Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 02, 2025 8:28 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 87 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
 Една (не особено) културна дискусия 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
слушай,боклук,въобще не се опитвай да се правиш на умен и да говориш кой какъв бил,такива форумни разбирачи като тебе са ми ясни...ако имаш нещо да казваш,може да ни намериш в ловеч или на стадион Славия,мисля,че всички знаят кои сме...айде сакаме айде чекаме :twisted:

Съб Фев 07, 2009 11:42 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ORTEGATAA написа:
100qn написа:
ортега ли си къф си я земи се стегни .Всеки си има мнение, аз не харесвам негри и така ще си остане !Ти като ги обичаш ходи в африка да им се любуваш!!!

Пич,това че си имал или(или все още имаш) тежко детство не означава,че трябва да си го изкарваш на цветнокожите или тези,които пишат във форума.Самото ти изказване показва какъв невежа стои зад компютъра в твое лице.Съжалявам,че се приравнявам до твоето положение и въобще ти отговарям на "маймунското" изказване,но мисля че е време хора като теб да престанат да злоупотребяват с това да се наричат "слависти".И веднага ще ти кажа защо:твойте най-висши ценности най-вероятно са да изпиеш няколко бири,да смръкнеш една,две "магистралки",да дойдеш на стадион "Славия" да попсуваш някой и да се прибереш и заспиш.Човек нарекъл се "славист" не е такъв,той обича отбора независимо какви футболисти играят в него,независимо с какъв цвят на кожата са,независимо на кое място е!Айде сега ходи си легни и моля те не обременявай останалите хора в този форум с твойта незначителна и жалка личност
П.П. Надявам се изказа ми да не те затруднил,а ако има думи които не разбираш обади ми се,за да ти ги преведа тъй като сигурно умствено си се затруднил някъде! :lol:
Алооо професоре писна ми на сасъда от такива като тебе дето не са стъпвали на стадиона от 50 години и само коментират , ходи шмръкни 2 магистралки и се успокой малко

The Rise of the poisoned Youth

Съб Фев 07, 2009 11:44 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Така от къде да започна ?!?!!?
Относно моито детство мога да кажа че си беше чудесно ,но за жалост свърши.
За образованието ти ако имаш 3 виши и си изперкал от учене твои си проблем
И точно ти неможеш да ми кажеш дали аз да се наричам славист или не защото живота ми е доста по-обвуързан със СЛАВИЯ за разлика от твоя(според мен)
Ако това ти е ценностната система за линиите ,магистралки ,аутобани и бири -моя живот за сега е по различен от твоя начин на мислене.
А пък ако се чустваш обременен ти разрешавам да си изтриеш акаунта във форума да си подариш шалчето(ако го имап въобще) на някой и да забравиш пътя към стадиона (ако го помниш въобще)
БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО !!!

Съб Фев 07, 2009 11:50 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
ORTEGATAA написа:
100qn написа:
ортега ли си къф си я земи се стегни .Всеки си има мнение, аз не харесвам негри и така ще си остане !Ти като ги обичаш ходи в африка да им се любуваш!!!

Пич,това че си имал или(или все още имаш) тежко детство не означава,че трябва да си го изкарваш на цветнокожите или тези,които пишат във форума.Самото ти изказване показва какъв невежа стои зад компютъра в твое лице.Съжалявам,че се приравнявам до твоето положение и въобще ти отговарям на "маймунското" изказване,но мисля че е време хора като теб да престанат да злоупотребяват с това да се наричат "слависти".И веднага ще ти кажа защо:твойте най-висши ценности най-вероятно са да изпиеш няколко бири,да смръкнеш една,две "магистралки",да дойдеш на стадион "Славия" да попсуваш някой и да се прибереш и заспиш.Човек нарекъл се "славист" не е такъв,той обича отбора независимо какви футболисти играят в него,независимо с какъв цвят на кожата са,независимо на кое място е!Айде сега ходи си легни и моля те не обременявай останалите хора в този форум с твойта незначителна и жалка личност
П.П. Надявам се изказа ми да не те затруднил,а ако има думи които не разбираш обади ми се,за да ти ги преведа тъй като сигурно умствено си се затруднил някъде! :lol:

Бягай бе , кавал !!!

P.S. Според мене този е някъв китаец ??? :roll:

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Нед Фев 08, 2009 12:09 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
service_crew написа:
ORTEGATAA написа:
100qn написа:

Бягай бе , кавал !!!

P.S. Според мене този е някъв китаец ??? :roll:

Определено се конкурира с китайците по тъпотия и глупости...

Нед Фев 08, 2009 12:26 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Темата отдавна не е за селекцията вече.
Само това остава да се случи на ст. Славия. Заради банда младежи да ни извадят от групата.
Пичове, футболистите са ви най-малко виновни за нещо. Има достатъчно мургави и турскоговорящи по улиците на София. Така че ще е по-добре да си смените приоритетите.

Нед Фев 08, 2009 9:28 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
кои е казал че това ми е приоритет просто не ги харесвам и това е не съм казал че ще ги целя с банани по време на мач.е зависи де :lol: 8) :shock:

Нед Фев 08, 2009 10:08 am
Профил
Напреднал

Мнение 
Евала на всички,които ме нападат заради това,че ви казвам истината.Аз колко стъпвам на стадиона нямам намерение да коментирам с вас.Пишете си тука пубертети надрусани,но да знаете че не правите нищо градивно за благото на Славия.Бил съм Венци и Митко е при теб,е какво бе пич кефиш ли се че се радваш на чуждото страдание.Венци може и да опропастява Славия толкова години,но не може да се радваме на чуждото нещастие.Вие ме разочаровате повече и от феновете на "Левски" и Цска бе хора.Как може да се приравнявате с тях.Бил съм китаец!?Не разбирачи аз съм от Сингапур! :shock:

Нед Фев 08, 2009 10:35 am
Профил
Напреднал

Мнение 
88! написа:
слушай,боклук,въобще не се опитвай да се правиш на умен и да говориш кой какъв бил,такива форумни разбирачи като тебе са ми ясни...ако имаш нещо да казваш,може да ни намериш в ловеч или на стадион Славия,мисля,че всички знаят кои сме...айде сакаме айде чекаме :twisted:

Слушай сега ти бе "боклук"!Знаеш ли защо всички ви знаят?Защото сте 10 човека агитка,заради която много хора се отказаха да ходят на мач,защото не искат да гледат надрусаната ти физионмия!

Нед Фев 08, 2009 10:37 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Tony Adams написа:
Темата отдавна не е за селекцията вече.
Само това остава да се случи на ст. Славия. Заради банда младежи да ни извадят от групата.
Пичове, футболистите са ви най-малко виновни за нещо. Има достатъчно мургави и турскоговорящи по улиците на София. Така че ще е по-добре да си смените приоритетите.
Само , че тая "банда младежи" е на всеки мач на Славия и я подкрепят , а професори като вас отдавна не са стъпвали на стадиона за да знаят , че изобщо не обиждаме чернокожите :D футболисти ...

The Rise of the poisoned Youth

Нед Фев 08, 2009 10:39 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 87 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща