Автор |
Съобщение |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
 ЖУРНАЛИСТИ ТЕРОРИСТИ
Не ви ли е срам бе, господа журналисти, господа терористи? Просто се чудя до къде може да стигне синьо червената мъгла разпръскваща се от страниците както на вашия, а така и на други вестници. Никому не е нужно. Синьо-червените болни мозъци са достатъчно промити за да продължавате с тази ваша пропаганда. "Варненки получиха купата и златните медали от шефа на Националната волейболна лига Константин Тюфекчиев. След края на мача малобройната, но сърцата агитка от Варна дълго аплодира шампионките в залата. Феновете на Славия, които навремето се считаха за най-интелигентните в България, отговориха със скандирания "Селянки", "Сливи за смет" и "Турци"."
ЩО ЗА ГЛУПОСТИ? Поне като пишете нещо, проучете ги и доразпитайте докрай, тъй като явно не сте били в залата. 30 минути след края на мача бялата агитка не напусна залата и не спря да поздравява своите любимки, които направиха нещо грандиозно. Точно така, докато и последното момиче не напусна залата, в нея се чуваше единствено и само "Само Славия", "Всички ви обичаме" и "Бели шампионки", а всички останало има толкова общо с истината, колкото вие с журналистиката! ЖУРНАЛИСТИ-ТЕРОРИСТИ!
Последна промяна BlackWind на Чет Май 18, 2006 12:35 pm, променена общо 1 път
|
Сря Апр 12, 2006 3:46 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
ПЪЛНИ МАЛУМНИЦИ !!! 

The Rise of the poisoned Youth
|
Сря Апр 12, 2006 7:49 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
От кой вестник са идиотите?
Посочи източника, за да можем да ги "нахраним"!
|
Сря Апр 12, 2006 7:57 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
|
И после защо ги взривяват...
|
Сря Апр 12, 2006 7:58 pm |
|
 |
SSFC
Пристрастен
Регистриран на: Пет Дек 24, 2004 10:31 am Мнения: 178 Местоположение: Sofia
|
7 dni sport
Имам статията сканирана,пълни безмозъчни дебили!
_________________ SLAVIA DO GROB!!!
|
Сря Апр 12, 2006 8:19 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
Аз вече си бях казал мнанието за тия журналисти! синьочерврни лайнари ни заливат с шитове....за тва предалгам 2 неща:
Изкажете роднински поздрав към свино-говедарските журналисти!
Пък на мача с "Ботев" да се каже някоя друга добра дума за този вестник!
Сря Апр 12, 2006 9:08 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
Ето я статията. Както вече се спомена, източника е 7 дни спирт:
За първи път в историята на женския волейбол отбор от Варна стана шампион. Момичетата от Енерджи спечелиха с 3:1 решителния пети мач срещу Славия и вдигнаха купата на Овча купел. Срещата се игра в екстремни условия и бе прекъсната за 40 минути в четвъртия гейм, след като фенове запалиха факли на трибуните и едва не задушиха всичко живо. От полицията съобщиха, че факлите са били внесени в залата от небезизвестните запалянковци от футболната агитка на Славия Ханса и Батерийката. Това е станало на почивката между геймовете. Преди време Ханса прекъсна футболния мач Славия - Нафтекс и отбеляза гол във вратата на белите в знак на протест срещу слабата игра на отбора. Хулиганите ще бъдат разпитани днес в VI РПУ, заявиха пред "7 дни спорт" полицаи. Изцепки на ултрасите обаче не помрачиха радостта на Енерджи. Варненки получиха купата и златните медали от шефа на Националната волейболна лига Константин Тюфекчиев. След края на мача малобройната, но сърцата агитка от Варна дълго аплодира шампионките в залата. Феновете на Славия, които навремето се считаха за най-интелигентните в България, отговориха със скандирания "Селянки", "Сливи за смет" и "Турци".
|
Сря Апр 12, 2006 9:17 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
|
Димитър Андреев
Деница Велкова
..........
Това ми трябваше...
|
Сря Апр 12, 2006 9:25 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Призовавам ви да не купувате никога вече този вестник!!!
_________________ 1913
|
Чет Апр 13, 2006 12:32 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Да мрът ф лайна тея говеда ли са, чорбари ли са не ги знам! Може ли такива простотий да пишат, направо неам думи!!!
Чет Апр 13, 2006 1:11 pm |
|
 |
|