Предложение за мача другата събота!
Автор |
Съобщение |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
 Предложение за мача другата събота!
Предлагам за мача с "Ботев" следния сценарии:
1. По възможност двайсетина души да са там час и половина преди мача.
2. Час и половина преди мача трима души вкарват голямото знаме и го разпъват в сектор "В".
3. Дест души се разпределят в пет двойки и застават:
* на стълбите към козирката, откъм сектор "Б"
* на стълбите към козирката, откъм сектор "Г"
* на края на големите стълби, по коити влизаме на стадиона
* на входа на стълбите, където късат билетите
* на касите
Тези десетимата съобщават на всеки срещнат, че се предприемат демонстративни действия и обясняват сценария за по-нататък.
Представям си го така: Възможно най-много хора (ТОВА СА ХОРАТА, КОИТО СА ПОТВЪРДИЛИ, ЧЕ ИСКАТ ДА УЧАСТВАТ В НЯКАКЪВ ПОРОТЕСТ, СРЕЩУ СЛАБАТА И БЕЗЛИЧНА ИГРА НА ФК СЛАВИЯ, КОЕТО ГО ЗНАЯТ ОТ НЯКОЯ ОТ ПЕТТЕ ДВОЙКИ) влизат на стадиона заедно, пет минути преди мача. По възрастните или по-нетърпеливите са влезли, седнали са близо до стълбите и чакат да влезе основната група, за да се присъединят към нея. Основната група ще се различава по това, че в нея ще се веят всички налични знамена. Тогава всички желаещи се събират на пътеката. Тръгва се по посока на сектор "В", където е разпънато голямото знаме. Спира се пред журналистическите банки, точно под ложите за 20-30 секунди, и който има нещо да каже (изкрещи) го прави. След това цялото шествие се занася в пакет към сектор "В", където е знамето. По този начин ще се разбере, колко хора имат отношение, кой подкрепя идеята, че отборът не върви добре и въобще, какви са настроенията между хората. Моето предложение за след това е цял мач да си веем знамената и в знак на протест срещу слабата игра да не се скандира нищо без значение от развоя на срещата. Не пречи хората да си носят по една бяла кърпа, а дали ще бъде уместно да се използват или не ще преценим и обсъдим на място.
САМО СЛАВИЯ!!!
_________________ 1913
|
Пет Окт 06, 2006 2:49 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Предложението е добро, но се съмнявам, че с оргазнизацията всичко ще е наред.
|
Пет Окт 06, 2006 2:52 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
FeverNew написа: Предложението е добро, но се съмнявам, че с оргазнизацията всичко ще е наред.
И на мен ми допада, но и мен малко ме притеснява сложната организация.
_________________ 100
|
Пет Окт 06, 2006 3:12 pm |
|
 |
danovsky
Пристрастен
Регистриран на: Съб Окт 08, 2005 11:24 am Мнения: 207 Местоположение: в сърцата на хиляди жени...
|
5 човека ги имате от мен в сценария!!!
_________________ За риболов от маса и жена ставам......

|
Пет Окт 06, 2006 6:51 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Навит! Само моля ви без тея бели кърпи! Наистина ще изглежда смешно...
Пет Окт 06, 2006 7:03 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Там сме, няма страшно! САМО СЛАВИЯ !!!
Пон Окт 09, 2006 2:27 am |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Имаме два проблема по отношение планирания протест за събота:
1. Липсата на доброволци. Само четири души ми пратиха съобщение, че ще помогнат в организацията и никой от тях не е от участниците в дискусията.
2. Днес е направена разстановка между ПФК "Славия" АД и полицията, според която очакваните 200 (според мен ще са повече) привържаници на "Ботев" ще бъдат настанени в сектор "В", което обезмисля нашия план, тъй като изобщо слависти няма да бъдат допускани в този сектор.
_________________ 1913
|
Сря Окт 11, 2006 1:29 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Еми отиваме си на мястото, където винаги стояла агитката(долу на "А" сектор зад скамейката, а не под козирката) вдигаме плакатите по посока "ложите" и това.Ясно е ,че медиите ще го отразят !
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Сря Окт 11, 2006 1:42 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Chelsea написа: Еми отиваме си на мястото, където винаги стояла агитката(долу на "А" сектор зад скамейката, а не под козирката) вдигаме плакатите по посока "ложите" и това.Ясно е ,че медиите ще го отразят !
Така се губи основната част от протеста ... след като няма да сме във "В" ...
Сря Окт 11, 2006 2:57 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Божо написа: Имаме два проблема по отношение планирания протест за събота:
1. Липсата на доброволци. Само четири души ми пратиха съобщение, че ще помогнат в организацията и никой от тях не е от участниците в дискусията.
2. Днес е направена разстановка между ПФК "Славия" АД и полицията, според която очакваните 200 (според мен ще са повече) привържаници на "Ботев" ще бъдат настанени в сектор "В", което обезмисля нашия план, тъй като изобщо слависти няма да бъдат допускани в този сектор.
Божо по- първия проблем аз съм 100% един час преди мача на стдиона, за тва нема лабаво. Иначе ако настанят ботевистите в "В" смисъл никакъв няма от протест. Сигурен ли си, че ако отидем един час по-рано няма да си ни остават там където сме си. Ако това е възможно, променяме постановката и за да сме повече хора идваме всички един час по-рано и си оставаме в сектора до началото, а след това ще си правим протеста!!!
_________________ 100
|
Сря Окт 11, 2006 7:06 pm |
|
 |
|