Вашия кошмарен сън свързан със Славия? - Моят кошмар
Автор |
Съобщение |
dvutsvetko
Пристрастен
|
 Вашия кошмарен сън свързан със Славия? - Моят кошмар
Сънувам тази нощ, че играем с ЦСКА на армията. И аз понеже не искам да бера срам не отивам на стадиона, щото пак очаквам да ни отупат и вече не мога да издържа тази гледка. Обаче какво се получава? Мачкаме ги мисля с 3:0, а аз дори не го и гледам по телевизията, защото знам, че ше падаме и не ми се гледа. Обаче както казах водим с 3:0, аз си пускам накрая тв-то и се псувам, ама се псувам зверски, че не съм на стадиона да видя победата на живо, която чакаме от 100 години. Готино ми е че бием, ама за мен си е жив кошмар, че пропускам. Кой е вашия кошмарен сън свързан със Славя?

_________________ punk, cici i narkotici
|
Пет Дек 21, 2007 1:19 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
кво да ти кажа сънувах веднъж,че отиваме четири рейса в Палермо,в мач за купата на Уефа с/у Палермо и ги бием 4:2,с два гола на Благо Георгиев,на сутринта се събудих с една голяма усмивка,после обаче се върнах в реалността 
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Пет Дек 21, 2007 1:24 pm |
|
 |
dvutsvetko
Пристрастен
|
Яко, Палермо в розовия си екип ли бяха в този розов сън? 
_________________ punk, cici i narkotici
|
Пет Дек 21, 2007 3:22 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Аз един път сънувах, че бием ""Левски"" с 2:1, като аз вкарах изравнителния гол след пас на Янко Вълканов. Кошмар си беше, като се събудих, защото не беше реално. 
|
Пет Дек 21, 2007 4:42 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Моя кошмар е, че Копи играе в Славия 
|
Пет Дек 21, 2007 4:45 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
хахаха, то вашите все хубави пък вие кошмари били! 
|
Пет Дек 21, 2007 7:12 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Boris III написа: Моя кошмар е, че Копи играе в Славия 
Ще се изненадаш за Копи и аз го псувах, но е пич да ти кажа...днес го срещнах в мола на Стамболийски в магазина на капаска, пазараувам си аз и гледам Копи с неква мадама, веднага му разправям, сега като дойде в Славия да вкара най-малко 3 гола на говедата и да ни радва в Европа, а той се смее и ми разправя, че още не било сигурно, но ако играе в България щяло да е само за Славия, аз му викам, че Ортега ще му е конкуренция и той си трае такъв хаха...пич е!
Иначе моя сън свързан със Славия е малко неприятен, гостуваме в Перник и навръщане не знам поради каква причина и странна асоциация, но около 30 фена на "Ботев" Пловдив ни правят засада около Владая и почва някъв щур въргал, даже и шофьора на автобуса се включва....точно ми разбиха главата и се събудих облян в пот целия....за щастие други такива сънища съм нямал!!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Съб Дек 22, 2007 1:00 am |
|
 |
white crusader
Пристрастен
Регистриран на: Вто Ное 20, 2007 9:17 am Мнения: 181 Местоположение: София
|
Хахаха... тоза с феновете на "Ботев" ми хареса. И онова с мача в Палермо. Само един въпрос..... Защо точно Палермо? Доста странно
И аз съм сънувал: Бях вратар. Играхме с/у "Левски" за купата. Някъде зимата беше мача и една кал страшна (на Овча купел имаше много фенове на Славия и целия ми клас от 36-то СОУ). Ама не помня дали ги бихме......беше преди около 8-9 години
_________________ White club for white people
|
Съб Дек 22, 2007 12:03 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Аз веднъж сънувах, че Саки Моузес ме напада да ме изяде, канибала му с канибал 
Съб Дек 22, 2007 12:12 pm |
|
 |
|