Автор |
Съобщение |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
 Re: "СЛАВИЯ" - ЦСКА
_________________ славист,лош човек няма!
|
Нед Авг 03, 2014 8:03 pm |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3889 Местоположение: Sofia
|
saract написа: Относително добре.Този отбор има бъдеще.Но при 2:2 очаквах да ги натикаме в техния пенал но токова нещо нямаше.Манзоро е дупка и май е по добре да бъде налаган Вълчанов.Както и трябва да се намери място на Диего. П.П. Радуканов закъсня със смените. Много точно казано! Не можах да се израдвам на резултата, защото можеше да победим... Но не искахме - явно това е била задачата пред отбора - да постигнем равен, а не да бием... Жалко, много жалко и за стотиците наши фенове, които дойдоха на стадиона с големи надежди! Но, това е положението - който плаща, той поръчва "музиката"...
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Нед Авг 03, 2014 8:22 pm |
|
 |
Slaviq
Луд за връзване
Регистриран на: Съб Апр 12, 2008 5:52 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
Spiro написа: saract написа: Относително добре.Този отбор има бъдеще.Но при 2:2 очаквах да ги натикаме в техния пенал но токова нещо нямаше.Манзоро е дупка и май е по добре да бъде налаган Вълчанов.Както и трябва да се намери място на Диего. П.П. Радуканов закъсня със смените. Много точно казано! Не можах да се израдвам на резултата, защото можеше да победим... Но не искахме - явно това е била задачата пред отбора - да постигнем равен, а не да бием... Жалко, много жалко и за стотиците наши фенове, които дойдоха на стадиона с големи надежди! Но, това е положението - който плаща, той поръчва "музиката"... Вие нещо май несте добре!?!Пак ли сме дали мача?Ей хора опомнете се каде бяхме и как играехме а как сме сега!Не търсете под вола теле,а се радвайте нямаме загуба още и играем добре!
|
Нед Авг 03, 2014 8:30 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
По скоро отпаднаха физически.А недостатъчна воля за победа няма нищо общо с даване на мача.
|
Нед Авг 03, 2014 8:33 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Все пак, като цяло, домакините бяха по-добрият отбор и повече могат да съжаляват за изпуснатия успех. Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=501646
_________________ славист,лош човек няма!
|
Нед Авг 03, 2014 8:41 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Хиксът е реалният резултат. За съжаление и в двете полувремена тръгвахме много зле, уплашени и респектирани и чак когато ни вкарваха гол, се сещахме да играем. Явно все още нямаме това самочувствие за да бием т.нар. грандове, защото днес спокойно можехме да бием чорбата, а накрая си бяхме доволни и на равния. Все пак обаче аз съм доволен от желанието и старанието на нашите и че започнахме да измъчваме силните отбори. Играч на мача - твърдо Бургзорг  Не само заради гола, ами и заради желанието и хъса, включваше се в много атаки, абе много се раздаде, имаше и грешки де, но няма как без тях  Фонсека и Фернандо можеха повече, въпреки че участваха в головете ни. Платини - като Бербатов, може цял мач да го няма и да изригне с гениален гол.  Иначе имаме брак в средата на терена, имаме и грешки в защита, абе трябва си още доста работа, но определено съм оптимист за този отбор. Радуканов може би трябваше да поосвежи отбора по-рано със смени, но така е преценил. Чорбата с нищо не ме впечатлиха, вкараха след наши грешки, иначе кюскаха топката напред, вярно че имат и контузени де, ама май само те си вярват, че могат да са шампиони с този техния отбор Иначе вчера един колега-говедо, ми каза, че мача е 2:2.  Аз не му повярвах много, ама все пак пуснах този резултат в играта с прогнозите, жалко че не го играх и в Еврофутбол-а. Не казвам, че мача е уговорен, просто ми стана странно откъде е толкова сигурен и че позна 
|
Нед Авг 03, 2014 8:49 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4220 Местоположение: София
|
Първите 15 мин на двете полувремена Цска ни мачкаше единствено с името си. На два пъти изравняваме и вместо да натиснем, да се качим на гребена на вълната, ние се връщаме в задни позиции. Това е страх, притеснение, да не загубиш. Притеснението и напрежението в този дерби мач отново бяха най-големите ни врагове. Трябва да израстнем психически, да придобием характер и самочувствие. Не знам колко време ще трябва и дали Милен може да пречупи това в играчите. Очаквах след почивката да го изорем, имахме предимство, а какво се случи ?
Защитата беше скандална, сами направихме головете на чорбата. Тия имаха три изритвания и ни вкараха два гола, след като наш'те се спъват един в друг. Не знам кой не покри Тунчев, ама такъв гол не можеш да получиш и на Фифа. Кире си е център..
Фонсека ме разочарова много. Не му се получаваше днес. Фернандо кога ще направи мач, без да прави глупости. Да се научи да центрира. Бурзорг с тия подхлъзвания ми вдигаше нервите, слаб мач за него, независимо гола.
Не паднахме, имахме своите моменти, да не кажа, че ги изпуснахме, защото по-чистите положения бяха пред тяхната врата. Доволен съм. Грешките и брака са налице, но този отбор показва, че има качества да се надиграва с "грандовете", просто трябва работа и в мозъците на футболистите. Накрая на мача си казах, че този мач е най-важно да не го загубим, отколкото да гониме трите точки и да ни врътнат.
Честно казано, не разбирам хулите по Платини. Той е консуматор, ако някои очаква да се връща и да мачка, няма да стане. Сваля топката във въздуха и дебне в наказателното поле. Това е. Чорбар е и чорбар ще си остане. Класа е. Не искал да играе за Славия, ами Ради да играе тогава...
Нед Авг 03, 2014 9:01 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
И нещо много важно:Ристевски трябва задължително да се върне вцентъра на защитата.Там му е силата.На фланга си имаме Фераресо.Кой да седна на пейката?Предлагам Везалов.
|
Нед Авг 03, 2014 9:04 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
Че Везалов днес беше най-стабилен в отбрана. Как да седне на пейката...
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Нед Авг 03, 2014 9:07 pm |
|
 |
White Pride
Луд за връзване
|
Аз съм един от последните, които някога ще започнат да защитават Дебелия, но да се твърди как мача не се е играл е безумие! Истината е, че сме още далеч от стиковката необходима за всеки отбор и двойно повече от времето, когато ще придобием необходимото самочувствие като клуб, системно потъпквано повече от десетилетие. Чух, че онези недоразумение от Дарик са казали, че петолъчикте са били толкова надъхани в началото най-вече зариди четирите букви в имото си и в това има голям резон. На нас точно това ни липсва в момента.Трябва ни време и пак време.Колкото по-скоро, толкова по-добре за нас като публика, предвид моментното състояние на останилте отбори. Определено най-слабато звено в момента изглежда защитата и си държа твърдо на мнението за необходимоста от нов десен защитник. С Радуканов няма да се разберем по темата за смените.Няма как да приема подобен начин на извършването им.Направи ми впечатление още през пръвите два кръга, но изчаках до днес за да видя далри няма да има промяна.
|
Нед Авг 03, 2014 9:19 pm |
|
 |
|