Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13187 Местоположение: SOFIA
|
 Re: стадион "Славия"
Който е бил на премиерата на филма, не е учуден от новината. В самия филм имаше 1000% доказателство, че договор ще има и строежа ще се получи.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Апр 10, 2014 4:59 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Продължават прекалено хубавите новини за нас ! Дано и да станат реалност Ива Георгиева: Ангажиментите за новия стадион са сериозни, след като подписахме договоритеПредставителят на германската фирма IFS Ива Георгиева потвърди, че са постигнати договорки със Славия и БФС относно строежа на нов стадион, на мястото на сегашното съоръжение на "белите" в София. Договорът между IFS и Българския футболен съюз е подписан във вторник, докато контрактът на IFS със столичния клуб е парафиран в сряда. "Подписахме договорите със Славия и Българския футболен съюз и вече имаме фундамента. Ангажиментите, поети от всичките три страни, са сериозни и няма връщане назад. Нещата вече не са само на ниво проект. Преговорите бяха дълги и изморителни, но контрактът е изгоден за всички страни. Направихме една от най-важните крачки. Същинската работа предстои, но вече имаме основата, след като изгладихме всичките си различия. Предстоящата работа ще отнеме много време и усилия, но всичко това си заслужава. Славия, София и България заслужават да имат модерен стадион, който ще бъде управляван като в Германия", заяви пред БТА представителят на IFS Ива Георгиева. Преговорите между германската фирма, Славия и БФС продължиха около половин година. Поетапното събаряне на стадион "Славия" ще започне най-късно до 12 месеца. Очакванията са, че на завършеното ново съоръжение ще може да се провеждат събития от сезон 2016-2017. По време на строителството "белите" ще продължат да играят домакинските си мачове на стадиона в квартал "Овча купел". IFS ще поеме мениджмънта на Славия и националния отбор. Фирмата ще управлява новия стадион в следващите 25 години, след което съоръжението ще остане за "белия" клуб. Ива Георгиева отправи пожелание към запалянковците на Славия по случай 10 април и навършването на 101 години от основаването на столичния клуб. "Публиката на най-стария или на един от най-старите клубове в България заслужава нов модерен стадион. Пожелавам на феновете на тима много успехи и щастливи моменти. Точно преди година, на 10 април 2013 година на концерта в пълната зала 1 на НДК по случай стогодишнината на Славия, видяхме истинския дух на привържениците на отбора. Искаме да направим "белите" запалянковци активни и да ги върнем на стадиона. Новият стадион ще бъде един невероятен подарък за клуба и за публиката му. Миналата седмица отново в НДК гледах премиерата на филма за Славия и възстановката на основаването на клуба. Беше изключително вдъхновяващо", каза още Ива Георгиева. България кандидатства за домакинство на мач от Евро 2020 със стадиона в София. "Това се случва за първи път в историята на българския футбол. В Германия вече следят отблизо изявите на българския национален отбор, както и мачовете от вътрешното първенство. Ние ще покрием абсолютно всички необходими изисквания относно стадиона, за да може България да спечели домакинство на мач от европейското първенство през 2020 година. Останалото зависи от общината", добави Георгиева пред репортер на БТА. http://www.sportal.bg/news.php?news=482203
|
Чет Апр 10, 2014 6:42 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Бихте ли обяснили какво значи "мениджмънта на фк Славия"?
|
Чет Апр 10, 2014 6:58 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Ключовите неща в думите на Ива Георгиева, освен самият строеж на стадиона разбира се, са две. Първо - че немците ни поемат мениджмънта.  Второ - че ще направят всичко възможно да върнат публиката на стадиона. И ако на приказките на Венци преди всеки сезон вече никой не вярва (и с основание), то все си мисля, че на един чуждестранен инвеститор изстрадалата бяла публика ще повярва.  Другото е, че според мен Дебелия за в бъдеще ще ограничи до минимум простотиите си (като селски изцепки, уговорени мачове, продажба на основни футболисти в други български отбори) пред страха да не се развали работата за стадиона. А и все си мисля, че немците ще направят всичко възможно Славия да е силен отбор, все пак едва ли ще им се иска отборът, който играе на построения от тях стадион, да е в дъното на таблицата  Всичко звучи прекалено добре, чак плашещо  Да видим ...
|
Чет Апр 10, 2014 6:59 pm |
|
 |
последният_колобър
Познат
Регистриран на: Нед Мар 30, 2014 5:37 pm Мнения: 36 Местоположение: Пловдив
|
Viktor4o_Rs написа: Ключовите неща в думите на Ива Георгиева, освен самият строеж на стадиона разбира се, са две. Първо - че немците ни поемат мениджмънта.  Второ - че ще направят всичко възможно да върнат публиката на стадиона. И ако на приказките на Венци преди всеки сезон вече никой не вярва (и с основание), то все си мисля, че на един чуждестранен инвеститор изстрадалата бяла публика ще повярва.  Другото е, че според мен Дебелия за в бъдеще ще ограничи до минимум простотиите си (като селски изцепки, уговорени мачове, продажба на основни футболисти в други български отбори) пред страха да не се развали работата за стадиона. А и все си мисля, че немците ще направят всичко възможно Славия да е силен отбор, все пак едва ли ще им се иска отборът, който играе на построения от тях стадион, да е в дъното на таблицата  Всичко звучи прекалено добре, чак плашещо  Да видим ... 
|
Пет Апр 11, 2014 8:30 pm |
|
 |
последният_колобър
Познат
|
Страхотна статия, страхотна новина и страхотна жена! http://www.pfcslavia.com/pages.aspx?id=961
|
Пет Апр 11, 2014 8:31 pm |
|
 |
последният_колобър
Познат
|
|
Пет Апр 11, 2014 8:40 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3885 Местоположение: Sofia
|
+1913 Невероятна статия, невероятна новина, невероятна жена! Засега имаме истина 2 от 3! Дай, Боже, да доживеем и новия стадион и новия имидж на Славия!
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Съб Апр 12, 2014 12:10 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Аз мисля,че ако стане стадиона в последствие немците ще станат и собственици на отбора  а дано....
|
Нед Апр 13, 2014 6:08 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Аз мисля,че ако стане стадиона в последствие немците ще станат и собственици на отбора  а дано....
|
Нед Апр 13, 2014 6:08 pm |
|
 |
|