ТРАНСПEРАНТИТЕ - ГЛАСУВАИТЕ!
ТРАНСПEРАНТИТЕ - ГЛАСУВАИТЕ!
Автор |
Съобщение |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|

The Rise of the poisoned Youth
|
Пон Юли 11, 2005 9:52 pm |
|
 |
Popeto
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Дек 02, 2004 11:02 am Мнения: 342 Местоположение: София
|
Бялата Лавина!
_________________ БОГ ДА ПАЗИ СЛАВИЯ!
|
Вто Юли 12, 2005 1:51 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
Брау, Дани!
Има още няколко в папка СЛАВИЯ в същата ми директория, ако можеш пак да направиш същото ще е добре... 
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Вто Юли 12, 2005 4:47 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
C/\ABuCTA написа: A kakvo shte kajete ako Blago igrae s nas i sledvashtia sezon da napravim i edin transperant posveten na nego i negovata vseotdainost. Takiva transperanti i znamena s likove na igrachi sme vijdali po ciala Evropa. Ako ostane naviti li ste i nie da napravim neshto podobno?
Макар че много трудно се чете това, което пишеш, заради чуждестранните знаци, които използваш, абсолютно подкрепям идеята, от две години искам да го направя това нещо, но явно не съм го искал достатъчно щом още го няма:-) С последния сезон Благо доказа, че наистина заслужава да му се обърне по-специално внимание, защото и той с играта си ни обръща такова на нас. Ако остане ( искрено му желая да не остане, а да отиде да играе в голям отбор ), трябва да направим всичко възможно, за да направим подобно знаме. Аз ще осигуря снимковия материал.
_________________ 1913
|
Вто Юли 12, 2005 5:11 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Видях новата идея на Боджов. Харесва ми, но по-би ми харесала, ако надписа е "СЛАВИЯ СОФИЯ". Все още си мисля, че ако е възможно, трябва да възстановим стария вариант на "Бялата лавина" на Ханса, само че на по-добър материал, защото това знаме стоеше перфектно на всички огради, на които сме го закачали. Скоро пак гледах някъде снимки от "Герена", Дупница и Ловеч и много ми харесва как стои. Помислете!
Иначе точно това е стилът, към който и аз се стремя. да има разнообразие и да се добавя в една част от проектите ( да кажем на 5 знамена 1) българското знаме, защото така повече хваща окото. И да няма олигофрении, а точно и ясно да даваме да се разбере, че подкрепяме един спортен отбор, а не нечии верски или политически идеи, които в повечето случаи 5 пари не струват, а се появяват по много знамена и изглеждат комично в очите на трезвомислещите граждани.
_________________ 1913
|
Вто Юли 12, 2005 5:34 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
БОЖО такива проекти с БЪЛГАРСКОТО знаме в тяь имам 1-2 но са на хвърчащи листчета.Иначе и на мен ми харесва БЯЛАТА ЛАВИНА нека е същото но да се направи както му е редът а не с боя и да се правиме на бояджии
(/С\)
САМО СЛАВИЯ
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Вто Юли 12, 2005 8:28 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|

The Rise of the poisoned Youth
|
Вто Юли 12, 2005 9:17 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Не ми харесват еднообразни са...
|
Вто Юли 12, 2005 10:04 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
OK. Tezi proekti stavat po-skoro za banneri na site , ot kolkoto za transperanti. Edinstveno http://img101.imageshack.us/img101/5572/bqlalavina5th.jpg stava , no pak ne mislia che dostatuchno dobur za transperant. Niakoi elementi mogat da budat izpolzvani v budeshti proekti za znamena. E tova s BG zname topki i emblemata , no v tozi vid si mislia che e po-dobre da si izpolzvame "nekrolozite" .
P.S. bodzhov_zv, ne se obijdai. Prosto taka mislia. Blagodari na sestra si za vlojenite usilia.
Вто Юли 12, 2005 10:27 pm |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
|
Вто Юли 12, 2005 10:55 pm |
|
 |
|