Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 03, 2025 7:42 am

Отговори на тема  [ 3 мнения ] 
 Veli kazva istinata. 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Veli kazva istinata.
Велимир Иванович: Какви са тия Боримиров, Бардон и останалите? Щях да ги направя луди!
Най-добрият играч на "Спартак" (Вн) Велимир Иванович бе засечен днес в друга обстановка в сравнение с яростта, която го изби след загубата от "Левски".

Сърбинът бе на разходка с гаджето си Катарина и кученцето им, но въпреки това отдели време за коментар относно мача със "сините", завършил 1:2 вчера.

"Какъв е тоя Боримиров? Щях да ги направя луди. Те го знаеха и затова ме извадиха от мача. Моите уважение към Боримиров. Играл е в Германия, не е случаен футболист, но той на 35 години и няма как да ми издържи на темпото", коментира Иванович за "Варна Спорт"

"Какъв е тоя Бардон и останалите. Всички ги знам, наясно съм какво могат. Днес като чета, че защитникът им Рабах ли беше, Рабех ли беше е с най-висока оценка, щях да падна от смях", допълва колоритният сърбин.

"В България и в Сърбия е едно и също. Ако "Левски", ЦСКА не започнат да губят и така да стават шампиони, футбол няма да има. Ей така ще си отпадат в Европа. Не осъзнават ли, че те само имат полза от силни отбори като "Спартак". Нека да дойдат и да ни бият, но с игра, не със съдии", продължи Иванович.

"Гледах снощи няколко пъти репортажа. Има две чисти дузпи. Едната става пред самия съдия, а той има наглостта да вдигне жълт картон на фаулирания Младен Стоев. Отмененият гол, когато съдията свири за засада, топката се връща назад. Преди това не може да се определи дали Мирчев е в засада, но дори и да има, вече е минала една фаза от играта. Съдията свири, когато топката се връща назад, а в правилника пише, че в такъв момент няма засада", каза още иргачът на "соколите".

Нед Сеп 30, 2007 8:14 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Евала на Веле :wink:

The Rise of the poisoned Youth

Нед Сеп 30, 2007 8:59 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ми прав е човека в момента ситуацията в българския футбол е точно такава за съжаление :( но браво на Велимир :!:

Нед Сеп 30, 2007 9:15 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 3 мнения ]