Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 03, 2025 9:40 pm

Отговори на тема  [ 127 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Следваща
 ТРАНСПEРАНТИТЕ - ГЛАСУВАИТЕ! 

Кои транспарант наи-много ви хареса?
Анкетата свършва на Сря Юли 20, 2005 6:14 pm
Бялата Лавина! 36%  36%  [ 8 ]
One Club (/C\) One Love 27%  27%  [ 6 ]
Loyal Whites 23%  23%  [ 5 ]
Винаги Верни 5%  5%  [ 1 ]
Slavia Sofia 1913 9%  9%  [ 2 ]
Общо гласове : 22

ТРАНСПEРАНТИТЕ - ГЛАСУВАИТЕ! 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение 
Когато някой реши нещо да направи или го прави или не. Поставиш ли нещо на дискусия, братче... пиши го бегало.

Пет Юли 22, 2005 3:09 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Така само само не ми стана ясно за какво частно знаме става въпрос като казахме още в самото начало че знамето като стане реалност ще стои във фенклуба и няма да се счита за частна собственост на мене или негъра примерно то ще си е на фенклуба това го казахме в самото начало.А и неразбрах защо разваляте добрия тон на темата и го обръщате на спор.добре негъра е забравил адреса и готово нужно ли беше да се изпишат толкова безмислени работи вместо да се даде пак адреса и готово ЧИСТА РАБОТА 8)

(/С\)
САМО СЛАВИЯ

Пет Юли 22, 2005 8:50 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Твоят приятел негрето да вземе да си поправи глупостите в чуждестранния форум, че станахме за резил и той го знае и го прави нарочно, за да излага "Славия" и да се подиграва с историята на отбора. Само че да не си мисли, че ще му се размине, уши ще се дърпат на мача с Пирин.

Съб Юли 23, 2005 1:19 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Как да ти обясня че само модератора на тази тема може да поправи грешката...темата е заключена и там ти го бях написал...

Съб Юли 23, 2005 3:20 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
В темата на български само дани_слависта можеше да я отключи, наистина е така. След като не го направи няколко дни, аз свърших тази работа и негъра може да си редактира на воля.

А иначе за знамето... Щом сте си събрали парички, щом искате да го направите- направете го и това е. Виждате, че в България нещата опрат ли до дискусии, комисии, разсъждения- нищо не се получава. Не виждам какво ви пречи да си направите каквото ви е кеф. Пък който го хареса- хареса, който не- да си направи по- хубаво.
Аз от началото също си помислих, че искате да се направи с пари на НКС, не сте обяснили като хората :D След като вие го финансирате, защо въобще е нужно да питате кой какво мисли по въпроса.

Съб Юли 23, 2005 5:36 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Jay Jay написа:
Как да ти обясня че само модератора на тази тема може да поправи грешката...темата е заключена и там ти го бях написал...

Добре, свободен си от отговорност, но остава да оправиш името на отбора.

Съб Юли 23, 2005 5:02 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Какво направихте, бе?!?
Три дни ме нямаше и вие вдигнахте олелия страшна, водите безмислени спорове и никаква работа не сте свършили!
Ако тръгна да отговарям на всичко в тази тема, няма да ми стигне нощта. Няколко пъти съм казвал, че в НКС няма щатни служители и не можем на никой да наредиме да ходи да търси фирми, да прави проекти или каквото и да е, затова се съобразявайте малко какво искате. Всеки от нас си има сериозни ангажименти и цепи от свободното си време от любов към Славия, това е причината всичко да е на доброволен принцип. И докато ние имаме по две седмици почивка в годината, доста хора тук имат по 2-3 месеца ваканция и имат много повече време да направят нещо. Аз на това се надявах, но явно съм сбъркал.
Някъде по-нагоре бях писал какво искам да направите, но май трябва пак да го напиша, защото парите са най-лесното нещо в случая и ще се решава накрая!!!
И така досега май единственото нещо на практика е одобрението на една две ИДЕИ, нищо повече!!!
Трябва завършен проект на тези идеи с точни размери!
Вид на плата, защо, какви са му предимствата и недостатъците.
Предложения от 2-3 фирми и тогава ще мислим по самата реализация.
Помните ли с писмото как стана??? Предложихте един доста поизчистен вариант и тогава, както ви бях обещал се събрахме за да погледнем отвсякъде всичко, да го изчистим, да го приемем като официален документ и да намериме точния момент в който да го публикуваме и изпратим, за да има поне медиен ефект, защото мълчанието така или иначе си го очаквахме!
Малко време остана, ако искате нещо да се получи, се задействайте, вместо да си дигате гири тук!
А това което аз съм обещал ще го изпълня, стига вие да поемете вашата част от ангажимента!!!

