Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 07, 2025 10:12 am

Отговори на тема  [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
 АГИТКА ?!?! или просто смех, смех !!! 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение АГИТКА ?!?! или просто смех, смех !!!
Еми момчета и момичетата знам че 60 % от пишещите тук са толкова фенове на Славия колкото аз съм китаец , но все пак реших да пусна тази тема.

Ето ви малко факти от последните спортни събития !!!

Славия - ЦСКА (есен 2005)- агитка 20/30 човека !!!
"Левски" -Славия (есен 2005) - агитка- 18 човека :shock: !!!
Славия-Левски (волейбол мъже)- агитка 12 човека !!!
Славия- Локо Сф. ( волейбол жени)- агитка има няма 15 човека от които преобладаваща част- 15- 16 годишни срещу 50 човека стабилна буферска агитка с средна възраст 30 години !!!

Славия- Пирин (волейбол- купа на БГ.) - фенове- четирима на брой :shock: при положение че този мач зависи кажи речи класирането ни понататък !!!

Еми когато фактите говорят и ние евреите трябва да мълчим! Само че от тези които се пишем фенове в тоя форум сме само 5-6 човека които сме винаги на мач ,където и когато и да е!!! Еми така не става !!! Много е лесно да сме големи слависти в къщи пред компютъра или пред телевизора !!! И когато се види колко сме да се оправдаваш я че президентите ти пречат, я че имаш жизнено важни турнири по "крикет","сантасе"," шах" или "кърлинг"!!! Или че разбираш ли не знаеш къде е залата , или просто международното положение ти е пречело и не ти е ойдисвало за тва че американците са в Ирак и за тва не си дошъл на мач!!!Да ама не. Тъпа позьорщина!!! Има един лаф-всеки народ си заслужава оправниците си- е аз бих го променил на - квито феновете такъв и отбора !!! Гот е ако случайно "големия" славист отиде на мач, да седне да люпи семки некъде под козирката и да додюка!!! Много е гот да се псуват буферите от надежда а те да направят смешна и тази част която все пак е отишла да подкрепи МАЙКА СЛАВИЯ- и по някакво щастливо развитие на нещата да не са се добрали до някаква значителна победа над нас !!! Много е весело да кажеш на някой буфер че са един вагон хора, ама нали се сещате че ние и толкова не сме- в момента сме горе долу едно купе!

Гот е да се оправдаваш с това че видиш ли президента ти пречи , и за тва те няма, или че не ти харесва че еди кой си слушал еди какво си или че е еди какав си по партийност и пак да те няма !!!

РАЗБЕРЕТЕ СЛАВИЯ Е СЛАВИЯ ЗАРАДИ НАС, И КОГАТО НИЕ ХЕПТЕМ ИЗЧЕЗНЕМ ЗАРАДИ ГОРЕПОСЕЧЕНИТЕ "фенове" !!! То и СЛАВИЯ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ !!! И вярвайте ми няма отбор който да е нещо ако феновете са му нищо и ги няма !!! А за съжаление точно на там вървим !!!!

Сега в петък на 3. Март от 17:00 часа, има волейбол с "Левски" в зала Универсиада! Мога да се подпиша( колкото и да ми е тъжно че го казвам ) че пак ще сме 10 човека! Което най малкото не подхожда на клуб като нашия !!!

А за започващия сезон по футбол просто не ми се мисли каква картинка ще сме ако продължим по този път- който за съжаление ни води към огромна пропаст !!!

Е фенове- нека чуя и ващо мнение!!!

И никой дя не ми се сърди за погорно написаното- просто това са фактите и моето собствено мнение !!!

