Я да се премерим, епизод 1238675
Автор |
Съобщение |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
venci_1913 написа: Count Vampirium написа: Сега за мача... получи се як мач за нашите стандарти, с бая положения (чисти). Организацията относно бай-чорбалан мустафа, премина г/д добре. Пак са влезнали някви комуняги, но сравнително малко. Няма да коментирам прасчото който очевидно се мисли за голяма сила и мощ, но дето се вика - мечтите за безплатни. Гледаме напред! Добро играхме ,ама загубихме? Г-н 13 годишен какво ви е мнението за мача?Хубав двубой ,но ествествено Славия остава на дъното..Брей брей брей тоя В.С ти е промил мозъка и пак гониме евро турнирите Дениран този мач беше гола вода и изпускаше много да минават при него !Фугата вече е дърт.Мартин е дебел и не става за халф ... Без Данчо не става не става !Срещу тези никога няма да можем да игрем ,ако ще и с юнуши да дойдат .Благо няма какво да говорим за него Наш си е и винаги ще си ни харесва и постоянно им скриваше топките Орлинов с тази игра ,когато го пусна си затвърдни място в дублиращите...Нико Петров не ми е ясно защо не го пуска?Може да няма кой знае каква класа в него ,но той се бори и играе за бялата идея  Копи и В.С гаджета ли са?Кой нормален човек би го пускал този човек да се излага така.....Попара ту го има ту го няма  Новкович е много по-добре да играе на мястото на КОПИ! Само за 1 ми е болно ,че взимаме боклуците на "Левски" и цска дето ги изхвърлят и добрата стара Славия ще им намери хубав трансфер Къци, колкото и да съм пристрастен, гледам да съм г/д обективен, само горе-долу. Тва че си на 12, не е моя вината  А '"г-н 13 годишен" можеш да викаш на някой друг, поради простата причина че сигурно съм бил на горе-долу толкова когато си се родил. Иначе нищо лично де. 
Вто Сеп 16, 2008 1:44 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3446 Местоположение: Sofia
|
Комплексарче, как разбра на колко съм години?Това че ти си на толкова не означава ,че и аз съм на толко и избивай си комплексите някъде другаде 
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Вто Сеп 16, 2008 8:50 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
Млъкни.
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Вто Сеп 16, 2008 9:21 pm |
|
 |
ronaldo
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Ное 25, 2003 6:46 am Мнения: 709 Местоположение: София
|
Недейте да сер..е в един от малкото останали форуми! Относно мача, АКО НЯМА ПЪЛНА ПРОМЯНА скоро ще трябва да правим алтернативен клуб !
Сря Сеп 17, 2008 4:10 am |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
|
venci_1913 написа: Комплексарче, как разбра на колко съм години?Това че ти си на толкова не означава ,че и аз съм на толко и избивай си комплексите някъде другаде  Дребен, мери си приказките, само това ще ти кажа.
Сря Сеп 17, 2008 9:04 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3446 Местоположение: Sofia
|
Count Vampirium написа: venci_1913 написа: Комплексарче, как разбра на колко съм години?Това че ти си на толкова не означава ,че и аз съм на толко и избивай си комплексите някъде другаде  Дребен, мери си приказките, само това ще ти кажа.
Комплексарче, ако не си ги мера кво ше стане ?
Пиши ми лс
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Сря Сеп 17, 2008 9:38 am |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
|
Днешните деца мноо отворени нещо...
ЛС-та няма да ти пиша, ами направо ела на следващия домакински в четворката.
Сря Сеп 17, 2008 11:02 am |
|
 |
white_di
Напреднал
Регистриран на: Пон Сеп 15, 2008 2:52 pm Мнения: 133 Местоположение: София
|
Айде стига глупости бе, кво се захванахте и двамата.........
_________________ WHITE POWER - FOREVER !!!
|
Сря Сеп 17, 2008 11:24 am |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Сря Сеп 17, 2008 3:10 pm |
|
 |
Vasko93
Пристрастен
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:04 pm Мнения: 293 Местоположение: София / Павлово
|
Абе хора кво се карате с тоя Венци1913 манете го ... няма смисъл да се занимавате с него.  Щом не разбира от дума начи е некав ... 
_________________ СаааааМо Ти
В МоЕ съРцЕ сИ
Теб обичам аз
и нЕ щЕ пРедаМ
моя (/С\) Славия (/С\) !!!
|
Сря Сеп 17, 2008 7:36 pm |
|
 |
|