Автор |
Съобщение |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
 Re: стадион "Славия"
ПОДКРЕПЯМ!!!
СМЕШНИ!!!
|
Пет Окт 04, 2013 9:27 am |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
vreme e vsi4ki da idem da podkrepqme silnite na denq i da razvalqme sedqnkata
|
Пет Окт 04, 2013 2:10 pm |
|
 |
asterix
Луд за връзване
Регистриран на: Пон Сеп 01, 2003 6:59 pm Мнения: 324 Местоположение: София
|
atm написа: vreme e vsi4ki da idem da podkrepqme silnite na denq i da razvalqme sedqnkata Аз подкрепям Лудогорец като наш представител в Европа. Е, приятно ми е и като газят "Левски" и ЦДНА. Какво лошо има в това?
_________________ Да живее България и само Славия!!!!
|
Пет Окт 04, 2013 2:55 pm |
|
 |
Gangsta
Луд за връзване
|
Не мисля, че Лудогорец лесно ще сдадат титлата тази година..нали знаете апетитът идва с яденето..тези успехи в Европа най-много да накарат Домусчиев да налее още повече пари. И за Челси преди 10 години се говореше, че на Абрамович ще му писне и ще ги затрие...но вече все по-малко хора помнят ония Челси който беше едно средно отборче от англия. За съжаление в футбола 99% всичко е пари. Сити, ПСЖ, Монако, Шахтьор..без пари отбор не става. Дори Барса с уникалната си академия харчат много пари за нови играчи. Лудогорец с пари за 2 години от Б група, станаха шампиони..сега са с 2 победи в Лига Европа и то не срещу измислени отбори. "Ботев" от В, вече отнова са след най-силните отбори в БГ. При нас от години нищо не се влага и това, че отбора върви все по-надолу е съвсем логично. Дори и да стане това със стадиона и наистина ни нават 1-2-3 милиона лева годишно, адски се съмнявам, че и 10% дебелия ще даде за селекция. Тъжно но факт.
|
Пет Окт 04, 2013 3:48 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Лудогорец е едно от най-хубавите неща, които са се случвали на българския футбол в последните години.  Вчера нарочно гледах форумите на двете животни - е няма такава злоба, комплекси и омаловажаване на успехите на Разград. Та затова и фауната още дълго ще страда и ще се излага в Европа. Лудогорец за нашите стандарти си играят страхотен футбол и аз също викам за тях в Европа, както викам за всички БГ отбори с изключение на гореспоменатите два.
|
Пет Окт 04, 2013 4:22 pm |
|
 |
asterix
Луд за връзване
|
Viktor4o_Rs написа: Лудогорец е едно от най-хубавите неща, които са се случвали на българския футбол в последните години.  Вчера нарочно гледах форумите на двете животни - е няма такава злоба, комплекси и омаловажаване на успехите на Разград. Та затова и фауната още дълго ще страда и ще се излага в Европа. Лудогорец за нашите стандарти си играят страхотен футбол и аз също викам за тях в Европа, както викам за всички БГ отбори с изключение на гореспоменатите два. +1 Съгласен съм с всичко казано!
|
Съб Окт 05, 2013 2:23 am |
|
 |
iori
Луд за връзване
|
Нас скоро няма да ни има така че темата е излишна. На стадиона му трябва клуб и фенове, първото е на системи второто одавна е исчезващ вид.
|
Съб Окт 05, 2013 4:51 pm |
|
 |
asterix
Луд за връзване
|
Нещо спря да се говори за стадиона... стана като с ония архитекти, дето Стоичков ги беше довел... хаха
|
Вто Окт 08, 2013 8:56 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Работата със стадиона ще е същата, като участието ни в евротурнирите и мястото ни в тройката, ама ако съдиите свирели честно  Иначе честно казано, това според мен ни е единственият шанс да се измъкнем от посредствеността и забвението - да стане работата със стадиона, IFS да дава пари и да иска да имаме цели, освен това ще имаме и ново съоръжение. Не стане ли, очаква ни все същото - простотиите на Венци, посредствени играчи, малоумни некадърници на пейката, загуби, среднячество и естествено никакво реновиране на стадиона, от който в крайна сметка ще ни изгонят, защото няма да получи лиценз след време. Това са опциите - единствено ако чуждестранна фирма се замеси, има някакъв шанс да видим по-добри дни, иначе ще става зле и все по-зле ...
|
Вто Окт 08, 2013 12:21 pm |
|
 |
asterix
Луд за връзване
|
Вече и аз си мисля, че тъй и тъй нашето съществуване е безсмислено както за бялата общественост, така и за останалата част от България, по-хубаво на наше място наистина да вземат да направят някакъв национален стадион. Току виж и кварталът се разкрасил малко. Инак всички на мача с Чехия!
|
Вто Окт 08, 2013 1:15 pm |
|
 |
|