Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 09, 2025 8:53 pm

Отговори на тема  [ 1085 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 109  Следваща
 стадион "Славия" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: стадион "Славия"
Аз по-несимпатичен отбор от този на Венци Свинята не виждам, съвсем честно. Де такъв късмет да станем като Лудогорец.

Чет Сеп 26, 2013 5:54 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

К** за модерния футбол и неговите квадратни стадиони. :mrgreen:

Чет Сеп 26, 2013 9:47 pm
Профил
Луд за връзване

IFS: Стадионът ще е наш, а не на Славия

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=449480

Представителят на IFS за България Ива Георгиева заяви, че новият стадион, който компанията смята да изгради в "Овча купел" няма да бъде собственост на Славия. Както е известно, фирмата, която е базирана в Германия, вече е осигурила финансирането на ново европейско съоръжение и съвсем скоро ще започне неговото изграждане. Стадионът ще бъде подобен на този на Майнц и ще разполага с всички удобства. Новината от преди няколко дни зарадва хилядите любители на футбола, тъй като в момента България не разполага с нито един модерен стадион. "Новият стадион няма да е собственост на ПФК Славия. Той ще е наш през следващите 25 години, тъй като ще придобием концесията. Колкото ще бъде на Славия, толкова и на ЦСКА. Разбира се и на всеки един клуб в България, който желае да провежда официални мачове", заяви Георгиева.

Очакват ни 25 години мъка и уважение, пикая му на "прекрасния" стадион. Благодарим ти, Венци! Ти винаги намираш нови начини да ни зарадваш!

Пет Сеп 27, 2013 8:47 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Ами няма да дойде някой и да ти направи стадион за 40 милиона ей така.Нека е техен за 25 години да ни дават по 3 мил. на година и после си остава за нас мисля ,че е съвсем справедлива сделка -поне си гарантираме ,че ще има Славия след 25 години -клуба трябва да съществува за да могат мутрите да си вземат печалбата.Аз дори си мисля ,че за нас феновете е по-добре фирмата да е мениджър на стадиона поне могат да направят цената на билетите нормална за да имат посещаемост а не като алчното Шкембе да иска 10 лв за мач с Пирин и Любимец.Много ми е чудно кой ще плаща тези цени на билетите като сме в втората седмица -аз лично най-много на мач в който оставането в А група се решава.

Пет Сеп 27, 2013 10:34 am
Профил
Луд за връзване

ghp написа:
Ами няма да дойде някой и да ти направи стадион за 40 милиона ей така.Нека е техен за 25 години да ни дават по 3 мил. на година и после си остава за нас мисля ,че е съвсем справедлива сделка -поне си гарантираме ,че ще има Славия след 25 години -клуба трябва да съществува за да могат мутрите да си вземат печалбата.Аз дори си мисля ,че за нас феновете е по-добре фирмата да е мениджър на стадиона поне могат да направят цената на билетите нормална за да имат посещаемост а не като алчното Шкембе да иска 10 лв за мач с Пирин и Любимец.Много ми е чудно кой ще плаща тези цени на билетите като сме в втората седмица -аз лично най-много на мач в който оставането в А група се решава.

Притеснява ме най-вече това:

Колкото ще бъде на Славия, толкова и на ЦСКА.

Пет Сеп 27, 2013 10:41 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Ами за 25-те години наистина е колкото наш, толкова и на друг отбор, в такъв смисъл, че фирмата ще решава кои други отбори ще играят на стадиона и какви мачове ще се провеждат, аз така го тълкувам. :roll: Те са концесионерите и те ще взимат тези решения относно мачове, цени на билети и т.н. Не знам тази Ива Георгиева ли е глупава или я цитират неправилно, но така написано е твърде двусмислено. Защото никъде не пише какво става след 25-те години концесия. Искрено се надявам стадионът да си остава после за нас, защото иначе би било доста тревожно ... Другото което е, че продължават да броят чорбата, а те нали уж се дърпат и казват, че няма да се махнат от кочинката си. :roll: А ако наистина ни дават 3 милиона на сезон и искат предно класиране и добри игри, най-после и ние ще гоним успехи след толкова години - направо звучи прекалено хубаво, за да е истина. :) Тогава и Венци Дебелия ще има стимул да не държи недоразумения като Чуки на пейката и да не привлича само изритани отвсякъде свободни агенти, амин :D

Пет Сеп 27, 2013 10:47 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Дебелия нагази в дебели води. :D
Много внимателно да си чете договорите, да не стане така, че има клаузи, с които да ни вземат и стадион, и автогара, и школа. И от тия три милиона, които сънува, да не вземат да му удържат за разни глупости като недостатъчно зрители или лошо класиране. И в един момент да се окаже, че е направил подаръци затривайки Славия.

Пет Сеп 27, 2013 1:31 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Вие колко мислите, че ще бъде цената на билета на мач на Славия на новия стадион ? 2 лв ?! :lol: Минимум десятка ! Няма значение Пирин ли е, Витоша Бистрица ли е. И то за секторите зад врататите. В централните трибуни ще са поне двоини. Сега поне за 10 лв ходши къде искаш...

И какво ще стане, ако Славия не гони цели и продължи по същия начин сегашното си живуркане в А група и на новия стадион ? Тези така наречени "3 млн" ако мислите, че ще отидат за селекция или ДЮШ.

Пет Сеп 27, 2013 4:04 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

за кво ви е тоя стадион като няма да е наш,,вечни гости,,

Пет Сеп 27, 2013 9:26 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Няма по-сигурен начин от зат(к)риване освен отдаване на концесия на стадиона за 25 години(прибиране на солидна сума от частника ММ), посредствен сезон във втората седмица, миткане като гараджиите в търсене на стадион за мачовете (щото очевидно срещу Любимец няма да играеме там).... Пичове след 25 години с тези темпове на унищожение ще сме в миналото. По-добре на сегашния стадион още 50 години отколкото на "бижу", за което в уикипедия ще пише "построен на мястото на бившия стадион Славия". Предвид сегашните цели 6-9 място, ще можем да ползваме сегашния стадион с частични ремонти още дълго време. Наистина наближава момента за "Славия ъф ОК".

Пет Сеп 27, 2013 9:31 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 1085 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54 ... 109  Следваща