Автор |
Съобщение |
Kalkata
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Май 16, 2004 9:36 pm Мнения: 412 Местоположение: Sofia
|
пичове според мен требва да се направи друго, требва да стане едно меле да разберат куките че е упасно и тогава вече нема да ги пускат това е цялата логика............. хахахаххаха те си ни знаят като мирна публика и затова така става требва да си смениме облига просто хахахахах
_________________ FAR, FAR NORD
|
Чет Ное 08, 2007 4:05 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Kalkata написа: пичове според мен требва да се направи друго, требва да стане едно меле да разберат куките че е упасно и тогава вече нема да ги пускат това е цялата логика............. хахахаххаха те си ни знаят като мирна публика и затова така става требва да си смениме облига просто хахахахах
Еми накрая може и така да стане 
Чет Ное 08, 2007 4:48 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
васко е заместник председател на нкс
а иначе за накрая аз лично сметам че това е края 
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Чет Ное 08, 2007 6:48 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
Според мен мястото за тази дискусия не е във форума,най-добре да се обсъжда това,на по бири,спокойно и внимателно и да се предприемат съответните мерки,защото до тук има само някакви подхвърляния на идеи и нищо друго.Уговаря се една среща сега в паузата на шампионата и се обсъждат мерките,които трябва да се вземат.
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Чет Ное 08, 2007 7:15 pm |
|
 |
Kalkata
Луд за връзване
|
мерките са тупаници по скапаняците
|
Чет Ное 08, 2007 7:40 pm |
|
 |
desso
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Авг 22, 2005 7:55 am Мнения: 317 Местоположение: София
|
Трябва на всяка цена да се спре гаврата с белия отбар и с неговата публика тоест НИЕ и още на мача с "Левски" нито едно говедо в сектор А , ако ще и война да стане.
|
Чет Ное 08, 2007 10:00 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Kijani написа: Според мен мястото за тази дискусия не е във форума,най-добре да се обсъжда това,на по бири,спокойно и внимателно и да се предприемат съответните мерки,защото до тук има само някакви подхвърляния на идеи и нищо друго.Уговаря се една среща сега в паузата на шампионата и се обсъждат мерките,които трябва да се вземат.
Подкрепям! [(_)*(_)]
Чет Ное 08, 2007 10:58 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Kalkata написа: мерките са тупаници по скапаняците
Точно. Искам бой. Яко, хич не ми дреме, аз съм отдясно, поне в началото.
ДА ИЗГОНИМ ГОВЕДАТА ОТ НАШИЯ СЕКТОР!
|
Чет Ное 08, 2007 11:02 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Административните мерки са едно, волята на славистстите-същото, но с други средтства. Ще се постараем да няма говеда в сектора с помощта на официалните организации, които ни представлвяват, ако не ще се борим сами. Дошло е време разделно, или ще сме нек'ъф смешен отбор за пълнеж на "А група" или ще сме хора, които се защитават до последно с умисъл да променим (или по-точно върнем) нещата в изходна позиция.
Имаме решение- А сектор да е бял-бял ще е.
Приемам всички ви като братя, знам че можем да го осъществим.
Вяра!
|
Пет Ное 09, 2007 3:31 am |
|
 |
Kalkata
Луд за връзване
|
друже евалата ама така по нормален начин се опитваме да го правиме всеки път и нищо не става така че си требват по крайни мерки
|
Пет Ное 09, 2007 10:55 am |
|
 |
|