Поредната Идея за Протест!
Автор |
Съобщение |
voki
Луд за връзване
|
Некви идеи за протест?
Пон Сеп 24, 2007 11:05 am |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3226 Местоположение: Гетото
|
Аз предлагам да се съберем точно пред ложата колкото си може повече хора и да си свалим гащите , да си покажем голите задници към камерата и присъстващите , и да крещиме : Венци целуни ни отзад !!! 
Пон Сеп 24, 2007 6:20 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
service_crew написа: Аз предлагам да се съберем точно пред ложата колкото си може повече хора и да си свалим гащите , да си покажем голите задници към камерата и присъстващите , и да крещиме : Венци целуни ни отзад !!! 
 ..частта да се отиде по към ложата ми се струва удачна....другото е въпрос на личен избор и хигиена 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пон Сеп 24, 2007 7:12 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Аз предлагам докато сме с гръб към терена да завъртим турнир по белот !
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Вто Сеп 25, 2007 11:24 am |
|
 |
voki
Луд за връзване
|
Е така ли ще стане  Аз толкова исках да се навикам на този мач,да искарам агресията,ама ако решите,че по този начин ще се протестира съм готов да го направя!
Пак ще кажа,че по-ми хареса варианта с влизането с 15 мин закъснение!
А относно стоенето с гръб към терена,ще е по-ефектно ако се отцепим някъде в страни да бим на очи,като например-черните седалки към таблото.
Вто Сеп 25, 2007 11:28 am |
|
 |
voki
Луд за връзване
|
Добре какво ще се прави последно?Да се реши!И да измислим по какъв начин да се разпространи идеята ни и да стане нещо по-масово!
Вто Сеп 25, 2007 11:55 am |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Какъвто и да ни е отбора, нашата задача като фенове е да си го подкрепяме- особено в такъв мач. Ефекта да седиме с гръб и да не подкрепяме Славия- ще е просто едно нищо и никакво евентуално отразяване по медиите, което абсолютно нищо няма да промени. Къде, къде по големи агитки от нас не са постигали нищо с бойкоти и др неща, така че не се самозаблуждавайте....(пример Партизан, "Ботев", и тн и тн). Работата ни е да сме си с отбора... , дали бием или падаме.... е на всеки му е гот да бием само, но такъв филм няма....а ишстинския фен е този, който си подкрепя ВИНАГИ отбора, независимо бием или падаме, независимо ВС или някой друг е президент.

ВИНАГИ С ВАС !
|
Вто Сеп 25, 2007 12:55 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Стефан написа: Какъвто и да ни е отбора, нашата задача като фенове е да си го подкрепяме- особено в такъв мач. Ефекта да седиме с гръб и да не подкрепяме Славия- ще е просто едно нищо и никакво евентуално отразяване по медиите, което абсолютно нищо няма да промени. Къде, къде по големи агитки от нас не са постигали нищо с бойкоти и др неща, така че не се самозаблуждавайте....(пример Партизан, "Ботев", и тн и тн). Работата ни е да сме си с отбора... , дали бием или падаме.... е на всеки му е гот да бием само, но такъв филм няма....а ишстинския фен е този, който си подкрепя ВИНАГИ отбора, независимо бием или падаме, независимо ВС или някой друг е президент.
Наистина се получава някакво тотално разминаване в мнения и предложения, дайте поне веднъж да се обединим за нещо, ако трябва да направим едно ''Виртуално" гласуване кой е за протест и кой не и на самия мач всички които пишем в този форум да се съобразим с резултата!!Аз винаги сядам точно пред ложата, на първия ред, ако трябва ще стоя с гръб цял мач и ще се взирам във Веско Събев(изпълнителен директор).... , може и със закъснение да се влезе..., но дайте да решим ще има ли някаква форма на протест или ще има пак спонтанни освирквания при 0-2 или 0-3.........
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Вто Сеп 25, 2007 2:52 pm |
|
 |
|