Автор |
Съобщение |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
 да, на изборния туризъм
Пон Авг 27, 2007 3:52 pm |
|
 |
EAST SIDE OF SF
Напреднал
Регистриран на: Вто Окт 10, 2006 2:02 am Мнения: 90 Местоположение: East part of SOFIA
|
 Re: да, на изборния туризъм
mittag написа: http://www.youtube.com/watch?v=XzsNCtvnuxE 
Евала за това, че сте подкрепили Черно море за трансперанта им! За някои неща клубните пристрастия трябва да са на заден план!
НЕ НА ИЗБОРНИЯ ТУРИЗЪМ! МВР НА КАЛЕ!
|
Пон Авг 27, 2007 9:58 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Много ми е интересно ако публиката на Бешикташ / да речем/ скандира антибългарски лозунги как ще реагира полицията в Истанбул?Ако въобще реагира.Родната полиция може спокойно да сложи по един фес - и без това само на такива слугуват.От години съм безразличен към политиката /всичките са маскари/ но този пътотивам да гласувам.
|
Пон Авг 27, 2007 10:23 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
ТОВА Е РЕШЕНИЕТО ЗА КОИТО И ДА СЕ ГЛАСУВА НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ВАЖНОТО Е ДА СЕ ГЛАСУВА 
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Пон Авг 27, 2007 10:27 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Като имате време изгледайте ги тия филмчета по 30 минути са....и си кажете мнението!Съвета ми е да не изпадаме от едната в другата крайност, а да разсъждаваме трезво може и на пияно в някой слуаи:)....та тук позицията е представена еднозначно и се залита към крайности....има и много истини и неоспорими факти, който не ги е гледал вярвам, че ще му е интересно!Аз лично мойта позиция не еднократно съм я заявявал....твърдо против изборния туризъм, нищо против трайно живеещите данъкоплатци изповядващи ислям и самоопределящи се като българо-мохамедани!!Тези хора са еднакво репресирани и в България и в Турция...дедите им са се раждали по българските земи, идеята е да се попречи на агента Меди Доганов да ги манипулира и да ги кара да се самоопределят като турци!!Проблеми на расова и верска основа има по цял свят, но в много малко старни не се е стигало до ескалация...мисля си ние сме една от тия страни и трябва да запазим това статукво, да не се подаваме на манипулациите на хора със съмнителен интелект и прикрити интереси - Не на изборния туризъм - това е гражданска позиция изразена в демократична държава и всички искаме да я подкпрепим!!Коленето и бесенето на турците да го оставим на невръстните форумни хулигани!!И стоян е прав на следващите избори масово гласуване, избираш някоя малка партия ако си недоволен от маскарите и галсуваш, само това е начина да се попречи на Ахмед или Емине които живея в света на Курана и нямат предства за какво иде реч да ти определят съдбата!Ето линковете http://video.google.com/videoplay?docid ... 9293278564
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Вто Авг 28, 2007 1:14 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
незнам с каква цел си го пуснал това филмче ама като го гледам верно ме избива на омраза?!?! Сигурно ако го изгледам 3 пъти направо "хващам калашника и почвам наред"  някак си така ми деиства 
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Вто Авг 28, 2007 7:59 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Е това е идеята всеки да си каже как се чувства след като го изгледа аз вчера ги изгледах и 6 части и сутринта на работа бях все едно боксиран!!Лично аз се стремя да възприема и тяхната гледна точка и да не изпадам в крайости...истината е винаги по средата, а филма определено е пропагандиращ, повечето неща са преувеличени, но има и много истини!!Хубаво е да се видят и тия краища на България, как живеят хората там, не всичко свършва с Витошка и Графа и там живеят хора и имат проблеми...вобще филма е интересен лично за мен, но по никакъв начин не променя толерантната ми позиция относно този етнос!!Не на изборния туризъм, не на Дпс и кръгът от фирми около нея, да на обикновенните хора изповядващи различна от наща религия родени в българия...толкова години сме живели заедно, един филм не може да промени нещата!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Вто Авг 28, 2007 8:08 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Да, но дпс като гледам може...
Вто Авг 28, 2007 9:25 pm |
|
 |
Altafini
Луд за връзване
|
България за българите, етносите на сапун. Не съм скинар, но мразя всички етноси - цигани, турци, евреи, арменци, гърци, татари и всякаква друга измет.
Сря Авг 29, 2007 6:11 pm |
|
 |
|