Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 02, 2025 8:06 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 87 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Следваща
 Една (не особено) културна дискусия 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ортега ли си къф си я земи се стегни .Всеки си има мнение, аз не харесвам негри и така ще си остане !Ти като ги обичаш ходи в африка да им се любуваш!!!

Съб Фев 07, 2009 5:02 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
Прав си, че всеки има право да отстоява мнението си, но на стадиона се отъждествяваме,като фенове на Славия, а белите не са и се надявам никога да не бъдат свъравани с крайни елементи. И както казаха много хора преди мен, тук не става въпрос за бели,черни или жълти, а за човешки същества! Ако ще да са внуци на Хайдегер и да са бели,като сняг ,то ако не стават за футболисти не трябва да са в Славия!

няма смисъл от лични нападки, времето и обществето рано или късно ни вкарва в "правия път" , но нека се концентраме към по-добра подкрепа за отбора!

Евала на тези,които ходят на мачове!

Съб Фев 07, 2009 6:07 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
съгласен съм които не става ВЪН ОТ СЛАВИЯ

Съб Фев 07, 2009 6:47 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Най сетне ще стигнем до единна теза- който не го бива вън- това е ясно. Сега друг е и въпроса , че мн рядко чужденците особено от бразилия и африка които ритат при нас - могат да се нарекат добри футболисти- но все пак трябва да видим какво могат. И ако трябва да се избира между двама чернокожи които не могат да играят и двама бели юноши - естествено юношите- но ако пък черните играят бележат и тн- мисля че логиката следва те да са първи избор.

БТВ- 100qn-е - цял живот в еконт да работиш ега амин дай боже :lol: :oops: :twisted: 8) :shock: :D

ВИНАГИ С ВАС !

Съб Фев 07, 2009 7:45 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
VSP99 написа:

Евала на тези,които ходят на мачове!

Малко останахме тия дето ходим !

The Rise of the poisoned Youth

Съб Фев 07, 2009 9:06 pm
Профил ICQ
Напреднал

Мнение 
100qn написа:
ортега ли си къф си я земи се стегни .Всеки си има мнение, аз не харесвам негри и така ще си остане !Ти като ги обичаш ходи в африка да им се любуваш!!!

Пич,това че си имал или(или все още имаш) тежко детство не означава,че трябва да си го изкарваш на цветнокожите или тези,които пишат във форума.Самото ти изказване показва какъв невежа стои зад компютъра в твое лице.Съжалявам,че се приравнявам до твоето положение и въобще ти отговарям на "маймунското" изказване,но мисля че е време хора като теб да престанат да злоупотребяват с това да се наричат "слависти".И веднага ще ти кажа защо:твойте най-висши ценности най-вероятно са да изпиеш няколко бири,да смръкнеш една,две "магистралки",да дойдеш на стадион "Славия" да попсуваш някой и да се прибереш и заспиш.Човек нарекъл се "славист" не е такъв,той обича отбора независимо какви футболисти играят в него,независимо с какъв цвят на кожата са,независимо на кое място е!Айде сега ходи си легни и моля те не обременявай останалите хора в този форум с твойта незначителна и жалка личност
П.П. Надявам се изказа ми да не те затруднил,а ако има думи които не разбираш обади ми се,за да ти ги преведа тъй като сигурно умствено си се затруднил някъде! :lol:

Съб Фев 07, 2009 10:36 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ORTEGATAA написа:
100qn написа:

Пич,това че си имал или(или все още имаш) тежко детство не означава,че трябва да си го изкарваш на цветнокожите или тези,които пишат във форума.Самото ти изказване показва какъв невежа стои зад компютъра в твое лице.Съжалявам,че се приравнявам до твоето положение и въобще ти отговарям на "маймунското" изказване,но мисля че е време хора като теб да престанат да злоупотребяват с това да се наричат "слависти".И веднага ще ти кажа защо:твойте най-висши ценности най-вероятно са да изпиеш няколко бири,да смръкнеш една,две "магистралки",да дойдеш на стадион "Славия" да попсуваш някой и да се прибереш и заспиш.Човек нарекъл се "славист" не е такъв,той обича отбора независимо какви футболисти играят в него,независимо с какъв цвят на кожата са,независимо на кое място е!Айде сега ходи си легни и моля те не обременявай останалите хора в този форум с твойта незначителна и жалка личност
П.П. Надявам се изказа ми да не те затруднил,а ако има думи които не разбираш обади ми се,за да ти ги преведа тъй като сигурно умствено си се затруднил някъде! :lol:

:lol:
ye man,this is Ortega man,Ortega from Slavia man,ye man

Съб Фев 07, 2009 10:53 pm
Профил ICQ
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Абе момчета не мога да разбера какво толкова са ви направили "негрите" .... и аз съм на принципа по добре да играят юноши но това че стевици и мевици искат некви момчета дето не могат да играят който са черни не значи че трябва да говорите некви глупости от типа " Към зоопакра" , "Дайте им банани" и още подобни не мога да разбера цвета ли не ви кефи ... незнам .... те искат да играят футбол до колкото могат и да изкарват пари а това че ние ги зимаме е друго нещо.
Никой не искам да провукирам или дразня просто това мисля аз... :) :roll:

и нЕ щЕ пРедаМ
моя (/С\) Славия (/С\) !!!

Съб Фев 07, 2009 11:10 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
''Може би много хора не идват,защото освен,че не искат да гледат една "нагъзена" във всеки мач Славия,не искат и да гледат разни недоизживяли детството си хора или някакви трансформирани пубертети изживяващи се като нещо подобно на скинари дошли да си избиват комплексите на стадион!''

Sujalqvam 4e trqbva docent kato tebe da obshtuva na takova nivo s xora v neorqntiran pubertet i nevej pogled za vsi4ko v jivota. . a i verno nie sme narkomani . . alkoxolici . . se edno slusham Debeliq . . :lol: Venci mama ako si ti da znaesh 4e mitko e pri nas :lol:

Съб Фев 07, 2009 11:12 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ORTEGATAA написа:
100qn написа:

Ortega...добре говориш за човек който открай време не е стъпвал на стадион "Славия" :shock:

Съб Фев 07, 2009 11:23 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 87 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Следваща