Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Юли 18, 2025 2:56 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1660 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 166  Следваща
 Селекцията - 2014/2015 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение Re: Селекцията - 2014/2015
В клуба има огромен организационен дефицит. Кой знае кой какво е казал, кой как е разбрал. А пък за кашата в медиите вина има изцяло пресслужбата, която не върши работа и за 2 стотинки - не се дават информации, няма медийна политика, журналистите работят с догадки и преслушват замесените лица директно като без да искат им задават манипулативни въпроси.

Съб Юни 07, 2014 1:36 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Bibs написа:
Viktor4o_Rs написа:
Решението принципно е правилно, но начинът, по който е станало не ми харесва. Дано му намерим нов отбор, а за съжаление заместниците му в момента Пашов и Панов с нищо не са по-добри от него, поне от досега показаното. За съжаление селекцията ни е пълен абсурд - гоним бивши и сегашни национали, които с всичките си кусури не са по-слаби от други рендета, които остават в отбора. Явно няма да намерим читав нападател, нито ще имаме резервна скамейка. Иначе определено Меси беше слаб през този сезон, проблемът не е че го махаме, а че не взимаме никой по-добър. Аз лично твърдя, че Сандански, Шалаев и Панов са доста повече за гонене, отколкото бяха Чавдар и Меси. Нищо хубаво не ни чака, отново ще наливаме от пусто в празно, не дойдат ли поне 2-3 нови и доказани имена.

Извинявай,ама не мога да се съглася с теб.Панов този полусезон имаше 1 мач в който игра на десния бек и до колкото си спомням беше затворил вратата за минаване,а Пашов също направи един мач с Пирин и също показа качества,които да развие.Именно проблема на Славия беше "мрънкащите" футболисти с високо вдигнатите глави - ето махат ги,защо пак недоволствате.Селекцията винаги е била руска рулетка един ще ти хареса,друг не.Г-н Радуканов не е треньор от днес или вчера,знае какво прави стига да работи без натиск :)

Недоволствам, защото знам какво ще стане. Защото ако някой очаква да докараме някакви страхотни заместници на лекетата Меси и Галин, то той жестоко се лъже. Ще докараме някой от изпадналите отбори или поредните абсурдни чужденци от някоя чужда долна дивизия, които ще идват накуп на проби и накрая от немай-къде като наближи сезона, ще подпишем с 1-2 от тях, които ще освободим още на зима. :wink: Недоволствам, защото в момента нямаме нито един силен нападател, имаме цифром и словом едно крило, нямаме пейка, нямаме нищо. Защото не се прави така - първо да си изгониш половината титулярен отбор, и после да се чудиш кой ще ги замени.

Не ме разбирайте погрешно - не съм адвокат на Меси и Галин, напротив - аз също смятам, че те трябва да си потърсят други тимове, защото при нас са изчерпани. Повече съм недоволен от входящите ни трансфери, защото определено не вземаме футболисти, от които имаме нужда и които да придадат разлика и класа, а съм сигурен че няма и да вземем. Отборът ни се напълни с играчи, които са били само в слаби отбори или са били резерви и освен Гошо Петков няма нито един друг, който да има манталитет и характер на победител. С такива няма как да очакваме да се случи нещо друго, освен пак да се борим за оставане, това трябва да е ясно на всички.Щото докато го дочакаме тоя прословут стадион, нас вече може и да ни няма на картата.

Единственият вариант да има някакъв оптимизъм е да избухнем с няколко трансфера на прилични и доказани български играчи и някой що-годе сносен чужденец - нещо, което всички знаем че няма как да стане :wink: Не виждам никаква разлика между селекцията на Радуканов през зимата и тази сега - само дето сега ще сме дори по-слаби. Свинята като иска да впечатлява немците да беше извадил лев за някой играч, поне този път, а не да си кара постарому. Щото накрая да не хвърлят кърпата, като сме в епична битка с другите два буфера за оцеляване. :wink:

Съб Юни 07, 2014 3:06 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Песимизма бавно се възцарява във форума.За пореден път.

Съб Юни 07, 2014 4:04 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Трансферите за някои отбори дори още не са започнали, та от сега да можем да даваме оценки какво ще се случи през новия сезон. Пак повтарям, че цялата отговорност е на раменете на треньорите и те трябва да се възползват максимално от трансферния прозорец доколкото им позволяват условията (т.е. WCто). Това изобщо не е лесна задача! Затова нека предварително не ги съдим, а да видим какво ще измислят и как ще се справят.
Мен обаче ме притеснява факта, че Радуканов обявява някои футболисти за излишни, защото така е преценил, че ще може да затегне дисциплината в отбора и съответно да постигне по-високи резултати, докато от другата страна WC твърди, че същите си остават част от отбора, докато не ги продаде изгодно. Сещаме се, че играч, който не се включва в плановете на треньора и не играе редовно, трудно ще бъде продаден, камо ли изгодно. Кой е правият? И до какво ще доведе това "противоречие"? Но стига догадки - нека чуем какво ще каже Радуканов утре на пресконференцията (и дано всичко си каже)!

Съб Юни 07, 2014 4:16 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Ще ми се да вярвам че Радуканов има скрит коз в ръкава си.Като славист разбира се.А иначе позицята на ВС е ясна - да изкара някой лев.

Съб Юни 07, 2014 4:26 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Еми то затова дисциплината е под всякаква критика и треньорите виждат невиждан зор-има богопомазани некадърници които трябва да ги галят с перце и да са вечни титуляри докато Плонди не ги продаде-ама проблема с Галин и ПсевдоМеси е ,че никой няма да извади и 1 стотинка да ги привлече.

Съб Юни 07, 2014 6:13 pm
Профил
Луд за връзване

Цветков заминава с "Ботев" за Австрия. Везалов не е сред играчите им, така че утре можем да го очакваме на стадиона.

Съб Юни 07, 2014 6:46 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Точно това имам предвид за цялата ни селекционна политика - естествено, че нормален играч като Иван Цветков не ще и да чуе за нас, а ние ще приберем най-големият некадърник там - Везалов. Хайде сега очакваме и страхотните чужденци от 3-та и 4-та дивизия, неиграли от 2 години на проби. Този филм сме го гледали всички и всички знаем как свършва :wink:

Съб Юни 07, 2014 6:59 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

На Цветков му се отваря евентуално нов шанс за националния - такъв му бил късмета! Налага се нашите да потърсят по-възможен и перспективен вариант!

Съб Юни 07, 2014 8:09 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Имайте търпение до утре.Тогава явно картите ще бъдат на масата.

Съб Юни 07, 2014 8:30 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 1660 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 166  Следваща