Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Юни 18, 2025 12:56 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 57 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
 Избори 2005 

Вашите избраници са:
Коалиция "За България" 8%  8%  [ 2 ]
ОДС 12%  12%  [ 3 ]
ДСБ 48%  48%  [ 12 ]
ФАГО 0%  0%  [ 0 ]
ВОЛЕН СИДЕРОВ И КОАЛИЦИЯ "АТАКА" 24%  24%  [ 6 ]
Коалиция на розата 0%  0%  [ 0 ]
Новото време 8%  8%  [ 2 ]
ДПС 0%  0%  [ 0 ]
Евророма 0%  0%  [ 0 ]
Общо гласове : 25

Избори 2005 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
TOTO_SLAVISTA написа:
Божо написа:
TOTO_SLAVISTA написа:
Tctctc ebasi glasovete!Stiga s toq Kostov we dea

Ти на колко години си?

16 :D :D

Знам, но е хубаво, че сам си го казваш :-)
Значи сметките показват, че по времето по което Иван Костов е бил министър-председател на България ти си бил между 8 и 12 годишен. Как тогава можеш да се изказваш за или против нещо, от което нищо не си разбирал? Или слушаш някого, а? По-добре слушай себе си, мойто момче, а не другите хора, защото може да те вкарат и в затвора :-) :-) :-)
И пиши на български, че току виж и теб те взели за турчин!

Чет Юни 23, 2005 1:33 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
bodzhov_zv написа:
Божо написа:
TOTO_SLAVISTA написа:
Tctctc ebasi glasovete!Stiga s toq Kostov we dea

Ти на колко години си?

То не напразно мъдрият законодател е сложил долна възрастова граница на гласуване :D Ако сложат и горна, ще се оправим наистина :lol:

Вярно, горната ще спре всички ходещи ковчези, със стърчащи некролози, които ни докараха президент-комунист на главата, а сега и правителство се канят да правят с тяхната твърда една пета от народа.

Чет Юни 23, 2005 1:37 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Интересна ще бъде реакцията на гласувалите за червените ченгета от Атака, като се състави комунистическо- турски кабинет с явната или тайна подкрепа на депутатите от Атака. Интересно ще бъде дали Атака ще се разпадне или ще останат заедно, но ще си гласуват на кой както му скимне- като хората на Жорж едно време.

Пон Юни 27, 2005 12:36 am
Профил WWW
Познат

Мнение 
Interesna xipoteza i maj tochno taka shte stane.

Пон Юни 27, 2005 6:30 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Мамка му...... ТУРЦИТЕ след някоя и друга година ще ни превземат......как може дпс да са 3-та парламентарна сила(ненормална работа). Така че влизането на Атака в парламента е нещо съвсем нормално , това беше отговора на БГ- общество срещу турската и циганкка паплач..... наречете ме расист ако искате но аз не мога да приема в парламента на България да има турци.......(и то нагли и безочливи)!!!
Иначе аз подкрепих на изборите дясното пространство 8) най малкото защото никога не бих гласувал за кумонистите и за човек който не може да говори български език(царя....).А и впрочем моиите обеждения са десни 8) .
Иначе сега ми е много интересно какво правителство ще се състави и от кои парламентарни групи.......но според мен най- вероятното е ......:
кумонисти+турци+ царедворци(за съжаление)

ВИНАГИ С ВАС !

Пон Юни 27, 2005 9:23 am
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Тука има ли хора, който си мислят че Сидеров ще направи нещо ???

Пон Юни 27, 2005 11:46 am
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
bodzhov_zv,
Как си представяш комунистическо-турски кабинет, подкрепен от АТАКА? Как си представяш какъвто и да е кабинет с участието на турчина Ахмед Доган, подкрепен от АТАКА? Ще бъде интересно да видим с кого (ако) ще се коалират, но едва ли ще бъде с ДПС... Някога...

Пон Юни 27, 2005 1:04 pm
Профил
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Подяволите много ме е яд,че БСП спечелиха. Сега ще вземат,че ще прецакат цялата работа,която свършиха другите партии за тези 12 години. Ето за това е важно да се гласува,за да не дойдат тъпите комуняги на власт. Важно е да не се губят гласовете,защото при всички положения бабичките и дядовците си гласуват. Голяма грешка направиха и десните партии,че се разцепиха по този начин. Ако сега бяха заедно тяхната преднина щеше да е много по осезаема. Честно да ви кажа ме плаши фактът че 30% от младите хора м/у 18-30 годишна възраст са гласували за БСП.... Явно нашия народ много бързо забравя времената на глад инфлация и т.н. Вярно,че тази възрастова група кажи речи не са видяли истинския комунизъм какъвто е бил,но много от родителите на тези хора не са им разказвали за тежките времена. Много хора се опитват да спестят това на децата си, а не бива. Аз без 2 месеца не можах да гласувам и ме е много яд. На мен много са ми разправяли за времето на комунистите и Тодор Живков и т.н. Семейството ми е преминало през много премеждия през тези години.... Какви ли не страшни неща са ми разправяли,но няма да ги казвам сега,че ще трябва да пиша 2 дена :wink:

Пон Юни 27, 2005 5:42 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Belia_FEN написа:
Подяволите много ме е яд,че БСП спечелиха. Сега ще вземат,че ще прецакат цялата работа,която свършиха другите партии за тези 12 години. Ето за това е важно да се гласува,за да не дойдат тъпите комуняги на власт. Важно е да не се губят гласовете,защото при всички положения бабичките и дядовците си гласуват. Голяма грешка направиха и десните партии,че се разцепиха по този начин. Ако сега бяха заедно тяхната преднина щеше да е много по осезаема. Честно да ви кажа ме плаши фактът че 30% от младите хора м/у 18-30 годишна възраст са гласували за БСП.... Явно нашия народ много бързо забравя времената на глад инфлация и т.н. Вярно,че тази възрастова група кажи речи не са видяли истинския комунизъм какъвто е бил,но много от родителите на тези хора не са им разказвали за тежките времена. Много хора се опитват да спестят това на децата си, а не бива. Аз без 2 месеца не можах да гласувам и ме е много яд. На мен много са ми разправяли за времето на комунистите и Тодор Живков и т.н. Семейството ми е преминало през много премеждия през тези години.... Какви ли не страшни неща са ми разправяли,но няма да ги казвам сега,че ще трябва да пиша 2 дена :wink:

Не се притеснявай, до 5 месеца ще има нови избори, така че ще можеш с гласа си да ги презреш комунистическите изчадия.

Пон Юни 27, 2005 6:56 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Стефан написа:
Мамка му...... ТУРЦИТЕ след някоя и друга година ще ни превземат......как може дпс да са 3-та парламентарна сила(ненормална работа).

Това, че "ДПС" са трети е много по-малък проблем от това, че "БКП" са първа сила.

Пон Юни 27, 2005 7:01 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 57 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща