Една (не особено) културна дискусия
Автор |
Съобщение |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
абе малумник ако беше идвал на мачове можеше да забележиш че сред нас наркомани няма  как го виде тва от вас незнам 
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Нед Фев 08, 2009 10:47 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
ORTEGATAA написа: 88! написа: слушай,боклук,въобще не се опитвай да се правиш на умен и да говориш кой какъв бил,такива форумни разбирачи като тебе са ми ясни...ако имаш нещо да казваш,може да ни намериш в ловеч или на стадион Славия,мисля,че всички знаят кои сме...айде сакаме айде чекаме  Слушай сега ти бе "боклук"!Знаеш ли защо всички ви знаят?Защото сте 10 човека агитка,заради която много хора се отказаха да ходят на мач,защото не искат да гледат надрусаната ти физионмия! Е като ни знаеш ела да ни го кажеш лично това , кфо ми се пениш по форума , после ние сме писали простотии

The Rise of the poisoned Youth
|
Нед Фев 08, 2009 10:49 am |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
няма значелие лично казано или не просто човека си има мнение което незнам как точно е придобил ,но като се има впредвит че не идва на мачве неможе да си го промени 
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Нед Фев 08, 2009 10:50 am |
|
 |
ORTEGATAA
Напреднал
|
Death_Squad написа: Tony Adams написа: Темата отдавна не е за селекцията вече. Само това остава да се случи на ст. Славия. Заради банда младежи да ни извадят от групата. Пичове, футболистите са ви най-малко виновни за нещо. Има достатъчно мургави и турскоговорящи по улиците на София. Така че ще е по-добре да си смените приоритетите. Само , че тая "банда младежи" е на всеки мач на Славия и я подкрепят , а професори като вас отдавна не са стъпвали на стадиона за да знаят , че изобщо не обиждаме чернокожите  футболисти ...
"Професор" кат мен си спомня как при всеки досега на топката Макдоналд Мукаси и когато играеше за Локо Сф и когато беше в ЦСКА се чуваха многозначителните звуци "У-ууууу".Или може би извинявайте,това не признак на расизъм а било просто рефрен, с които стимулирате цветнокожите.После се чудим защо същите вилнеят из дискотеките и си правят каквото си искат тук в БГ.Ами ако с вас се държат някъде така ще имате ли уважение към тази страна и народ.Мислете бе,ей,мислете малко с тия птичи мозъци.
|
Нед Фев 08, 2009 10:53 am |
|
 |
ORTEGATAA
Напреднал
|
Death_Squad написа: ORTEGATAA написа: 88! написа: слушай,боклук,въобще не се опитвай да се правиш на умен и да говориш кой какъв бил,такива форумни разбирачи като тебе са ми ясни...ако имаш нещо да казваш,може да ни намериш в ловеч или на стадион Славия,мисля,че всички знаят кои сме...айде сакаме айде чекаме  Слушай сега ти бе "боклук"!Знаеш ли защо всички ви знаят?Защото сте 10 човека агитка,заради която много хора се отказаха да ходят на мач,защото не искат да гледат надрусаната ти физионмия! Е като ни знаеш ела да ни го кажеш лично това , кфо ми се пениш по форума , после ние сме писали простотии
Е какво мислиш че ме е страх да го кажа лично ли.Или може би ще се съберете всичките за да ме линчувате за това какво мнение имам за един група хора наричащи себе си "слависти" и псуващи и обиждащи в форума всеки,които не е на тяхното мнение?
|
Нед Фев 08, 2009 10:57 am |
|
 |
HaSSgesang
Пристрастен
|
KIBER VOIN 
_________________ "Ей менте, ти ли ще ми кажеш бе, менте такова. Турист трай си и се опитай да играеш футбол".
|
Нед Фев 08, 2009 10:59 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
ORTEGATAA написа: Death_Squad написа: ORTEGATAA написа: 88! написа: слушай,боклук,въобще не се опитвай да се правиш на умен и да говориш кой какъв бил,такива форумни разбирачи като тебе са ми ясни...ако имаш нещо да казваш,може да ни намериш в ловеч или на стадион Славия,мисля,че всички знаят кои сме...айде сакаме айде чекаме  Слушай сега ти бе "боклук"!Знаеш ли защо всички ви знаят?Защото сте 10 човека агитка,заради която много хора се отказаха да ходят на мач,защото не искат да гледат надрусаната ти физионмия! Е като ни знаеш ела да ни го кажеш лично това , кфо ми се пениш по форума , после ние сме писали простотии Е какво мислиш че ме е страх да го кажа лично ли.Или може би ще се съберете всичките за да ме линчувате за това какво мнение имам за един група хора наричащи себе си "слависти" и псуващи и обиждащи в форума всеки,които не е на тяхното мнение? Ми айде де чакам те на следващия мач да дойдеш да ми го кажеш в лицето

The Rise of the poisoned Youth
|
Нед Фев 08, 2009 11:02 am |
|
 |
HaSSgesang
Пристрастен
|
Abe ortega mortega . . v tvoi interes e naistina da mluknesh nai nakraq . . i da spresh da sudish koi e ''SLAVIST'' i koi ne e . . ne se gazirai tuka tolko mnogo shtot edva li trqbva da 4uvam ot zadklaviaturen plux sprql da xodi po ma4ove po pri4ini det samo muxliopodobni kat tebe mogat da izmislqt 4e da sprat da podkrepqt lubimiq otbor dali sum SLAVIST ili ne !!
_________________ "Ей менте, ти ли ще ми кажеш бе, менте такова. Турист трай си и се опитай да играеш футбол".
|
Нед Фев 08, 2009 11:18 am |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
ортега,чакаме те с интерес да ни видиш надрусаните физиономии
дано на живо си още по-смел
ПС:Славчо може да е контузен нещо,щом го няма в групата за мача с терек грозните 
Нед Фев 08, 2009 11:46 am |
|
 |
VSP99
Пристрастен
|
"постоянен тен" хехе...не го бях чувал. Апелирам да се опитаме да загърбим огромното его,което явно всички пртежаваме и да запазим коректен тон.
Съдията ни е прецакал, но
на реванша ще ги спукаме 
|
Нед Фев 08, 2009 12:47 pm |
|
 |
|