Автор |
Съобщение |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3226 Местоположение: Гетото
|
shangana_16 написа: аз изкам карта за новия сезон 
хуй в гъза не искаш ли ??? 
Чет Май 31, 2007 11:22 am |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Що ? За Локо Сф свършиха ли вече 
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Чет Май 31, 2007 11:36 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
мисла че е време да го баннете тоя скапан буфер от нашия форум щото мн взе да му знае устата
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Чет Май 31, 2007 12:35 pm |
|
 |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
А НЕ ИСКАШ ЛИ ПЪРВО ДА СЕ НАУЧИШ ДА ПИШЕШ ПРАВИЛНО
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
|
Чет Май 31, 2007 4:40 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
desso написа: jordas според теб кое е по сериозно от това на мач да има средно 600-700 човека .
И според теб като се въведе продажбата на абонаментни карти ще се дигне посещаемостта с хиляди??В цяла България е така, Лефски - 400-500 човека на герена, Цска - 170, Локо Пл. последния мач 300 човека...престави си посочените отбори да имат наща 12 годишна участ...и по толкова няма да събират!Истината е една, няма ли успехи, няма и публика - Това е действителността в България...и аз искам да сме като в Англия ама не сме!!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Чет Май 31, 2007 6:01 pm |
|
 |
desso
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Авг 22, 2005 7:55 am Мнения: 317 Местоположение: София
|
Аз предлагам на първата контроло на Славия която се пада през почивен ден да се съберем всички слависти които пишем и четем в този форум, нека всеки до извика всички фенове който познава да проверим колко са зле нещата. Винаги съм бил на мнение че много слависти не ходят на О.К просто защото няма с кого да отидат.Нека и те доидат да се съберем на едно място и да си направим кефа.
|
Чет Май 31, 2007 8:12 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Аз пък не искам да сме като в Англия !!! Тъпо оправдание е това няма с кого да отида на стадиона !!! а пък това при нас го няма според мен , единствената причина е W.C. ...

The Rise of the poisoned Youth
|
Чет Май 31, 2007 9:27 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
desso написа: Аз предлагам на първата контроло на Славия която се пада през почивен ден да се съберем всички слависти които пишем и четем в този форум, нека всеки до извика всички фенове който познава да проверим колко са зле нещата. Винаги съм бил на мнение че много слависти не ходят на О.К просто защото няма с кого да отидат.Нека и те доидат да се съберем на едно място и да си направим кефа.
ехех с каква цел ще се събираме....ще се напиваме или ще сваляме(не в оня смисъм  ) Венци  , иначе е хубаво да си има сбирки такива, ма те момчетата от Boys Sofia доколкото знам си се събират...аз пич не мога мойте познати на мача с говедата да ги организирам да дойдат ти ми говориш за някаква контрола, хората си бойкотират В.С. и това си е, аз лично ги разбирам тая част от публиката ...никой не иска да е мазохист, редко са такива ентусиасти като нас...нормално си е да има толкова публика, за тоя хал на който сме толко!!Догодина живот и здраве може до Бундеслигата на някое сласистко дерби да се ходи...ще си създаден спортни радости....dont worry:)
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пет Юни 01, 2007 12:33 am |
|
 |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
jordas написа: desso написа: Аз предлагам на първата контроло на Славия която се пада през почивен ден да се съберем всички слависти които пишем и четем в този форум, нека всеки до извика всички фенове който познава да проверим колко са зле нещата. Винаги съм бил на мнение че много слависти не ходят на О.К просто защото няма с кого да отидат.Нека и те доидат да се съберем на едно място и да си направим кефа. ехех с каква цел ще се събираме....ще се напиваме или ще сваляме(не в оня смисъм  ) Венци  , иначе е хубаво да си има сбирки такива, ма те момчетата от Boys Sofia доколкото знам си се събират...аз пич не мога мойте познати на мача с говедата да ги организирам да дойдат ти ми говориш за някаква контрола, хората си бойкотират В.С. и това си е, аз лично ги разбирам тая част от публиката ...никой не иска да е мазохист, редко са такива ентусиасти като нас...нормално си е да има толкова публика, за тоя хал на който сме толко!!Догодина живот и здраве може до Бундеслигата на някое сласистко дерби да се ходи...ще си създаден спортни радости....dont worry:)
ТОВА ЗА БУНДЕСЛИГАТА МИ ХАРЕСВА , НЕЩО ХАНОВЕР - ЕНЕРГИ 
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
|
Пет Юни 01, 2007 12:42 pm |
|
 |
shangana_16
Познат
|
Споко ве пичове  само се ебавах  не виждам с кфо съм ви засегнал 
Пет Юни 01, 2007 7:24 pm |
|