Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 11, 2025 3:24 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
 пач за А група за фифа 2005 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение пач за А група за фифа 2005
Значи работата е такава. Видях, че има тема за песните ама тя е заключена. Затова отварям нова. Едни момчета се хванаха и направиха убийствен пач за А група. Всичко е страхотно. Мноо яка игра става. Сега искат да правят подобрения. Тези подобреняи се изразяват в следното:
в пурвия пач когато играеш с/срещу отборите на цска, "Левски" и локо пд се чуват песни на агитките им. Мачовете на цска и "Левски" почват с химните на отборите. Едно от момчетата, които се занимават с това се свърза с мен с полба ако имам някви песни на славия на мп3 да му дам. Лошото е че нямам:))Заотва ако някой има да се обажда. Ако има някви скандирания, изрязани от някъде, или някви песнички в изпълнение на агитката колкото и рехава да е тя ще е много добре. Ако имате и хубави снимки на знамената също казвайте. Да хванем поне в игричката да сме на 6 и там да се кефим яко!!!

Пон Мар 07, 2005 8:19 pm
Профил
Току що регистриран

Мнение 
Ami opitai za pesni ili znamena v nqkoq tursa4ka,tam trqbva da ima.A mejdu drugoto ot kade da si izteglq tozi pa4?

Вто Мар 08, 2005 2:22 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
blues killer написа:
Ami opitai za pesni ili znamena v nqkoq tursa4ka,tam trqbva da ima.A mejdu drugoto ot kade da si izteglq tozi pa4?

За съжаление песни няма....има само на Спринт песничката....а на Сигнал не е мп3ка и незнам дали ще могат да я качат.
Мисълта ми беше ако някой е снимал по разни пътивания в провинцията с апарат или с камерка може да се екстрактнат скандирания и знамена....

http://www.sportbg.com/forums/index.php?showtopic=24623
ако има няква грижа кажи!!

Вто Мар 08, 2005 5:52 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Makaveli,

Виж в: http://free.datacom.bg/fevernew_87
Разгледай и може нещо да ти хареса.
Виж от мача Славия-ЛокоСф.

Вто Мар 08, 2005 10:00 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
FeverNew написа:
Makaveli,

Виж в: http://free.datacom.bg/fevernew_87
Разгледай и може нещо да ти хареса.
Виж от мача Славия-ЛокоСф.

Не ми го зарежда тоя сайт. Има ли къде някъде другаде да ги разгледам тия неща....ако нещо на теб ти харесва повече метни го или го прикачи като снимка тука да го видя....ако можеш де!!

Сря Мар 09, 2005 12:26 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: пач за А група за фифа 2005
makaveli написа:
Значи работата е такава. Видях, че има тема за песните ама тя е заключена. Затова отварям нова. Едни момчета се хванаха и направиха убийствен пач за А група. Всичко е страхотно. Мноо яка игра става. Сега искат да правят подобрения. Тези подобреняи се изразяват в следното:
в пурвия пач когато играеш с/срещу отборите на цска, "Левски" и локо пд се чуват песни на агитките им. Мачовете на цска и "Левски" почват с химните на отборите. Едно от момчетата, които се занимават с това се свърза с мен с полба ако имам някви песни на славия на мп3 да му дам. Лошото е че нямам:))Заотва ако някой има да се обажда. Ако има някви скандирания, изрязани от някъде, или някви песнички в изпълнение на агитката колкото и рехава да е тя ще е много добре. Ако имате и хубави снимки на знамената също казвайте. Да хванем поне в игричката да сме на 6 и там да се кефим яко!!!

makaveli, ti mi kaza za tva na ma4a s 4orbata v subota :lol:
Ako si bil tam de, ako ne si - zna4i nqkoi drug e bil :lol:

Сря Мар 09, 2005 11:51 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: пач за А група за фифа 2005
Count Vampirium написа:
makaveli, ti mi kaza za tva na ma4a s 4orbata v subota :lol:
Ako si bil tam de, ako ne si - zna4i nqkoi drug e bil :lol:

Ми не съм бил аз:)))Ама явно има и други хора дето се занимават с това...което е радващо....така че ако някой може нека да помогне!!

Сря Мар 09, 2005 1:30 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Makaveli,
Влез във http://free.datacom.bg и там избери "директории" от мемнюто. После избери "F" и после FeverNew_87 !
E това е моята папка - там са нещата!

Поздрави и успех!

Сря Мар 09, 2005 4:16 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Аз го казах на мача с ЦСКА..... много е добра кръпката към играта само където ми писна да слушам песните на уефски и цска кат си играя мачовете с тях и ги бия с по 3-0 :lol:

ВИНАГИ С ВАС !

Сря Мар 09, 2005 5:46 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
stefan написа:
Аз го казах на мача с ЦСКА..... много е добра кръпката към играта само където ми писна да слушам песните на уефски и цска кат си играя мачовете с тях и ги бия с по 3-0 :lol:

:lol: VERNO 4E BE6E TI BE TCTCTCTCTC, :lol: :lol:
TVA SIGURNO 6TOTO POSLE PIH I SUM ZABRAIL ... :lol:

Сря Мар 09, 2005 5:50 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 14 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща