Mimbi
Току що регистриран
|
 ХАЙДЕ ДА ПОДКРЕПИМ НАШИТЕ ВОЛЕЙБОЛИСТИ!
Здравейте фенове!
Тази тема я пуснах и във форума за волейбол, но ми се стори че и за тук ще е подходяща, надявам се да прочетете и по-нататък!
В началото на шампионата като че ли не се замисляхме, че волейболистите на Славия ще могат да претендират за нещо повече от 4-5 място, НО СЕГА вече е различно!... Младите момчета показват, че младостта няма да им попречи да продължат така и занапред! Сигурно някой ще каже, че тези две последни и ПОРЕДНИ победи са били късметлийски (с/у Бургас и Дупница), но проблема не е бил в нашия отбор, а в другия - като са толкова силни да ни бяха били!... А не знам дали някой от вас (дето идвате в този форум имам предвид) беше гледал "Левски" - Славия ?! Ми това, че "Левски" биха може да се каже че имаха късмет, защото още тогава Славия щеше да почне с изненадите.... Тогава си беше изцяло наш проблема, че не можахме да си вземем този мач, защото "Левски" играха изключително слабо...Но момчета май не повярваха, че може да направят изненада, спечелвайки мача... А за Дупница? Ами и аз не вярвах на очите си (както и публиката на домакините сигурно)- те не знаеха къде се намират... - но като влезе Найден се поокопитиха и затова успяха да вземат 2 гейма, като може да се каже откровено (не че съм фен, но и друг от залата да питате) мача можеше да свърши 3:1 за Славия, но както и да е...
ПО-ВАЖНОТО СЕГА Е : ДА ПОДКРЕПИМ МОМЧЕТАТА В НАШАТА ЗАЛА В следващия мач срещу ПИРИН Разлог, който предстои в края на седмицата и на който сме домакин и на следващия, който е срещу ЦСКА, когато ще им гостуваме... Ако направят нашите тези 2 победи поне 3-тото място ще е сигурно, защото не смея (за да не ги урочасам)да кажа 2-ро (което означава финал)...
Затова ще се радвм ако отговорите на тази тема положително и утвърдително!
Успех!
|