Автор |
Съобщение |
desso
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Авг 22, 2005 7:55 am Мнения: 317 Местоположение: София
|
 Абонаментни карти
Възможно ли е да се говори с В.С за абонаментни карти. Мисля си че ако в началото на сезона се продават карти на някаква разумна цена да речем 30 до 50лв много хора ще си купят. Така няма да изпадаме в положението на Локо в решаващ мач на собствения стадион да се чустваш като гост. Мисля че 3000,4000 карти е възможно да бъдат продадени. Какво мислите за това от НКС.
|
Нед Май 20, 2007 7:04 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Защо не?Това ръководство обаче рядко проявява гъвкавост.
|
Нед Май 20, 2007 7:51 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13187 Местоположение: SOFIA
|
НКС осигурява билети по 1 лв. от много време насам, благодарение на една много стара договорка с ръководството.
По - евтин достъп до мачовете на Славия едва ли може да бъде осигурен.
|
Нед Май 20, 2007 8:39 am |
|
 |
desso
Луд за връзване
|
Това го знам , обаче има много слависти който нямат достъп до тези билети. По принцип идеята ми е ако ако бъдат продадени карти за А сектор поне там да няма левскари и цесекари а и когато имаш карта ще предпочетеш да отидеш на стадиона вместо да гледаш по тв.
Извинявам се че сбърках мястото на темата
|
Нед Май 20, 2007 8:59 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13187 Местоположение: SOFIA
|
Мястото на продажба е добре известно на всички. Няма фейс контрол, няма върнат кандидат за билет. Освен това може да бъдат закупувани по няколко билета и те важат за всички мачове през сезона. Купуваш си 15 билета за 15 лв. и си имаш "карта" за цял сезон. Не виждам необходимост от абонаментни карти. Цената няма как да бъде под 15 лв., а по - скъпи карти няма да се харчат.
Виж, ако към подобни карти се предлагат и други екстри и се завиши леко цената, тогава има смисъл. Но при сегашното положение мисля, че няма да има много мераклии.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Май 20, 2007 11:49 am |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
Може би сега е момента да ви запозная с нещо, което малко хора знаят.
Тези билети от 1лв бяха осигурени от НКС с идеята те да са само за членове на НКС с редовно платен членски внос!!! В началото се опитвахме да спазваме правилото, но постепенно поради различни причини то бе игнорирано. Всички искат НКС да защитава интересите на белите привърженици, но малко хора се интересуват с какви ресурси разполага фенклуба. Срам ме е да ви кажа, но хората които си плащат чл. внос в София почти не съществуват, единствените сериозни членове са от провинцията!!! А без пари какво може да се направи - много малко!!! Да не говорим за това колко малко хора работят за каузата и за липсата на свежа кръв в клуба! При такава натовареност да вършат какво ли не и по кое ли не време, дори и тези които работят за НКС губят мотивация и надежда за по-добри времена.
Ето тук във форума има няколко сериозни човека, които модерират, редактират, организират игри, правят анкети/за което им благодаря много/ и нещата се получават повече от добре!
Та да ви кажа нещо и за абонаментните карти. За НКС щеше да е много по-лесно с тях, отколкото с организация за продажбата на билети за всеки мач и затова през 2002 или 2003 говорих с Маджо по този въпрос и му предложих вариант/вече не си спомням какъв точно беше/....... но реакцията му я помня отлично!!!
Обърна се към друг присъстващ на срещата и каза:
Да бе, като влезе един и после ще я предава на друг за да влезе и той, и после пак......
Мисля, че е ясен смисъла на думите му!
Какво можех аз повече да кажа, срещу глупостта аргументите не струват нищо.
_________________ КОГАТО БЪЛГАРИЯ СТАНЕ
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Нед Май 20, 2007 11:55 am |
|
 |
desso
Луд за връзване
|
Разбрах напълно ваште доводи . Това което искам е като отида на нашия стадион с детето ми да няма чужди фенове поне в сетор А , предполагам че това го искат повечето хора и това с аб. карта е доказан начин в цял свят , най-малко идеята ми е за по-евтини билети.
|
Нед Май 20, 2007 12:21 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3449 Местоположение: Sofia
|
desso написа: Разбрах напълно ваште доводи . Това което искам е като отида на нашия стадион с детето ми да няма чужди фенове поне в сетор А , предполагам че това го искат повечето хора и това с аб. карта е доказан начин в цял свят , най-малко идеята ми е за по-евтини билети.
напълно си прав и АЗ СЪМ ЗА да няма животни в нашия сектор
|
Нед Май 20, 2007 12:28 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Животни винаги ще има, въпроса е да са сведени до минимум. Иначе и аз съм съгласен с Боджов че смисъл от аб. карта има само ако към нея върви прикрепен някакъв вид бонус.
Нед Май 20, 2007 12:42 pm |
|
 |
desso
Луд за връзване
|
Трябва по някъв начин да се върнат на стадиона всички слависти както беше през 80 и началото на 90 тогава имаше моменти в който бяхме много по зле от сега но се събирахме по 7000,8000 и повече срещу провинциалните отбори , това е единствения начин да помогнем на отбора и той да върви напред а да чакаме да дойде и да ни купи някой като Абрамович и да бием наред е в сферата на фантастиката.
Нека всички да мислим и да правим нещо за да се върнат хората на стадиона , това е начинат да помогнем на Славия.
САМО СЛАВИЯ
|
Нед Май 20, 2007 1:00 pm |
|
 |
|