Автор |
Съобщение |
Popeto
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Дек 02, 2004 11:02 am Мнения: 342 Местоположение: София
|
bodzhov_zv написа: Пичове,
Когато говорим за комунисти и т.н., за изкуствени и естествени отбори, хайде да не забравяме какво се случи с нашия тим след Девети септември, а?
Димитър Зографов Бомбата е УБИТ на 10, 4-ма са пратени в Белене, 5 -ма забягват в чужбина.... Гробаря става шяампион с Рубе, с Мец.... Хайде като говорим за тия неща да не забравяме кой е най- репресирания отбор в България. И кога говедата и Локото щяха да станат шампиони през 44 и 45 година, ако не се бяха случили тези неща с нас...
Да! За това нещо някак никой не говори....
_________________ БОГ ДА ПАЗИ СЛАВИЯ!
|
Чет Дек 09, 2004 6:06 pm |
|
 |
Zlata
Пристрастен
Регистриран на: Пон Мар 29, 2004 3:23 pm Мнения: 178 Местоположение: SOFIA
|
"Левски"
_________________ BELI!
|
Чет Дек 09, 2004 6:36 pm |
|
 |
Юксел Фандък
Познат
|
Свиния отбор от гейарена
|
Пет Дек 10, 2004 2:46 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
mom4eta, az qvno sum edin ot malkoto koito slagat buferite ot sofiisko na purvo mqsto 6to se otnasq do umrazata, ina4e posle 4orbata i govedata gi mrazq gore dolu po ravno  (vsu6tnost kato 4eli uefski malko po me draznqt, poneje se imat za golqmata rabota, i kakto edin slavist be6e napisal po-rano imat se za "otbora na naroda"... vuh)
|
Пон Яну 03, 2005 6:26 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
 Re: do levskar !
white_man написа: MEN LI4NO ME DRAZNI VA6ETO OPREDELENIE,4E STE OTBOR NA NARODA !!! ZNA4I,AZ NE SYM NAROD,TAKA LI???? APROPO,ZNAE6 LI ZA6TO E SYZDADEN OTBORA LEVSKI,PREZ 1914 G? ZA DA IMA S KOGO DA TRENIRA SLAVIA !!!! 
Aaa tva s treniraneto me ubi!!!  Eto zashto neprekusnato igraeme kontroli s tiah  Inache i na men sa mi nai-goliam draznitel! Moje bi zashtot cial jivot sum sporil samo s levskari - celia mi kvartal pochti e sin.Osven tova me drazni i tova visokomerno otnoshenie koeto imat.
Сря Яну 05, 2005 1:43 am |
|
 |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
|
Пон Яну 17, 2005 11:29 am |
|
 |
Zlata
Пристрастен
|
Левскарщината е като Бай Ганювщината... Мразя всички освен Славия.
_________________ BELI!
|
Пон Яну 24, 2005 11:37 am |
|
 |
gerena_hooligan
Току що регистриран
|
Турците ги мразя наи много от всички срам за България е че не сте гласували всички за тях 
|
Чет Фев 24, 2005 1:40 pm |
|
 |
Zlata
Пристрастен
|
gerena_hooligan написа: Турците ги мразя наи много от всички срам за България е че не сте гласували всички за тях 
Дай да не политизираме темата. Ние гласуваме за различни партии. Това, че покрай Герена давате гласовете си за ДПС и Евророма е обусловено от етническия състав на този район. В това няма нищо лошо, но това е форум на Славия, а не на ДПС. 
_________________ BELI!
|
Чет Фев 24, 2005 5:17 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
Zlata написа: gerena_hooligan написа: Турците ги мразя наи много от всички срам за България е че не сте гласували всички за тях  Дай да не политизираме темата. Ние гласуваме за различни партии. Това, че покрай Герена давате гласовете си за ДПС и Евророма е обусловено от етническия състав на този район. В това няма нищо лошо, но това е форум на Славия, а не на ДПС. 
Какво винаги - ГОЛЯМА! 
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Чет Фев 24, 2005 6:12 pm |
|
 |
|