Автор |
Съобщение |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Vyprosa e za tova koj iskam ot tezi tri da stane, nali?
Emi nito edin ot tqh ne iskam, nishto che buferite sa po-malkoto zlo.
Obache ne e vazhno kakvo iskam az, zashtoto ne az dyrpam koncite v BFS.
|
Вто Окт 24, 2006 9:01 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ НИКОЙ ...
Всичките ме дразнят по равно
Вто Окт 24, 2006 10:11 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3446 Местоположение: Sofia
|
|
Сря Окт 25, 2006 1:47 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Давайте, защото изоставаме!
_________________ 1913
|
Сря Окт 25, 2006 3:11 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3446 Местоположение: Sofia
|
Божо написа: Давайте, защото изоставаме!
ПФК Славия софия с/у ФК Локомотив София
забелижи как съм написал локото ФК ХАХАХА
гласуваите за славия щото един буфер има над 10 регистрации и вижте какво направи  които има пове4е регистрации в дата.бг не платени и платени да гласува аиде .. 
|
Сря Окт 25, 2006 4:00 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Божо написа: mito00 написа: Ок истината е такава, но как така може да искаш някой друг да е шампион, а не "Славия"!!! Много хитро виждам се как казвам: "Аааа аз съм славист, ма искам "Левски" да стане шампион, защото ние сме зле!!!" Плюс тва откъде знаеш, че няма Литекс да станат! Или Локо Пловдив, или Черноморец - Бургас! Все още всеки отбор е възможно теоритично да стане шампион!!! Аз се опитвам да обясня на левскарката, че славистите раазбират от футбол и ти веднага се намери да твърдиш точно обратното. Ако искаш да се хванем на 1000 лева бас, аз твърдя, че шампион ще е един от трите отбора, които съм, изброил в анкетата, а ти играй с всички останали! Искаш ли?
Първо аз на тъпи басове не се хващам, второ сигурно си прав, че един от тези отбори ще стане шампион, затова написах теоритично!!! Трето, не ме грее кой ще е като не е "Славия". Да правят квото искат, стига да не вреди на "Славия" и на българския футбол....
Чет Окт 26, 2006 6:26 pm |
|
 |
Draak
Току що регистриран
|
Аз гласувах за ЦСКА
Но аз съм си ЦСКАр
Струва ми се неуместно феновете на Славия да ИСКАТ някой друг отбор да стане шампион
А най-малко уецки
Със синьото ръководство в БФС е ясно че те ще стават шампиони всяка година и че няма да има справедливо първенство
Така че не е в интерес нито на цскарите, нито на железничарите, нито на славистите, нито на ботевистите нито на който и да било фен на друг отбор освен уецки да подкрепя говедата
По-подходяща анкета би било "Кой ще стане шампион"... въпреки че то си е ясно както казах 
|
Чет Окт 26, 2006 7:15 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Draak написа: Аз гласувах за ЦСКА Но аз съм си ЦСКАр Струва ми се неуместно феновете на Славия да ИСКАТ някой друг отбор да стане шампион А най-малко уецки Със синьото ръководство в БФС е ясно че те ще стават шампиони всяка година и че няма да има справедливо първенство Така че не е в интерес нито на цскарите, нито на железничарите, нито на славистите, нито на ботевистите нито на който и да било фен на друг отбор освен уецки да подкрепя говедата По-подходяща анкета би било "Кой ще стане шампион"... въпреки че то си е ясно както казах 
Само ще ти кажа, че тука не става въпрос до желание, а до предпочитание... ИМА РАЗЛИКА! Все пак не подкрепям никой от омразните отбори... просто пояснявам, защото изопачаваш.
Пет Окт 27, 2006 12:51 am |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
Ами според мен тая анкета нито е до желание, нито до предпочитания или по-малко зло или кво още имаше! Тва е реален поглед на нещата, едно наистина не пристрастно мнение!

Пет Окт 27, 2006 10:04 am |
|
 |
Draak
Току що регистриран
|
е значи въпроса е зададен неправилно
кой ИСКАТЕ да стане шампион...
иначе би трябвало да е кой ЩЕ стане шампион ама както казах със синьото БФС е ясно 
Пет Окт 27, 2006 11:24 am |
|
 |
|