Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 02, 2025 7:51 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 87 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща
 Една (не особено) културна дискусия 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
абе малумник ако беше идвал на мачове можеше да забележиш че сред нас наркомани няма :shock: как го виде тва от вас незнам :?

Нед Фев 08, 2009 10:47 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ORTEGATAA написа:
88! написа:
слушай,боклук,въобще не се опитвай да се правиш на умен и да говориш кой какъв бил,такива форумни разбирачи като тебе са ми ясни...ако имаш нещо да казваш,може да ни намериш в ловеч или на стадион Славия,мисля,че всички знаят кои сме...айде сакаме айде чекаме :twisted:

Слушай сега ти бе "боклук"!Знаеш ли защо всички ви знаят?Защото сте 10 човека агитка,заради която много хора се отказаха да ходят на мач,защото не искат да гледат надрусаната ти физионмия!
Е като ни знаеш ела да ни го кажеш лично това , кфо ми се пениш по форума , после ние сме писали простотии

The Rise of the poisoned Youth

Нед Фев 08, 2009 10:49 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
няма значелие лично казано или не просто човека си има мнение което незнам как точно е придобил ,но като се има впредвит че не идва на мачве неможе да си го промени :shock: :?

Нед Фев 08, 2009 10:50 am
Профил
Напреднал

Мнение 
Death_Squad написа:
Tony Adams написа:
Темата отдавна не е за селекцията вече.
Само това остава да се случи на ст. Славия. Заради банда младежи да ни извадят от групата.
Пичове, футболистите са ви най-малко виновни за нещо. Има достатъчно мургави и турскоговорящи по улиците на София. Така че ще е по-добре да си смените приоритетите.
Само , че тая "банда младежи" е на всеки мач на Славия и я подкрепят , а професори като вас отдавна не са стъпвали на стадиона за да знаят , че изобщо не обиждаме чернокожите :D футболисти ...

"Професор" кат мен си спомня как при всеки досега на топката Макдоналд Мукаси и когато играеше за Локо Сф и когато беше в ЦСКА се чуваха многозначителните звуци "У-ууууу".Или може би извинявайте,това не признак на расизъм а било просто рефрен, с които стимулирате цветнокожите.После се чудим защо същите вилнеят из дискотеките и си правят каквото си искат тук в БГ.Ами ако с вас се държат някъде така ще имате ли уважение към тази страна и народ.Мислете бе,ей,мислете малко с тия птичи мозъци.

Нед Фев 08, 2009 10:53 am
Профил
Напреднал

Мнение 
Death_Squad написа:
ORTEGATAA написа:
88! написа:
слушай,боклук,въобще не се опитвай да се правиш на умен и да говориш кой какъв бил,такива форумни разбирачи като тебе са ми ясни...ако имаш нещо да казваш,може да ни намериш в ловеч или на стадион Славия,мисля,че всички знаят кои сме...айде сакаме айде чекаме :twisted:

Слушай сега ти бе "боклук"!Знаеш ли защо всички ви знаят?Защото сте 10 човека агитка,заради която много хора се отказаха да ходят на мач,защото не искат да гледат надрусаната ти физионмия!
Е като ни знаеш ела да ни го кажеш лично това , кфо ми се пениш по форума , после ние сме писали простотии

Е какво мислиш че ме е страх да го кажа лично ли.Или може би ще се съберете всичките за да ме линчувате за това какво мнение имам за един група хора наричащи себе си "слависти" и псуващи и обиждащи в форума всеки,които не е на тяхното мнение?

Нед Фев 08, 2009 10:57 am
Профил
Пристрастен

Мнение 
KIBER VOIN :!:

Нед Фев 08, 2009 10:59 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ORTEGATAA написа:
Death_Squad написа:
ORTEGATAA написа:
88! написа:

Е какво мислиш че ме е страх да го кажа лично ли.Или може би ще се съберете всичките за да ме линчувате за това какво мнение имам за един група хора наричащи себе си "слависти" и псуващи и обиждащи в форума всеки,които не е на тяхното мнение?
Ми айде де чакам те на следващия мач да дойдеш да ми го кажеш в лицето

The Rise of the poisoned Youth

Нед Фев 08, 2009 11:02 am
Профил ICQ
Пристрастен

Мнение 
Abe ortega mortega . . v tvoi interes e naistina da mluknesh nai nakraq . . i da spresh da sudish koi e ''SLAVIST'' i koi ne e . . ne se gazirai tuka tolko mnogo shtot edva li trqbva da 4uvam ot zadklaviaturen plux sprql da xodi po ma4ove po pri4ini det samo muxliopodobni kat tebe mogat da izmislqt 4e da sprat da podkrepqt lubimiq otbor dali sum SLAVIST ili ne !!

Нед Фев 08, 2009 11:18 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ортега,чакаме те с интерес да ни видиш надрусаните физиономии
дано на живо си още по-смел :twisted:

ПС:Славчо може да е контузен нещо,щом го няма в групата за мача с терек грозните :)

Нед Фев 08, 2009 11:46 am
Профил
Пристрастен

Мнение 
"постоянен тен" хехе...не го бях чувал. Апелирам да се опитаме да загърбим огромното его,което явно всички пртежаваме и да запазим коректен тон.

Съдията ни е прецакал, но
на реванша ще ги спукаме :)

Нед Фев 08, 2009 12:47 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 87 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Следваща