Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 07, 2025 10:41 am

Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
 АГИТКА ?!?! или просто смех, смех !!! 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
SSFC написа:

Недей дава за пример "Левски",по-големи смешници от тях и чорбетата надали има!

Само Славия

Давам ги за пример, защото само те могат да напълнят "Васил "Левски"". Онзи ден добре си подкрепяха отбора. Когато са виновни никога не им го спестявам, но сега, когато правят добър сезон не мога да им го отрека, това би ме направило като тях и другарите им от армията. Моля, цивилизованите привържаници на двата отбора да не приемат думите ми като обида към себе си!

Преди 3 години в Ловеч пак пяхме, без прекъсване, цяло второ полувреме, че и продълженията и дузпите, че и след това, но тогава се включиха всички, до един, над 70 човека, млади, стари, а не една трета като вчера. Затова и не мога да кажа - идеално е било, няма да е вярно. Искам да видя и тези 15те дали ще издържат да бъдат фенове по-дълго или пак ще се крият под козирките. Освен това момчетата са развили някакъв комплекс от буферите и затова вчера се стараха (дано да ме опровергаят). За мен Локомотив в никакъв случай не е по-различен от кой да е друг отбор в България. никой от тях не заслужава да му се обръща внимание, а да не говорим да се пее цяло полувреме. Единствено Славия го заслужава и ще е хубаво всички (особено по-малките) да го разберат по-бързо. На мач се ходи и се вика за Славия, а не заради/против другите отбори, съдии, публики и т.н. Когато това се разбере, тогава ще можем да направим агитка като хората. Струва ми се, обаче, че ще е трудно, защото малките не разбират добре, какво е Славия и си мислят, че е като другите отбори и съответно и те трябва да се държат идиотски като феновете на тези други отбори.

ИСТИНАТА Е ЕДНА
САМО, САМО, САМО СЛАВИЯ!!!

Съб Мар 18, 2006 9:58 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ама проблемът не е само в нас малките , агитка се прави и от големите ...

The Rise of the poisoned Youth

Нед Мар 19, 2006 4:49 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 22 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3