Ето и нещо интересно: някой от вас да е забелязал, че във вестника ни има реклама на фирма, която прави купи, значки и т.н.? Смятате ли че този човек си рекламира дейността чрез вестника, защото аз смятам, че го прави най-вече от любов към Славия и от уважение към хората във вестника!
Ами защо никой не се сети да вдигне телефона и да попита този славист, дали не прави някакъв ситопечат върху плат, а ако не прави дали не знае някой който да прави??????
Ами мислете с главите си, де!!!

СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ

Нед Юли 24, 2005 10:55 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Тук пак ще възникне объркване. Момчетата не искат пари от НКС и не виждам защо трябва да дават отчети и проекти и кое колко ще струва на който и да било. Освен това за какво им е фирма за ситопечат? Това е щамповане на разни знаци върху твърди предмети. Трябва им фирма, която се занимава с направа на транспаранти и знамена. Ето няколко фирми, телефони, адреси и цени:
Фирма "БОЖИНОВ"- София
София, бул."Витоша"96, тел./факс: 951 52 83; тел.: 952 3000
lbbbojinov@yahoo.com
понеделник-петък: 09.00-18.00часа

Ценоразпис

II. ТРАНСПАРАНТИ И ЗНАМЕНА
1. Транспаранти – ръчно с шаблон
а) до 3 броя и 1 цвят 22.00лв./м2
б) до 5 броя и 1 цвят 20.60лв./м2
в) до 10 броя и 1цвят 19.50лв./м2
г) над 10 броя и 1 цвят 16.60лв./м2

За всеки следващ цвят с коефициент от 1.1 до 1.3. За апликация с коефициент 1.8.

2.Транспаранти върху винил с PVC фолио 28.00лв./м2

Техни продукти:
Изображение
Изображение

ЕТ " ГАБИК"- 082 / 83 - 10 - 10, 0898 / 69 - 11 - 12
orders@gabic.com
Фирмата е в Русе, но приема поръчки от цялата страна. Доставката е около 5-6 лв.
Знаме с един вложен цвят- 19.90 лв. на квадратен метър
Пълноцветно знаме -30 лв. кв.м.
Цените са за готово знаме с включени всички услуги- дизайн, подготовка, изготвяне.
Тяхна продукция:
Изображение
Изображение

Най- отговорно заявявам, че нямам и не съм имал нищо общо с посочените фирми! Моля модераторът на тази стая и администраторът на форума да преценят дали това е неправомерна реклама или е помощ към момчетата които искат да направят знамето и ако преценят да изтрият това мнение!

Последна промяна seth на Пон Юли 25, 2005 8:18 am, променена общо 1 път

Пон Юли 25, 2005 7:47 am
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Имам и други телефони и оферти от фирми, но цените са еднакви навсякъде. Ако искате, мога да ви зарина с телефони. Но смятам, че тези са достатъчни. Както виждате, имате сума достатъчна за транспарант с европейско качество.

Пон Юли 25, 2005 7:49 am
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Може би не са намерили вестника по сергиите и затова не са обърнали внимание на човека :lol:

Пон Юли 25, 2005 7:54 am
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 127 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Следваща