Годините които на Славия не е позволено да стане шампион
Пускам тази тема защото идва мач в който се очаква съдийски извращтения с нас както много пъти е ставало не че се борим за титлата в момента

Аз съм на 21 години и съм виждал много неправди свързани със СЛАВИЯ но по възрастните могат да споделят как на СЛАВИЯ са отнемани цели титли

Лично бащата ми който е болен славист ми е расказвал как СЛАВИЯ с класа е превазхождала конкурентите за титлата отбори но тя е поемала в посока Българска Армия заради престъпно съдийство и явно подпиране НАПРАВО БУТАНЕ на кумонистическия отбор

За жалост хора като дядо ми бог да го прости така и неса оспели да видат СЛАВИЯ шампион
ПРЕДСТАВЯМ НА ВАШЕТО ВНИМАНИЕ ЕДНО ИНТЕРВЮ НА ЧАВДАР ЦВЕТКОВ ПО ТЕМАТА
- Съжалявате ли за нещо от кариерата ви в Славия?
- Единствено че не станах шампион.Истината обаче е, че през 1980 г.
ни отнеха първото място.По-старото поколение много добре знае как се разви ситуациата.От щаба на Цска УРЕДИХА ПРЕДПОСЛЕДНИЯ СИ МАЧ ВЪВ ВРАЦА и станаха незаслужено шампиони.
Този сезон Славия бе столичен първенец победи на два пъти Цска и "Левски", но в крайна сметка трябваше да се примирим с действителността.
Няма да забравя и думите на полковник Миланов преди пача на националния отбор срещу Финландиа.
Тогава той ми каза, че Славия каквото и да направи ще бъде точка зад Цска.
Така и стана .Военните, свързани с червените, превъзхождаха и стояха по-високо от строителни войски и нямаше как да се противопоставим.
Ставаше това, което каже Големият генерал.