Автор |
Съобщение |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
 нещо като агитация
Здраво!
Значи,искам да помоля тези,които имат повече свободно време в интернет пространството,да се регистрират и да пишат в този форум на Славия:
http://www.sportbg.com/forums/index.php?showforum=10
Този саит www.sportbg.com/forums/ е един от наи-посещаваните спортни саитове у нас.Искам да ви призова да пишете в нашия форум,защото е гадно в нашата секция да има толкова малко мнения.
Аиде момчета 
|
Сря Авг 02, 2006 4:38 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
_________________ 100
|
Сря Авг 02, 2006 6:51 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Сря Авг 02, 2006 9:12 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
Не съм против другите форуми. Добре е Славия да присъства навсякъде, където е възможно. Регистриран съм в споменатия форум. Регистриран съм и във форума на "Гонг". Там има хора от нашия форум, които уважавам. Забелязал съм, че те са най- интелигентните участници в споменатите форуми
Обаче съм кът с времето. Тук влизам редовно и съм запознат с нещата. Затова не ме затруднява участието. В другите форуми има някои неща, които ме тормозят. При въпросният форум това е ниското интелектуално и езиково ниво на повечето участници, от което дискусиите стават основен потърпевш. А в радио "Гонг"- форума съм писал поне 50-60 пъти, а все си седя на 1-2 мнения. Трият ли ги, какво ги правят- не знам. Обаче това не ми допада.
|
Сря Авг 02, 2006 10:45 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Преди известно време имаше проблем със системата и изчезнаха много мнения и теми. Оттогава нещата вървят по-добре. Изхвърлиха всички дебили и сега нивото е доста прилично. Не е лошо все пак да се познава и гледната точка на останалите, макар и не слависти. В "БГ-плей" цари страхотна простотия и скодоумие, логично с оглед на това, че там пишат хората от агитките, знаем какво им е нивото. И все пак на 40-50 кретена там има по някой сериозен фен. Също имаме и тема във форума на "Датата", но там се представяме доста слабо. Останалите ни форуми са почти изоставени.
Може би трябва да измислим някаква политика по 2-3 от нас да поемат някой от останалите форуми, за да се говори и в тях за Славия. Само че трябва предварително да се уговорим как ще протичат дискусиите, защото е изключително лошо за нашия имидж, че на някои места най-големите простаци са слависти. Нашият стил по подразбиране трябва да е по-висок от общото ниво, това го изисква името Славия. И най-важното, трябва да се работи с факти, а не просто да се приказват дивотии. Другите фенове (изключвам олигофрените) все още изпитват уважение към Славия и публиката ни и нямаме право да ги убеждаваме в противното, да не говорим пък, да го правим с всички средства.
_________________ 1913
|
Чет Авг 03, 2006 1:45 am |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3223 Местоположение: Гетото
|
кво ви пука че имало простотия ! навсякъде има простотия - по ТВ ,по Радиото и най-вече в нета ! Пуснете си пердето пред тези които мислите че са простаци и не им се връзвайте !!!
Чет Авг 03, 2006 1:29 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Божо написа: Преди известно време имаше проблем със системата и изчезнаха много мнения и теми. Оттогава нещата вървят по-добре. Изхвърлиха всички дебили и сега нивото е доста прилично. Не е лошо все пак да се познава и гледната точка на останалите, макар и не слависти. В "БГ-плей" цари страхотна простотия и скодоумие, логично с оглед на това, че там пишат хората от агитките, знаем какво им е нивото. И все пак на 40-50 кретена там има по някой сериозен фен. Също имаме и тема във форума на "Датата", но там се представяме доста слабо. Останалите ни форуми са почти изоставени. Може би трябва да измислим някаква политика по 2-3 от нас да поемат някой от останалите форуми, за да се говори и в тях за Славия. Само че трябва предварително да се уговорим как ще протичат дискусиите, защото е изключително лошо за нашия имидж, че на някои места най-големите простаци са слависти. Нашият стил по подразбиране трябва да е по-висок от общото ниво, това го изисква името Славия. И най-важното, трябва да се работи с факти, а не просто да се приказват дивотии. Другите фенове (изключвам олигофрените) все още изпитват уважение към Славия и публиката ни и нямаме право да ги убеждаваме в противното, да не говорим пък, да го правим с всички средства.
Аз съм съгласен!
Чет Авг 03, 2006 2:59 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Така като гледам, тази агитация не върви особено добре - тези от тук които не пишат там, не изглеждат особено заинтересувани, и пак няма да пишат ...  Вярно е че в бгплей има много простотия, но както каза Господин 2 Лица - простотията е навсякъде така или иначе. Не смятам че тва е че има простотия трябва да е пречка да се поства там. А като гледам нашия форум там е един от "най-бедните" ...
Иначе съм съгласен че този форум, трябва да е основното място за дискусии, но е по-добре да има повечко слависти нявсякъде нали ? 
Чет Авг 03, 2006 7:17 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Чет Авг 03, 2006 8:48 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Aми не е вярно. Мене ме агитира  Регнах се в Гонг-ата.
Чет Авг 03, 2006 9:24 pm |
|
 |
|