Последна промяна Стефан на Вто Мар 07, 2006 9:54 am, променена общо 1 път

Сря Мар 01, 2006 10:44 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Едно не мога да разбера смяташ ли ,че по този начин ще накараш тези ,които не идват на стадиона или в залата да дойдат ? Ако всеки сам не почувства в себе си ,че има нужда от това , каквито и факти да изнасяш , това няма да го накара да дойде . Съжалявам ,но това също е факт !!! Аз лично си признавам ,че ходя на половината от домакинските футболни мачове ,ходя понякога и на хокей. И не ходя по-често просто поради липса на време , а и ако отново трябва да бъда честен понякога по време на някои от мачовете остава у мен една горчилка и неудовлетворение ( но това не ме прави по-малко славист ). Мога да кажа също , че отдавна съм се отказал да агитирам приятели слависти да дойдат на стадиона ... Това е положението !!!
А и не мога да разбера какво те притеснява ,че буферите са със средна възраст 30 години , а ние с 15-16 години ? Ами просто буферите си работят в БДЖ , а аз не знам там да работят 16 годишни ! :wink: Ние никога не сме били агресивни фенове и няма защо сега да ставаме.Така че можем само да се радваме , че идват по-малки фенове на стадиона , а не да ги наричаме "детска градина " и т.н.
И на мен ми е кофти ,че не се събираме повечко на стадиона ,но уви... За едно обаче мога да се съглася с теб , истинският фен е този ,който винаги стой зад отбора си по какъвто и да е начин ( та било то и само във форума). Бяха питали веднъж един от шефовете на някои от отборите в "А" група "Кога ще станете шампиони" , а той беше отговорил, "Тогава , когато си заслужава". В Бълагария не сме на принципа (като в Англия) ,където се родиш от този отбор си и деца родени до стадиона в Овча купел предпочитат друг клуб пред нашия.Така че ако попиташ сега привържениците на Славия , "кога ще напълним стадиона" , вероятният отговор ще е "когато си заслужава" !!!

Чет Мар 02, 2006 10:45 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Нито ми е цел да агитирам някой, нито да го карам да идва по стадиони и зали. Просто изнесох някои факти ! Плюс това ти сам каза - човек сам трябва да почувства дали да идва или не , но не е това въпроса.
Никъде не казвам че тлябва да ставаме агресивни фенове, но когато идват 50 буфера в собствената ти зала, с закани за резане на глави и тем подобни, и просто развитието на нещата не е довело до това да се доберат до тази детска градина както ти се изрази ,и само 5- човека са се опитали да ги отблъснатат е малко тъпо не мислиш ли . Колкото до средната възраст- кажи ми правили се агитка само от 15- 16 годишни- еми не става- ядрата на всички големи агитки са на стабилна възраст- при нас това го няма ! При нас ядрото е 4-5 човека които от 5-6 години си кюсим в тая агитка и единствоне ние сме останали постоянни !

Цитат:
"кога ще напълним стадиона" , вероятният отговор ще е "когато си заслужава" !!!

Ами добре тук за футбола може и да се съглася- ами останалите спортове- миналата година взехме купата по волейбол с 30 човека агитка- и тогава ли не си е заслужавало ! Или просто трябва да сме винаги първи за да има фенове. Много е лесно когато си първи да си на стадиона или залата- по трудно е когато е тежко ти да бъдеш с клуба си !!!

ВИНАГИ С ВАС !

Чет Мар 02, 2006 11:09 am
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Стефан написа:
Ами добре тук за футбола може и да се съглася- ами останалите спортове- миналата година взехме купата по волейбол с 30 човека агитка- и тогава ли не си е заслужавало ! Или просто трябва да сме винаги първи за да има фенове. Много е лесно когато си първи да си на стадиона или залата- по трудно е когато е тежко ти да бъдеш с клуба си !!!

