Да се сложи ли БАН на " wattie " ?
Да се сложи ли БАН на " wattie " ?
Автор |
Съобщение |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
ACAB написа: вижда се края на ватиии какъв ли ще бъде новия му ник 
Аз почвам да имам много сериозно притеснение че всъщност няколко от дървените ни философи във форума са един и същ човек-  който страда от раздвоение или разтроение на личността 

ВИНАГИ С ВАС !
|
Пон Апр 05, 2010 11:04 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Вати завинаги един от нас.
|
Пон Апр 05, 2010 11:15 pm |
|
 |
VSP99
Пристрастен
|
Вати,
първо искам да се извиня, че нямам време и желание да ти прочета изцяло последните постове!
Искам да обърна внимание на няколко неща:
демокрацията е крехка, каква е по-здравата алтернатива? (при теб все липсват такива)
политическата система в "страната на шоколадите" потъпквала правата на хората, но въпреки това аз не съм чувал швеИцарци да търсят политическо убежище в чужбина (поправи ме, ако греша)
и основното, надявам се да намериш време и желание, и да отидеш на годишнаната на отбора. Там ще почетеш Славия, а не сегашното ръководство или футболисти....
получи повече внимание, отколкото заслужаваш, дано това те направи по-позитивен...
|
Пон Апр 05, 2010 11:32 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Абе, service_crew, защо на тия гугутки от Leeds им е пълен стадиона всеки мач  Бият Colchester да замажат очите на хората в Йоркшир, вместо от 1999 година да си спрат да ходят по мачове като интелигентни фенове и като се върнат във Висшата лига може и да стъпят с грандовете
btw vote: да

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Вто Апр 06, 2010 12:43 am |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Ебати тъпата тема, дето ми изгуби 10 минути.
П.П. Добре, че съм на работа, та ми се плати за това.
Вто Апр 06, 2010 2:51 pm |
|
 |
Vasko93
Пристрастен
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:04 pm Мнения: 293 Местоположение: София / Павлово
|
mishkar написа: Ебати тъпата тема, дето ми изгуби 10 минути. П.П. Добре, че съм на работа, та ми се плати за това.
Т'ва е най-тъпата тема ... няма спор! Не знам как не са я заключили още?!? 
_________________ СаааааМо Ти
В МоЕ съРцЕ сИ
Теб обичам аз
и нЕ щЕ пРедаМ
моя (/С\) Славия (/С\) !!!
|
Вто Апр 06, 2010 4:02 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3223 Местоположение: Гетото
|
``Fanatic`1913`` написа: Абе, service_crew, защо на тия гугутки от Leeds им е пълен стадиона всеки мач  Бият Colchester да замажат очите на хората в Йоркшир, вместо от 1999 година да си спрат да ходят по мачове като интелигентни фенове и като се върнат във Висшата лига може и да стъпят с грандовете  btw vote: да
Тва пък кво беше и кво общо има с wattie ???
Вто Апр 06, 2010 5:23 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
wattie , стига вече бе братче с тези глупости ... Удоволствие ли ти доставя да се дракаш с нас и да просветляваш всички , които ходим на мачове как нямало смисъл да подкрепяме идеята Славия ? Личи си , че не си някой глупак , но явно ти харесва да си винаги контра и да те псуват всички останали , защото така привличаш внимание - нещо което не мога да разбера ...
За много неща си прав , които твърдиш и лично аз нямам нищо против теб и гласувах с "не" в анкетата , защото всеки може да изказва мнението си и в спора се ражда истината. Решението е просто - като не искаш, недей да пишеш повече във форума и готово , няма нужда от 5 страници простотии искам бан , искам бан , искам бан  Не е нужно някакво мъченичество да имитираш едва ли не , Христос воскресе вече 
|
Вто Апр 06, 2010 6:05 pm |
|
 |
|