Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 03, 2025 10:25 pm

Отговори на тема  [ 127 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Следваща
 ТРАНСПEРАНТИТЕ - ГЛАСУВАИТЕ! 

Кои транспарант наи-много ви хареса?
Анкетата свършва на Сря Юли 20, 2005 6:14 pm
Бялата Лавина! 36%  36%  [ 8 ]
One Club (/C\) One Love 27%  27%  [ 6 ]
Loyal Whites 23%  23%  [ 5 ]
Винаги Верни 5%  5%  [ 1 ]
Slavia Sofia 1913 9%  9%  [ 2 ]
Общо гласове : 22

ТРАНСПEРАНТИТЕ - ГЛАСУВАИТЕ! 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Цитат:
Утре между 12.00 и 16.00 ще съм свободен. Обади ми се на 0898 813 357 или ми прати съобщение!

Направо кажи къде се намира магазина...ние утре се събираме в 16-15 пред стадиона 100ян,дани слависта и аз...

Сря Юли 20, 2005 11:45 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Jay Jay написа:
Цитат:
Утре между 12.00 и 16.00 ще съм свободен. Обади ми се на 0898 813 357 или ми прати съобщение!

Направо кажи къде се намира магазина...ние утре се събираме в 16-15 пред стадиона 100ян,дани слависта и аз...

Нахалник, на теб специално съм ти го казвал някоко пъти безрезултатно. Търсете на ъгъла на "Витоша" и "Скобелев".

Чет Юли 21, 2005 3:37 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ronaldo написа:
Аз съм готов да дам някой лев за каузата, ако има нужда.

Много добре, благодаря ти, ако се наложи няма да се стесняваме да те потърсим :-) :-) :-)

Чет Юли 21, 2005 3:38 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ДНес Тото Слависта каза че е намерил фирма коята да ни направи транспаранта.Ако не стане при тази фирма,ще отидем на адреса които Божо със 300 зора ни даде :) .

Чет Юли 21, 2005 5:11 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Jay Jay написа:
ДНес Тото Слависта каза че е намерил фирма коята да ни направи транспаранта.Ако не стане при тази фирма,ще отидем на адреса които Божо със 300 зора ни даде :) .

Нахалник, колкото си дребен, толкова си и склерозирал вече. Ако си прегледаш личните съобщения отпреди 6-7 месеца ще намериш на 2 места точния адрес на фирмата за знамена. Много си добър на брътвенето зад компютъра, ама аз на твойта възраст бях направил вече десетки знамена, а имаше момчета, които правеха много повече. И никога не съм имал нахалството да занимавам други хора с тези въпроси и да се правя на интересен, колко съм полезен, нито пък съм просел пари от някого, за да направя знамена.

Чет Юли 21, 2005 5:34 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
S IZVINENIE ZA LATINICATA NO V MOMENTA NQMAM BG 8)
TA BOJO AZ LI4NO NIKADE NE SAM VIDQL NEGARA DA E PROSIL PARI OT NQKOGO MOJE DA E KAZVAL 4E SABIRAME PARI NO AZ LI4NO NEZNAM DA E KARAL NQKOI DA DAVA PARI
MOJE DA E PITAL NQKOI DALI ISKA NO NE GO E KARAL 8)

(/C\)
SAMO SLAVIA

Чет Юли 21, 2005 7:55 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Цитат:
Нахалник, колкото си дребен, толкова си и склерозирал вече. Ако си прегледаш личните съобщения отпреди 6-7 месеца ще намериш на 2 места точния адрес на фирмата за знамена. Много си добър на брътвенето зад компютъра, ама аз на твойта възраст бях направил вече десетки знамена, а имаше момчета, които правеха много повече. И никога не съм имал нахалството да занимавам други хора с тези въпроси и да се правя на интересен, колко съм полезен, нито пък съм просел пари от някого, за да направя знамена.

Ти не ме гледаи мене колко съм малък и от какво съм болен...Личните ми съобщения от преди 6-7 месеца не си ги пазя в държавния архив а ги трия след като нямам нужда от тях след няколко седмици...а ти като си бил на моята възраст (15) Славия е била водеща в първенството и по-важното от което е че е имало много много много повече хора на стадиона...За просенето на пари мисля че 100ян ти каза че не е така казвам ти го и аз,а ако не вярваш почваи да търсиш във моите съобщения къде точно съм казал "Даите пари"...ставаш смешен с тези твърдения...а до колкото за нагалството към НКС...мисля че на НКС им влиза в работата да правят знамена трансперанти и тн. за агитката...ако е нахалство да искаш нещо с което да подкрепяш отбора ти от собствения му фенклуб...е с извинение...ЕБАТИ ФЕНКЛУБА :!: :evil:

Чет Юли 21, 2005 9:29 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Щом не искаш пари от никого, толкова по-добре.
1. Така, ако аз попитам някого за нещо и той ми отговори или го запомням или не го трия, за да почна след някой и друг месец да пискам, че никой нищо не ми казва.
2. Когато аз бях на 15, момчето ми Славия току що се беше спасила от изпадане, а стадионът се прочу с понятието "1 файтон хора". Така че, след като не знаеш нищо от историята, което много добре си личи в другия форум, където повече от седмица не можеш да си поправиш грубите грешки и чуждестранните ни фенове остават с погрешни впечатления, по-добре бъди малко по-сдържан!
3. Ти платил ли си членски внос в "НКС"? Не, нали? Като станеш член на "НКС", тогава ще ти давам отчет какво правя и как го правя, сега нямаш никакво основание да питаш.

Чет Юли 21, 2005 10:51 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Jay Jay написа:
Цитат:
BlackWind Пуснато на: Вто Юли 05, 2005 6:32 pm
Гласувах за Loyal Whites.

Ето и няколко неща, които искам да споделя и мисля, че е хубаво да се вземат под внимание.

Значи мисля, че 3 трансперанта са много. По-добре е да се направят два, но да са качествено с добра визия и по-възможност от винил за да изтраят все пак малко повече време, а не след 2-рия дъж (а както знаем нас дъжд ни вали често и по МНОГО) да се разпаднат. Да не говорим, че към момента на нашия стадион няма къде да си опънем знамената ( ) и практически тези трансперанти остават за провинцията.

Гласувах за Лоял Уайтс, но смятам, че Бялата Лавина също си е наша запазена марка и е редно да я възобновим след кончината на старото знаме в Зарата. Един клуб, една любов и т.н. вече други агитки и фракции имат подобно знаме... би било тривиялно... същото се отнася и за Винаги Верни. Славия Софиа 1913... мисля, че отдавна отмина времето на този вид трансперанти означаващи нищо.

Идеята и най-вече желанието ми е да не копираме, а да си имаме наши символи и знамена и разбира се да не са с архаични надписи и външен вид. Защото такива имаме много. Това е от мен.

П.П. И все пак мисля, че Loyal Whites Never Surrender звучи по-добре и бяха от клишето Винаги Верни

Да много добре си го написал.И това че е по-добре транспарантите да са два е наистина по-добрата идея.Да видим какво ще каже Васко:)

Чет Юли 21, 2005 11:01 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Jay Jay написа:
Цитат:
Abe ako ne si zabeliazal cvetovete na otbora sa glavno BIALO i malko CHERNO => cvetovete v koito shte sa nashite znamena i transperanti shte sa CHERNO-BELI . Ako ne ti haresva i iskash neshto po-cvetno dai da slojim violetovo ili puk elektrikovo zeleno! I kogato ti se potrudish i napravish neshto kato si vlojil vreme, truid i ideia togava govori koe e nekrolog i koe e hubavo !!!

Osven tova nito Vinagi Verni e klishe , nito puk nadpisite na angliiski sa neshto losho. Az mislia che ideiata na nashata agitka i na tezi NAI-VERNI , koito hodime na machove e da pokajem tova na otbora chrez znamenata si. V tozi smisal i Loyal Whites (VERNITE BELI) pokazva sushto tazi ideia koiato e pochti sushtata kato VINAGI VERNI , nali?!

V tozi red na misli shte zashtitia moiata ideia vupreki che iavno sega niama da se osushtestvi , no ne prechi sled vreme i neia da napravim. Moiata ideia e znameto na koeto pishe Vinagi Verni. Tova e BG znameto samo che cherno-bialo (ideiata mi hrumna ot 1 transperant na Newcastle , kadeto britanskoto zname beshe napraveno po sushtia chern-sivo-bial nachin) i emblemata na kluba po sredata.Cherno-bialo zashtoto tova sa lubimite ni cvetove na kluba i po-tozi nachin pokazvame lubovta si kum Slavia koiato e tolkova silna , kolkoto i kum Otechestvoto.Tova e glavnata ideia. Mislia che e po-hubavo da bude napraveno na zname , a ne na transperant. Sushto taka moje i da ne bude napisano Vinagi Verni , a neshto drugo ili puk moje i nishto da ne bude napisano.

Az mislia che vsichki sa strahotni i sled moiata ideia (ne za drugo a shtot si e moia ) mi haresva poslenoto predlojenie. Nai-vajnoto e da naprevim neshto.Vidia se s pismoto che shtom reshim i se saberem - mojem!

Малко ме притеснява факта че никои от нкс не е писал в последните няколко дни...

Чет Юли 21, 2005 11:02 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 127 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  Следваща