Една (не особено) културна дискусия
Автор |
Съобщение |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
ортега ли си къф си я земи се стегни .Всеки си има мнение, аз не харесвам негри и така ще си остане !Ти като ги обичаш ходи в африка да им се любуваш!!!
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Съб Фев 07, 2009 5:02 pm |
|
 |
VSP99
Пристрастен
|
Прав си, че всеки има право да отстоява мнението си, но на стадиона се отъждествяваме,като фенове на Славия, а белите не са и се надявам никога да не бъдат свъравани с крайни елементи. И както казаха много хора преди мен, тук не става въпрос за бели,черни или жълти, а за човешки същества! Ако ще да са внуци на Хайдегер и да са бели,като сняг ,то ако не стават за футболисти не трябва да са в Славия!
няма смисъл от лични нападки, времето и обществето рано или късно ни вкарва в "правия път" , но нека се концентраме към по-добра подкрепа за отбора!
Евала на тези,които ходят на мачове!
|
Съб Фев 07, 2009 6:07 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
съгласен съм които не става ВЪН ОТ СЛАВИЯ
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Съб Фев 07, 2009 6:47 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|

ВИНАГИ С ВАС !
|
Съб Фев 07, 2009 7:45 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
VSP99 написа: Евала на тези,които ходят на мачове!
Малко останахме тия дето ходим !

The Rise of the poisoned Youth
|
Съб Фев 07, 2009 9:06 pm |
|
 |
ORTEGATAA
Напреднал
|
100qn написа: ортега ли си къф си я земи се стегни .Всеки си има мнение, аз не харесвам негри и така ще си остане !Ти като ги обичаш ходи в африка да им се любуваш!!!
Пич,това че си имал или(или все още имаш) тежко детство не означава,че трябва да си го изкарваш на цветнокожите или тези,които пишат във форума.Самото ти изказване показва какъв невежа стои зад компютъра в твое лице.Съжалявам,че се приравнявам до твоето положение и въобще ти отговарям на "маймунското" изказване,но мисля че е време хора като теб да престанат да злоупотребяват с това да се наричат "слависти".И веднага ще ти кажа защо:твойте най-висши ценности най-вероятно са да изпиеш няколко бири,да смръкнеш една,две "магистралки",да дойдеш на стадион "Славия" да попсуваш някой и да се прибереш и заспиш.Човек нарекъл се "славист" не е такъв,той обича отбора независимо какви футболисти играят в него,независимо с какъв цвят на кожата са,независимо на кое място е!Айде сега ходи си легни и моля те не обременявай останалите хора в този форум с твойта незначителна и жалка личност
П.П. Надявам се изказа ми да не те затруднил,а ако има думи които не разбираш обади ми се,за да ти ги преведа тъй като сигурно умствено си се затруднил някъде! 
|
Съб Фев 07, 2009 10:36 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
ORTEGATAA написа: 100qn написа: ортега ли си къф си я земи се стегни .Всеки си има мнение, аз не харесвам негри и така ще си остане !Ти като ги обичаш ходи в африка да им се любуваш!!! Пич,това че си имал или(или все още имаш) тежко детство не означава,че трябва да си го изкарваш на цветнокожите или тези,които пишат във форума.Самото ти изказване показва какъв невежа стои зад компютъра в твое лице.Съжалявам,че се приравнявам до твоето положение и въобще ти отговарям на "маймунското" изказване,но мисля че е време хора като теб да престанат да злоупотребяват с това да се наричат "слависти".И веднага ще ти кажа защо:твойте най-висши ценности най-вероятно са да изпиеш няколко бири,да смръкнеш една,две "магистралки",да дойдеш на стадион "Славия" да попсуваш някой и да се прибереш и заспиш.Човек нарекъл се "славист" не е такъв,той обича отбора независимо какви футболисти играят в него,независимо с какъв цвят на кожата са,независимо на кое място е!Айде сега ходи си легни и моля те не обременявай останалите хора в този форум с твойта незначителна и жалка личност П.П. Надявам се изказа ми да не те затруднил,а ако има думи които не разбираш обади ми се,за да ти ги преведа тъй като сигурно умствено си се затруднил някъде! 
ye man,this is Ortega man,Ortega from Slavia man,ye man
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Съб Фев 07, 2009 10:53 pm |
|
 |
Vasko93
Пристрастен
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:04 pm Мнения: 293 Местоположение: София / Павлово
|
Абе момчета не мога да разбера какво толкова са ви направили "негрите" .... и аз съм на принципа по добре да играят юноши но това че стевици и мевици искат некви момчета дето не могат да играят който са черни не значи че трябва да говорите некви глупости от типа " Към зоопакра" , "Дайте им банани" и още подобни не мога да разбера цвета ли не ви кефи ... незнам .... те искат да играят футбол до колкото могат и да изкарват пари а това че ние ги зимаме е друго нещо.
Никой не искам да провукирам или дразня просто това мисля аз... 
_________________ СаааааМо Ти
В МоЕ съРцЕ сИ
Теб обичам аз
и нЕ щЕ пРедаМ
моя (/С\) Славия (/С\) !!!
|
Съб Фев 07, 2009 11:10 pm |
|
 |
HaSSgesang
Пристрастен
|
''Може би много хора не идват,защото освен,че не искат да гледат една "нагъзена" във всеки мач Славия,не искат и да гледат разни недоизживяли детството си хора или някакви трансформирани пубертети изживяващи се като нещо подобно на скинари дошли да си избиват комплексите на стадион!''
Sujalqvam 4e trqbva docent kato tebe da obshtuva na takova nivo s xora v neorqntiran pubertet i nevej pogled za vsi4ko v jivota. . a i verno nie sme narkomani . . alkoxolici . . se edno slusham Debeliq . .  Venci mama ako si ti da znaesh 4e mitko e pri nas 
_________________ "Ей менте, ти ли ще ми кажеш бе, менте такова. Турист трай си и се опитай да играеш футбол".
|
Съб Фев 07, 2009 11:12 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
ORTEGATAA написа: 100qn написа: ортега ли си къф си я земи се стегни .Всеки си има мнение, аз не харесвам негри и така ще си остане !Ти като ги обичаш ходи в африка да им се любуваш!!! Пич,това че си имал или(или все още имаш) тежко детство не означава,че трябва да си го изкарваш на цветнокожите или тези,които пишат във форума.Самото ти изказване показва какъв невежа стои зад компютъра в твое лице.Съжалявам,че се приравнявам до твоето положение и въобще ти отговарям на "маймунското" изказване,но мисля че е време хора като теб да престанат да злоупотребяват с това да се наричат "слависти".И веднага ще ти кажа защо:твойте най-висши ценности най-вероятно са да изпиеш няколко бири,да смръкнеш една,две "магистралки",да дойдеш на стадион "Славия" да попсуваш някой и да се прибереш и заспиш.Човек нарекъл се "славист" не е такъв,той обича отбора независимо какви футболисти играят в него,независимо с какъв цвят на кожата са,независимо на кое място е!Айде сега ходи си легни и моля те не обременявай останалите хора в този форум с твойта незначителна и жалка личност П.П. Надявам се изказа ми да не те затруднил,а ако има думи които не разбираш обади ми се,за да ти ги преведа тъй като сигурно умствено си се затруднил някъде! 
Ortega...добре говориш за човек който открай време не е стъпвал на стадион "Славия" 
Съб Фев 07, 2009 11:23 pm |
|
 |
|