Автор |
Съобщение |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
И на мен като че ли първия вариянт най-ми допада...
Иначе не може ли примерно отзад герба, малко по-малак да е та да се вижда г/д целия?  И второ, мислех че би било добре за фон да се прокрадва и някаква част от белите ултраси (в по-цветущите ни години), но незнам дали би изглеждало добре на знаме... 
Пон Сеп 03, 2007 5:48 pm |
|
 |
fisher96
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Юни 01, 2006 8:32 pm Мнения: 493 Местоположение: София
|
Хареса ми варианта за 3 морета, но да има и лъчи.
Пон Сеп 03, 2007 5:52 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
така с БЪЛГАРСКОТО знаме и лъчите е доста добре
ако искате преди мача с ботяф може да се съберем на по бирица и да го обсъдим 
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Пон Сеп 03, 2007 8:13 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
100qn написа: така с БЪЛГАРСКОТО знаме и лъчите е доста добре ако искате преди мача с ботяф може да се съберем на по бирица и да го обсъдим  Не "може" а ЗАДЪЛЖИТЕЛНО 
Пон Сеп 03, 2007 9:23 pm |
|
 |
voki
Луд за връзване
|
Това на което емблемата е на мястото нс София с лъчите ме кефи повече !
Вто Сеп 04, 2007 7:31 am |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
ХАХА! Винаги така става като дадеш много варианти. Всеки си харесва нещо и после става мазало.
Вижте, на повечето хора, включително и на мен най-ми харесва 1вия вариант. Ще ми се наистина него да го направим. Но все пак съм радостен, че ви харесва идеята като цяло. Май ще се наложи обсъждане на по биричка, както предлага 100qn
По повод герба. Не, герба остава така. Нарочно съм го направил така. Ако се вижда повече от него определено няма да седи хубаво. А ако сложим и публика отзад съвсем ще стане цапаница и нищо няма да се вижда достатъчно отчетливо. По-нанатък ще има да правим още неща, тогава ще измислим нещо подобно с публиката.
Вто Сеп 04, 2007 8:37 am |
|
 |
Whitey
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 05, 2005 9:56 pm Мнения: 1336 Местоположение: София, Овча купел
|
http://imajr.com/Slavia_Bulgaria_BRIGHT_flag_281193 този вариант най-ми харесва като идея.Единственото което не ми допада е шрифта на буквите  Но иначе браво за идеята и организацията 
_________________ www.zone1913.com
Андрей Желязков: Славия е завинаги в сърцето ми.
|
Вто Сеп 04, 2007 9:08 am |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Браво на Слависта за проекта!  Наистина е добър. Имам само три предложения: моделът с лъчите да остане и да е черно бял, шрифтът да е готик, а гербът отзад да не е новия, ами царския (само средата на новия-щита с лъва)! 
_________________ 100
|
Вто Сеп 04, 2007 8:35 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Шрифта да е готик, че да не се чете или щото сме немци?  Мене готик не ме кефи. Иначе съм избрал такъв шрифт защото напомня на шрифта от старите, царските монети. Така напомням и за това, че сме отбора на Царство България, пак от песента.
Обаче мисля, че повече промени не са нужни. Има достатъчно варианти, които на всички им харесват. Единствената промяна, която може да обсъдим е шрифта, но аз искам да остане този защото според мен седи много добре. Да има малко различие, не като на вскички останали отбори трансперантите с дърводелските шрифтове.
Вто Сеп 04, 2007 9:45 pm |
|
 |
|