Войната е безвъзвратно изгубена...освен ако...
Автор |
Съобщение |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Josif написа: C/\ABuCTA написа: Josif написа: dani_slavista написа: Абе всички давате много акъл ама на мачовете никакви ви няма на тоя протест дето го говорите да стоите пред ложите колко човека ще отидат ????? 15-20-30 ???? много акъл много нещо ама на стадиона сме само едни и същи 20 човека Е къв е смисъла да стойм под ложите и да се правим на не знам кво? Аз предлагам всички, които искат да се разграничат от сегашното ръководство да се преместят в сектор "В" и по-този начин да покажем че не искаме скапаните седалки на Венци В началото може да сме само 5 човека, но постепенно хората все повече и повече ще идват към нас и така поне ще се види, че недоволните нарастват. За това обае трябва постоянство и само постоянство. Така ще постигнем и двоен ефект, като не позволим повече на противникови агитки да се настаняват в сектор "В" , а дори да започнат да се настаняват в "А" няма да е толкова лошо, защото ще си знаем че във "В" сме си само наши хора, а не половината ние, половината говеда! Таа че помислете си аз по-смислен не чак толкова радикален метод на борба какъвто всъщност ми с еиска не мога да предложа!! И така ще постигнем ефект след 2 години!!! А с досегашните глупости тоя ефект го чакаме вече десет?!?!
Не откривам никва логика в твоето изказване! Прочети какво си написал , виж коментара ми и тогава пробвай да отговориш пак!
Сря Окт 04, 2006 3:07 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Добре и да отидеме пред ложите и като псуваме дебелия цял мач какво ще стане ми е много интересно , ще дойдът куките ще ни махнат от там, мутрите му ще го заобиколят ,след мача ще каже , че сме наркомани и още куп простотии ...
B.S.U.

The Rise of the poisoned Youth
|
Сря Окт 04, 2006 3:18 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
dani_slavista написа: Добре и да отидеме пред ложите и като псуваме дебелия цял мач какво ще стане ми е много интересно , ще дойдът куките ще ни махнат от там, мутрите му ще го заобиколят ,след мача ще каже , че сме наркомани и още куп простотии ...
B.S.U.
Толкова си си направил и труда да прочетеш! Изрично казах без да го псуваме! Само да покажем , че не искаме той да е президент и да продаде отбора и вобще всичко което мислим че трябва да стане с нашия отбор! ЩЕ СЕ ВДИГНЕ МНОГО ШУМ ПО МЕДИИТЕ ЧЕ ИСКАМЕ ДА ПРОДАДЕ ОТБОРА ЗАЩОТО 10 Г ВЕЧЕ НЕ ВЪРВИ И ЩЕ ИМА НАПРАЖЕНИЕ!!!!!!!!!!!!!! АЙДЕ КАЖЕТЕ МИ ТИФОЗИТЕ В ИТАЛИЯ С ПРЕМЕСТВАНЕ В ДРУГ СЕКТОР ЛИ КАРАТ РЪКОВОДСТВОТО ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА С ТЯХ БЕ?!!!!!!!!!! И КВО КАТО НИ ПРЕМЕСТЯТ КУКИТЕ?!!!!! ИДЕЯТА Е ДА СЕ ВДИГНЕ ШУМ! И 2 МИН НИ СТИГАТ!!!
Сря Окт 04, 2006 3:34 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Добре де няма да го псуваме и как ще го накараме да продаде отбора на някой ?! с тифозите в Италия имаме голяма разлика те са 50 000 на мач ние сме 100 ... ще се вдигне шум по медиите е ясно , ама думите ще са му тези наркомани нямат право на глас отбора не е техен ... ако бяхме поне 1000 или 2000 може да стане ама като сме 100 на целия стадион не виждам как ще стане това 

The Rise of the poisoned Youth
|
Сря Окт 04, 2006 3:39 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
|
Aми идеята е да му се подпари малко врата от медийте бе! Точно това е да има напражение. Да се осети че трябва да има или промяна или да се маха!!!!!!!!! А 50000 ли ходят по тренировките на итборите в Италия да викат и да бият играчите примерно както в Лацио?!!!
Ако все още не си разбрал какво имам предвид значи няма какво повече да коментираме до след мача с "Ботев"!!!
Сря Окт 04, 2006 4:10 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Радвам се, че с повечето постигаме някакво разбирателство.
На мача с "Ботев": сектор "В"- с бяла кърпичка в ръка 
_________________ 100
|
Сря Окт 04, 2006 6:02 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
На мене лично идеята на Слависта повече ми хареса.На никой не му пука в кой сектор сме - в А,във В,ако искаме и в клетката - няма значение!2 минути пред ложите с трансперанти "Венци вънЩ са поече от достатъчни.
|
Сря Окт 04, 2006 7:58 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
вие сте тотално изкуфяли... особено това за белите кърпички ме разби от смях по-добре си избършете седалките с тях на които всеки мач ядете семки а тук само говорите...какво е трябвало да се направи
Само момчетата от агитката на Славия,имат право на глас!
B.S.U.
|
Сря Окт 04, 2006 9:40 pm |
|
 |
white_man
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Сеп 04, 2003 12:16 pm Мнения: 1395 Местоположение: SILISTRA
|
Само момчетата от агитката на Славия,имат право на глас! ?????????
ТОВА МИ ПРИЛИЧА НА ЛАФА ЗА "ОТБОРА НА НАРОДА "!?!?!?!?!?!?!
А АЗ КАТО СЪМ ОТ СИЛИСТРА СЪМ ПО МАЛКО СЛАВИСТ ОТ ТЕБ,ТАКА ЛИ?
ЩОМ ПОЧНАХМЕ ДА СЕ И СИ ГИ МЕРИМ......
_________________ От Силистра до София има една философия! Всеки трябва да я знае ! "САМО СЛАВИЯ" ! Това е !
САМО СЛАВИЯ ! Въпреки всичко и въпреки всеки !
|
Чет Окт 05, 2006 7:27 am |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
не става дума за това кой е славист и кой не е говоря за това,че в форума всички много говорят а на стадиона само ние се занимаваме да правим нещо...
|
Чет Окт 05, 2006 11:34 am |
|
 |
|