1-ви кръг: Славия (София) - Пирин (Благоевград) 2-0 бях,страхотен гол на Джовани Сперанца
2-ри кръг: Черно Море (Варна) - Славия (София) 1-0 не бях,познах го на точен резултат
3-ти кръг: Славия (София) - Локо София 2-0 не бях,бях в провинцията,гледах го по телевизията
4-ти кръг: Родопа (Смолян) - Славия (София) 1-3 отново в провинцията
5-ти кръг: Славия (София) - "Марек" (Дупница) 1-0 бях,страшна мъка цял мач и накрая Тодор Колев вкара
6-ти кръг: Славия (София) - Вихрен (Сандански) 1-2 бях,нормална загуба,все пак треньор ни беше Хубчевия
7-ми кръг: "Ботев" (Пловдив) - Славия (София) 0-0 бях,изпуснахме маините на техен терен
8-ми кръг: Славия (София) - Литекс (Ловеч) 0-0 отсъствах,бях болен
9-ти кръг: Беласица (Петрич) - Славия (София) 2-0 бях,биха ни,а треньор ни беше отново тоя идиот Хубчев
10-ти кръг: Славия (София) - Локо (Пловдив) 0-1 бях,нямахме едно голово положение
11-ти кръг: "Левски" (София) - Славия (София) 5-0 за жалост бях и на този мач
12-ти кръг: Славия (София) - Нафтекс (Бургас) 1-0 бях,даже вкарах един от головете
13-ти кръг: Симитли е гадно село - Славия (София) 0-1 бях,страхотен студ и добра игра на наще
14-ти кръг: Славия (София) - ЦСКА (София) 1-2 бях,съдята е пълен педал
15-ти кръг: Берое (Стара Загора) - Славия (София) 3-2 не бях,слушах го по радиото
16-ти кръг: Славия почива,почивах и аз
17-ти кръг: Славия (София) - Черно Море 1-0 бях,добър гол на Веле
18-ти кръг: Локо София - Славия (София) 2-1 бях,малко гадна загуба
19-ти кръг: Славия (София) - Родопа (Смолян) 3-0 бях на тоя разгром
20-ти кръг: Вихрен (Сандански) - Славия (София) 0-2 отсъствах,бях във Варна с волеиболния отбор
21-ви кръг: Славия (София) - "Ботев" (Пловдив) 2-1 бях,въпреки,че закъснях
22-ри кръг: Литекс (Ловеч) - Славия (София) 2-1 не бях
23-ти кръг: Славия (София) - Беласица (Петрич) 1-0 бях,много кеф ми стана от тая победа в последните минути
24-ти кръг: Локо (Пловдив) - Славия (София) 3-0 бях на тая шибана загуба
25-ти кръг: Славия (София) - "Левски" (София) 2-2 бях и след това се напих
26-ти кръг: Нафтекс (Бургас) - Славия (София) 1-0 отсъствие
27-ти кръг: Славия (София) - Симитли е гадно село 3-1 бях като изпратихме селяците в "Б"
28-ми кръг: ЦСКА (София) - Славия (София) 2-1 бях,и искам да поздравя семеиството на съдята
29-ми кръг: Славия (София) - Берое (Стара Загора) 4-2 бях и на тоя разгром
Общо 29 къга,пръсъствал съм на 20 мача плюс гостуването в Самоков за купата,следващия сезон се надявам всички да сме по-организирани и отбора ни да се бори за евро участие.
Само Ние,Само Славия!