Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 03, 2025 9:26 am

Отговори на тема  [ 62 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща
 Агитката? 
Автор Съобщение
Току що регистриран

Мнение Агитката?
Абе имам едно въпросче. Става дума за футболната агитка на славия и искам да попитам какви се водят? В смисъл гледам има някои с бръснати глави това-онова. Та наци ли са? Пънкове ли са? Все си мислех, че агитката на Славия трябваше да са пънкове-анархисти, анти-фашисти, анти-расисти и тн. Пък гледам из форума мернах БеНеСар и де да знам. Та с какво така да се каже политически наклонности е агитката и феновете на Славия като цяло. Лично на мен ми е много интересно да разбера.

Чет Апр 20, 2006 10:23 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
А мен ми и е интересно ти локомотивец ли си?
Имаш 3 поста, с които досега не си проявил каквато и да е славистка принадлежност. И какво целиш?

Чет Апр 20, 2006 10:54 am
Профил
Току що регистриран

Мнение 
FeverNew написа:
А мен ми и е интересно ти локомотивец ли си?
Имаш 3 поста, с които досега не си проявил каквато и да е славистка принадлежност. И какво целиш?

Славист съм и то от малкото, които още ходят по мачовете. Незнам пък какво локомотивско видя у мен :shock: Да ви имам и порядките. И все пак какво общо имаше това с темата.

Чет Апр 20, 2006 12:07 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Абе незнам друго, но снимката е много добра !!! :lol:

Чет Апр 20, 2006 12:09 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Добре, убеди ме.
Заблуди ме първият ти пост, който приех като реклама на новия "артикул" на локомотивци. Извини ме за това.

По отношение на агитката - ние сме всякакви, с различни интереси, на различна възраст, различна партийна принадлежност. Има ги всякакви. Важното е, че всички те (всички ние) сме обединени от славистката идея, от това да подкрепяме отбора винаги и по всяко време.
Ако дойдеш да повикаш с нас някой път, ще се убедиш в това!

Чет Апр 20, 2006 12:47 pm
Профил
Току що регистриран

Мнение 
Да така и очаквах... Модерното Нео Наци... явно наистина е модерно. То всеки втори си бръсне главата и се вика нео наци и тн, а изобщо незнае за какво става въпрос... ама кво да се прави. Една от причините да не ходя в агитката. Не искам да викам заедно с нацисти.

Общо взето това исках да разбера от темата. Надявах се, че феновете на Славия са по-разумни, да не кажа по-умни, ама явно и те са се подвели по тая смешна идеология

Чет Апр 20, 2006 9:42 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Подкрепяй Славия ако ще и минетчия да си! :wink:
Па и откъде знаеш че нео нацистите и прочие са глупави не можеш да готвърдиш само заради някакво си влечение,всеки си избира ,затва сме в демократична държава,имаме право на избор!

Изображение

Чет Апр 20, 2006 10:15 pm
Профил
Току що регистриран

Мнение 
SSFC написа:
Па и откъде знаеш че нео нацистите и прочие са глупави не можеш да готвърдиш само заради някакво си влечение,всеки си избира ,затва сме в демократична държава,имаме право на избор!

незнам. Според мен за да си нацист или си глупав или си кофти позьор :roll:
Иначе аз си подкрепям Славия, ама аз съм BootBoy. Няма да се впиша в агитка с нео нацисти :roll:
Пък и на псевдо нацисти, които сигурно не си знаят и идеологията хич не се кефя
Изображение

Чет Апр 20, 2006 10:33 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Ти си много странен човек...
Ти да не мислиш, че там пеем хитлеристки песни, антиеврейски и прочее глупости?
В интерес на истината Jay Jay е пич и да ти кажа не е глупав. Това че сега се изживява като нео наци, не мога да го коментирам, но със сигурност като е сред нас, не го показва. Той дори ОБОЖАВА негрите, приеми това буквално.
Ти си като Венци: "Агитката на "Славия" са шайка наркомани..."
Това познато ли ти е?
Аз ти казах, не сме много, но сме доста различни хора. Има си метъли, рапъри, чалгари, атакисти, БеНеСари... Лошо има ли? Всеки има собствено виждане по въпроса. Нас ни обединава ИДЕЯТА, обединява ни "СЛАВИЯ". За това не заклеймявай агитката като "нацисти". Аз не си бръсна главата и никога не съм я бръснал. Като и повечето от момчетата например.
Позьор по-скоро си ти, щом идваш на мачове, ако не греша си на възрастта на повечето от нас, и не подкрепяш отбора си. Голяма част от мачовете си волейболният ни отбор при жените спечели благодарение на агитката. Затова има смисъл да идваш.

И да те питам - не съм добре запознат с термина "BootBoy". Как означава? Охарактеризирай се!

Чет Апр 20, 2006 10:46 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
moreira написа:
SSFC написа:

незнам. Според мен за да си нацист или си глупав или си кофти позьор :roll:
Иначе аз си подкрепям Славия, ама аз съм BootBoy. Няма да се впиша в агитка с нео нацисти :roll:
Пък и на псевдо нацисти, които сигурно не си знаят и идеологията хич не се кефя
Изображение
Ти тука всички ни изкара нацисти хаха , не всички сме нацисти споко :lol:

The Rise of the poisoned Youth

Последна промяна Death_Squad на Чет Апр 20, 2006 11:08 pm, променена общо 1 път

Чет Апр 20, 2006 10:57 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 62 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Следваща