Чет Мар 02, 2006 11:58 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Напълно съм съгласен с написаното от Стефан и от Josif. И 2та имат силни доводи. Но за мен всичко опира до нерви. Колко нерви имаш за да гледаш безпомощната и безидейна игра на любимия отбор този сезон. Миналия сезон изпуснах 4-5 домакински мача и ходих на гостуване на "Марек".Горе долу същото полужение беше и по-миналия сезон. Тогава исках да ходя. Но нещо в мен се пречупи на домакинството на "Марек". Просто да гледаш как играе Славия по този начин и едновременно ти се къса сърцето и се вбесяваш. Този сезон ходех в началото , но когато отново играта на Славия започна да ми носи повече тъга от колкото наслада не можах да го понеса и спрях да ходя. Всеки решава сам за себе си. За мен не е нужно да сме 1ви за да подкрепям отбора. Да си славист е болка беше казал някой. Но искам да подкрепям отбор и игра която носи наслада и борбеност в нея. Ние просто сме публика без кауза в момента. За това и почти никой не ходи. Сега смятам да отида на домакинството срещу Черно Море. После ще видим. Нов полусезон, нов късмет. Дано да не е лош късмет , че като гледам контузените...

Чет Мар 02, 2006 12:22 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Стефан написа:
Цитат:
"кога ще напълним стадиона" , вероятният отговор ще е "когато си заслужава" !!!

Е, стига де...
Тук стигаш в крайности. Зала "Христо "Ботев"" беше ПЪЛНА, когато бихме "Левски", а феновете вътре бяха поне 60:40 в наша полза.
Агитката пък беше доста стабилна - имаше около 40-50 човека!
Все пак това е волейбол. Какво очакваш - цялата зала да пее ли? Не става така.
Аз зала "Христо "Ботев"" не знам да е била толкова пълна отдавна и то предимно от слависти, с голяма агитка.
Подкрепата беше на доста високо ниво тогава.

Чет Мар 02, 2006 12:23 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Нямаме организация според мен - нещо,което скоро няма да е така.

Чет Мар 02, 2006 12:26 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
ДА ТОВА БЕШЕ финал , а на полуфинала срещу "Марек" и в групата в залата си бяхме пак 8-10 човека ...

The Rise of the poisoned Youth

Чет Мар 02, 2006 12:33 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Цитат:
Е, стига де...
Тук стигаш в крайности. Зала "Христо "Ботев"" беше ПЪЛНА, когато бихме "Левски", а феновете вътре бяха поне 60:40 в наша полза.
Агитката пък беше доста стабилна - имаше около 40-50 човека!
Все пак това е волейбол. Какво очакваш - цялата зала да пее ли? Не става така.
Аз зала "Христо "Ботев"" не знам да е била толкова пълна отдавна и то предимно от слависти, с голяма агитка.

Приятелю, в голяма грешка си- и гледаш доста нереално. В зала Хр. "Ботев" бяхме точно 30 човека- ако си педант и по именно мога да ти ги изброя. Останалата част от залата си беше просто публика, дошла да гледа финала !

Мога да ти кажа че няма никакво значение дали е волейбол, футбол или кърлинг- преди години Женския баскетболен отобр на Славия играеше 5-ти решителен мач за шампионската титла в зала Триадица. Залата беше фраш от слависти- пред залата имаше 100 човека, които не ги пуснаха защото нямаше места- пак слависти ! Ето така е нормално да е- така трябва да е ! Нашата Славия е виждала по 70 човека агитка из цяла Европа, а ти ми казваш че е нормално да сме 20 или 30 в София. Не ти ли звучи малко тъпо а ?

Цитат:
Нямаме организация според мен - нещо,което скоро няма да е така

Негър организацията си я има, и тази организация може да си действа идеално- но за това трябва да има фенове. Не може НКС да наеме автобус за някое гостуване а ние на срещата да отидем 15 човека , нали така. Просто такова е дереджето- докато 60 % от вас се скриват под козирката и гледат мача докато люпят семки а не подкрепят отбора си независимо как играе и само да си мърморат ще е така !

ВИНАГИ С ВАС !

Чет Мар 02, 2006 1:10 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
МИналата година на волейбол имахме добър отбор и бяхме първи и всеки мач имахме стабилна агитка , тая година едвам на мачове с цска и "Левски" събираме 10 човека , смешно ми някой като каже е ние играем с евро гранда пирин , Е какво оттова ?? отиваш на мача да гледаш и подкрепяш СЛАВИЯ нали ?

The Rise of the poisoned Youth

Чет Мар 02, 2006 1:17 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 22 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща