Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Създаване фен клуб Пловдив
Автор |
Съобщение |
Plovdiv fan
Напреднал
|
 Създаване фен клуб Пловдив
Темата "Славия Пловдив" е разгледана от повече от 200 посетители на страницата. Мненията по нея обаче са само 5, според мен защото не е ясно каква е идеята. Ще ми се това да е организирането на фен клуб на Славия в Пловдив и затова да я променим на "Създаване фен клуб Пловдив"
|
Чет Авг 30, 2007 4:06 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Идета ти е страхотна...сигурен съм че в 2-ия по големина град в България има много слависти, няма да е лошо да се организирате....аз доколкто знам има местен фенклуб на Славия в Пловдив, но дали развива някаква дейност ??От вестник ''Славия'' знам ,че нашия човек в Пловдив се казва Емчо Димов, ще ти изпратя телефоните му на лични и ако имаш желание му звънни!Ще е хубаво ако може да се организирате и създадете стройна структура:)....да почнете да идвате масово на мачове:)...абе 10-15 човека да сте...важно е да сте организрани и да привличате последователи на бялата идея...да се работи за нейното популяризиране!!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Чет Авг 30, 2007 7:05 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
jordas написа: Идета ти е страхотна...сигурен съм че в 2-ия по големина град в България има много слависти, няма да е лошо да се организирате....аз доколкто знам има местен фенклуб на Славия в Пловдив, но дали развива някаква дейност ??От вестник ''Славия'' знам ,че нашия човек в Пловдив се казва Емчо Димов, ще ти изпратя телефоните му на лични и ако имаш желание му звънни!Ще е хубаво ако може да се организирате и създадете стройна структура:)....да почнете да идвате масово на мачове:)...абе 10-15 човека да сте...важно е да сте организрани и да привличате последователи на бялата идея...да се работи за нейното популяризиране!! Абсолютно съм съгласен. Даже може и някакво име да се измисли не фен клубът, нещо отличаващо, нещо което да остане запазена марка на славистите от пловдив 
Чет Авг 30, 2007 8:04 pm |
|
 |
Plovdiv fan
Напреднал
|
като начало да се организираме и да идем до София на мача с отборчето на Христолов
|
Пет Авг 31, 2007 7:15 am |
|
 |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
Plovdiv fan написа: като начало да се организираме и да идем до София на мача с отборчето на Христолов
ЕВАЛА ЗА ТИЯ ДУМИ 
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
|
Пет Авг 31, 2007 2:57 pm |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
Ще бъде чудесно ако изнамериш славистите от Пловдив и си създадете Регионален клуб на слависта - Пловдив, от НКС ще помогнем с всичко необходимо!
По принцип сме сложили името на Енчо Димов там, защото той единствен досега се е обадил в НКС, но ако се организирате във вестника ще се сложат координатите на човека, който ще избере самият регионален клуб, обикновено това е председателя на РКС.
Много ще се радвам да направите действащ клуб там със собствени знамена и самостоятелна организация! 
_________________ КОГАТО БЪЛГАРИЯ СТАНЕ
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Пет Авг 31, 2007 4:11 pm |
|
 |
ronaldo
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Ное 25, 2003 6:46 am Мнения: 709 Местоположение: София
|
Добре звучи дано да стане работата ! Успех !
Съб Сеп 01, 2007 4:22 am |
|
 |
VOJDA1
Току що регистриран
|
Не ми се верва да стане работата
|
Съб Сеп 08, 2007 11:38 pm |
|
 |
|