Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|
Автор |
Съобщение |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
 Предложение
може да е малко раничко за тази тема,но по-добре от рано да размшляваме ние като фенове какво ще допринесем за 95 годишнината на нашата Славия.До април има много време,но е хубаво от сега да се споменават идеи.Не знам кой точно мач се пада около датата на годишнината,но е хубаво според мен една мащабна хореография да се измисли,да се съберат пари и да се направи като хората.Хареса ми и идеята за събор,един вид 3 дена яли,пили и се веселили,може и турнирче пак по футбол да спретнем,да поканим и футболистите.Давайте идеи и да почнем лека полека да ги осъществяваме,особено като идеи за хореографийка,едно голямо знаме,например подписа на митаг на размерите на голямото знаме с емблемата би било доста пищно.
айде да ви чуем.
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Нед Фев 17, 2008 8:04 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Това турниче с футболистите е много добра идея! Аз мога да съдействам, познавам някой от играчите, няма да е трудно да го направим 
Пон Фев 18, 2008 7:59 am |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
 Re: Предложение
Kijani написа: може да е малко раничко за тази тема,но по-добре от рано да размшляваме ние като фенове какво ще допринесем за 95 годишнината на нашата Славия.До април има много време,но е хубаво от сега да се споменават идеи.Не знам кой точно мач се пада около датата на годишнината,но е хубаво според мен една мащабна хореография да се измисли,да се съберат пари и да се направи като хората.Хареса ми и идеята за събор,един вид 3 дена яли,пили и се веселили,може и турнирче пак по футбол да спретнем,да поканим и футболистите.Давайте идеи и да почнем лека полека да ги осъществяваме,особено като идеи за хореографийка,едно голямо знаме,например подписа на митаг на размерите на голямото знаме с емблемата би било доста пищно.
айде да ви чуем.
За мача с чорбата една мащабна хореография....ако бием до тогава все си мисля, че ще сме бая народ....едно знаме "95 години Славия - 95 години Чест" или нещо от сорта, но знаме с голям мащаб, а и също много факли и ленти, може с факлите да изобразим емблемата или просто С-Л...., относно футболния турнир - той може да е на самата дата на честването и да се поканят и медии, а после да направиме и както предлагате събиране в някоя зала или на открито....
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пон Фев 18, 2008 9:18 am |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Идеята за турнир ми допада.Ако ръководството предостави помощното ще е супер 
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Пон Фев 18, 2008 11:33 am |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4209 Местоположение: София
|
трябва да се помисли нещо сериозно за това събитие ...
Пон Фев 18, 2008 5:50 pm |
|
 |
|
|
Страница 1 от 1
|
[ 5 мнения ] |
|