Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Май 12, 2025 9:16 pm

Отговори на тема  [ 55 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
 Поредната Идея за Протест! 
Автор Съобщение
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Некви идеи за протест?

Пон Сеп 24, 2007 11:05 am
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Аз предлагам да се съберем точно пред ложата колкото си може повече хора и да си свалим гащите , да си покажем голите задници към камерата и присъстващите , и да крещиме : Венци целуни ни отзад !!! :wink:

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Пон Сеп 24, 2007 6:20 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
service_crew написа:
Аз предлагам да се съберем точно пред ложата колкото си може повече хора и да си свалим гащите , да си покажем голите задници към камерата и присъстващите , и да крещиме : Венци целуни ни отзад !!! :wink:

:oops: ..частта да се отиде по към ложата ми се струва удачна....другото е въпрос на личен избор и хигиена :lol: :lol:

Изображение
www.zone1913.com

Пон Сеп 24, 2007 7:12 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Аз предлагам докато сме с гръб към терена да завъртим турнир по белот !

Вто Сеп 25, 2007 11:24 am
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Е така ли ще стане :? Аз толкова исках да се навикам на този мач,да искарам агресията,ама ако решите,че по този начин ще се протестира съм готов да го направя!
Пак ще кажа,че по-ми хареса варианта с влизането с 15 мин закъснение!
А относно стоенето с гръб към терена,ще е по-ефектно ако се отцепим някъде в страни да бим на очи,като например-черните седалки към таблото.

Вто Сеп 25, 2007 11:28 am
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Добре какво ще се прави последно?Да се реши!И да измислим по какъв начин да се разпространи идеята ни и да стане нещо по-масово!

Вто Сеп 25, 2007 11:55 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Какъвто и да ни е отбора, нашата задача като фенове е да си го подкрепяме- особено в такъв мач. Ефекта да седиме с гръб и да не подкрепяме Славия- ще е просто едно нищо и никакво евентуално отразяване по медиите, което абсолютно нищо няма да промени. Къде, къде по големи агитки от нас не са постигали нищо с бойкоти и др неща, така че не се самозаблуждавайте....(пример Партизан, "Ботев", и тн и тн). Работата ни е да сме си с отбора... , дали бием или падаме.... е на всеки му е гот да бием само, но такъв филм няма....а ишстинския фен е този, който си подкрепя ВИНАГИ отбора, независимо бием или падаме, независимо ВС или някой друг е президент.

ВИНАГИ С ВАС !

Вто Сеп 25, 2007 12:55 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Стефан написа:
Какъвто и да ни е отбора, нашата задача като фенове е да си го подкрепяме- особено в такъв мач. Ефекта да седиме с гръб и да не подкрепяме Славия- ще е просто едно нищо и никакво евентуално отразяване по медиите, което абсолютно нищо няма да промени. Къде, къде по големи агитки от нас не са постигали нищо с бойкоти и др неща, така че не се самозаблуждавайте....(пример Партизан, "Ботев", и тн и тн). Работата ни е да сме си с отбора... , дали бием или падаме.... е на всеки му е гот да бием само, но такъв филм няма....а ишстинския фен е този, който си подкрепя ВИНАГИ отбора, независимо бием или падаме, независимо ВС или някой друг е президент.

Наистина се получава някакво тотално разминаване в мнения и предложения, дайте поне веднъж да се обединим за нещо, ако трябва да направим едно ''Виртуално" гласуване кой е за протест и кой не и на самия мач всички които пишем в този форум да се съобразим с резултата!!Аз винаги сядам точно пред ложата, на първия ред, ако трябва ще стоя с гръб цял мач и ще се взирам във Веско Събев(изпълнителен директор).... , може и със закъснение да се влезе..., но дайте да решим ще има ли някаква форма на протест или ще има пак спонтанни освирквания при 0-2 или 0-3.........

Изображение
www.zone1913.com

Вто Сеп 25, 2007 2:52 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 55 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща