ТРАНСПEРАНТИТЕ - ГЛАСУВАИТЕ!
ТРАНСПEРАНТИТЕ - ГЛАСУВАИТЕ!
Автор |
Съобщение |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Jay Jay написа: Еи верно кво стана НКС кво правим 
_________________ 1913
|
Чет Юли 21, 2005 11:05 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
|
Jay Jay написа: Гласуването завършва утре и така като гледам маи Бялата Лавина ще го спечели и наи-вероятно този транспарант ще се направи...Колко пари ще струва и кои ще го направи се надявам вие да кажете 
_________________ 1913
|
Чет Юли 21, 2005 11:06 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
И това според теб е просене на пари а?
Още преди когато още я нямаше тази тема казах че имаме събрани 100 лева...тези пари са събрани само и единствено от нас:100qn,dani slavista,SSFC i Jay Jay.Единственното нещо което се искаше от НКС беше да намери фирма и да помогне по някакъв начин...е това не стана...
Кажи ми сега за какво да си плащам членския внос???След като знам че няма никакво значение...видя се с транспарантите,тъпаните,знамената...
|
Чет Юли 21, 2005 11:13 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
|
Нещо не ми е ясно, ако ще си правите частно знаме и сте си събрали пари, защо непрекъснато се очаква мнение и реакция от "НКС" или негови членове. За акъл ли или какво? Пуснали сте си анкета, какво ви интересува, какво мислят хората от "НКС" по въпроса, нали няма те да го плащат. Ще се намесим само в случй, че по знамената, които правите има забранени от закона символи, което съм сигурен, че няма да се наложи. Оттам нататък, демократична държава, всеки прави каквото си поиска.
_________________ 1913
|
Чет Юли 21, 2005 11:15 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Цитат: Нещо не ми е ясно, ако ще си правите частно знаме и сте си събрали пари, защо непрекъснато се очаква мнение и реакция от "НКС" или негови членове. За акъл ли или какво? Целият въпрос тръгне от там че аз и васко се разговорихме по тема знамена и тн. и аз като казах че нкс не е правила от доста време такива и Васко каза да пусна една тема с проекти.Тези които бъдат одобрени ще бъдат направени от НКС... Васко Пуснато на: Сря Юли 06, 2005 5:17 pm Цитат: Уфффф, не искам да ви разочаровам с моето мнение, но така зададени проектите...... нито един не мога да си харесам, може би са ми високи претенциите, но това е моето мнение, може би при други шрифтове, някакви допълнителни елементи и символики, бих харесал всичките, просто в този вариант не ми харесват! Но това да не ви обезкуражава, този който си изберете ще бъде направен, дори и да не ми харесва като изпълнение, но това ми е мнението, не мога да се насилвам да харесам нещо.
|
Чет Юли 21, 2005 11:25 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
|
Jay Jay написа: И това според теб е просене на пари а?
Още преди когато още я нямаше тази тема казах че имаме събрани 100 лева...тези пари са събрани само и единствено от нас:100qn,dani slavista,SSFC i Jay Jay.Единственното нещо което се искаше от НКС беше да намери фирма и да помогне по някакъв начин...е това не стана... Кажи ми сега за какво да си плащам членския внос???След като знам че няма никакво значение...видя се с транспарантите,тъпаните,знамената...
В началото на темата не виждам информация "имаме си пари, дайте акъл", но да приемем, че е така, както казваш. Значи от нас се е искало да намерим фирма, нещо което също никъде в началото на темата не го намирам, но приемаме, че и това е така. Значи вече неколкократно споменахме, че лично аз съм ти казал адреса и името на фирмата преди много месеци, вчера повторих местоположението. Не разбирам тогава, какви са ти претенцийте, след като нищото, което си искал ти е дадено. Ако си бяхте платили членския внос (огромната сума от 6 лева на година за ученици), тогава с тези пари щяха да се направят и знамена и да се поправят тъпаните. Защо хората от "НКС" трябва всеки път да бъркат в собствените си джобове, за да оправят тези неща? Знаеш ли колко пъти сме поправяли за по 50-60 лева всеки тъпан, само защото някой "ТЪПАН" е скъсал опънатото покривало. За палките, които непрекъснато се чупят в парапети и други твърди предмети изобщо няма да говорим. Нищо, сега като си дадете парите ще видите, какво значи да си отговорен и да си пазиш вещите. Много е лесно, когато някой чичко или батко непрекъснато плаща за нашите забавления. "Бялата лавина" никога нямаше да се скъса (въпреки лошото си качество), ако някой си даваше труд да го закача и откача малко по-внимателно.
_________________ 1913
|
Чет Юли 21, 2005 11:32 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
|
Jay Jay написа: Цитат: Нещо не ми е ясно, ако ще си правите частно знаме и сте си събрали пари, защо непрекъснато се очаква мнение и реакция от "НКС" или негови членове. За акъл ли или какво? Целият въпрос тръгне от там че аз и васко се разговорихме по тема знамена и тн. и аз като казах че нкс не е правила от доста време такива и Васко каза да пусна една тема с проекти.Тези които бъдат одобрени ще бъдат направени от НКС... Васко Пуснато на: Сря Юли 06, 2005 5:17 pm Цитат: Уфффф, не искам да ви разочаровам с моето мнение, но така зададени проектите...... нито един не мога да си харесам, може би са ми високи претенциите, но това е моето мнение, може би при други шрифтове, някакви допълнителни елементи и символики, бих харесал всичките, просто в този вариант не ми харесват! Но това да не ви обезкуражава, този който си изберете ще бъде направен, дори и да не ми харесва като изпълнение, но това ми е мнението, не мога да се насилвам да харесам нещо.
Какво трябва да разбираме под одобрени?
Нали това си е лично твойто знаме, какво те интересува, дали някой го одобрява или не?
_________________ 1913
|
Чет Юли 21, 2005 11:34 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Цитат: Нали това си е лично твойто знаме, какво те интересува, дали някой го одобрява или не?
За удобрението си противоречиш ми се струва...първо казваш че ако има свастики и тем подобни ще го махнеш...а после какво те интересува дали някои го одобрява или не ... 
|
Чет Юли 21, 2005 11:39 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
|
Jay Jay написа: Цитат: Нали това си е лично твойто знаме, какво те интересува, дали някой го одобрява или не?
За удобрението си противоречиш ми се струва...първо казваш че ако има свастики и тем подобни ще го махнеш...а после какво те интересува дали някои го одобрява или не ... 
Аз ти казвам, че ако има забранени от закона елементи ние сме длъжни да предприемем мерки, защото иначе мерки ще предприемат куките, а новия закон е малко нещо суровичък за такива неща. Не бихме искали нашите момчета да киснат по районните, нали? Освен това, това е частен случай, който съм ти го написал като частен случай и в никакъв случай не попада под общ знаменател, защото е разделен със "само в случай", което значи, че във всички останали случаи има демокрация. Също така допълних, че съм сигурен, че вие няма да направите някоя глупост, защото сте малко над нормалното ниво, което е в другите отбори, така че изобщо не се притеснявам.
_________________ 1913
Последна промяна Божо на Чет Юли 21, 2005 11:46 pm, променена общо 1 път
|
Чет Юли 21, 2005 11:45 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Цитат: Също така допълних, че съм сигурен, че вие няма да направите някоя глупост, защото сте малко над нормалното ниво, което е в другите отбори, така че изобщо не се притеснявам.

|
Чет Юли 21, 2005 11:46 pm |
|
 |
|