Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 2:23 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 75 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща
 "Славия" - "Литекс" 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: "Славия" - "Литекс"
White Pride написа:
Ехоооооо, Пиргов е свобеден агент......
Но, кой ли да мисли по темата!

Момчил Цветанов, Дани Златков, Илко Пиргов, Костадин Хазуров, дори Дърводелев също бяха, но ние сме по-хитри и ще вземем Хичо (евентуално) :mrgreen:

Пет Авг 29, 2014 5:36 pm
Профил ICQ
Пристрастен

White Pride написа:

Хей брат,с какво Пиргов е по-вратар от наш Емо?,който освен,че може да пази и е един от малкото хора останали верни на отбора.

Пет Авг 29, 2014 8:27 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Иначе от мача не очаквам нищо хубаво - 4-та поредна загуба или максимум грозен хикс с много ритане и блъскане :wink: Радуканов все още няма победа над Лудогорец, Литекс, "Левски", ЦСКА, "Ботев" и Берое, и така като го гледам, няма и да има.

Пет Авг 29, 2014 9:27 pm
Профил ICQ
Пристрастен
Аватар

Ето Ви го това за Хичо:

http://bgfootball.com/new.php?id=44255

Вярност
Извървян Път
Явление За България, Европа И Света

Изображение

Пет Авг 29, 2014 9:28 pm
Профил
Луд за връзване

White 1913 Power написа:
White Pride написа:

Хей брат,с какво Пиргов е по-вратар от наш Емо?,който освен,че може да пази и е един от малкото хора останали верни на отбора.

Наистина ли искаш да знаеш, защо?
Нищо против Емо в човешки аспект, защото не го познавам и никога не е бил замесен в нещо негативно, поне да е ставало публично известно, но дотук.
Аз се ръководя от това, което съм гледал и съм си съставил мнение.
За близо 15 години от както е тук, никога не успя да се наложи категорично като титуляр, дори при откровенните недоразумения, които минаха през отбора на този пост. Ако се замисля за мачове, които той е измъкнал се сещам не повече от 2-3 за този период.Може да направи невероятно спасяване, но след това да допусне детинска грешка.А такива е имало и те са били болшинство. На база видяното през всичкото това време, категоричното ми мнение е, че не е решението за вратарският пост на Славия в дългосрочен аспект. Тук включвам и изявите му по пътя ни към финала. Той е за ролята, която изпълнява в момента. Така са се стекли нещата по време на кариерата му, тежката контузия или някакви други аспекти са повлияли за това,но не искам да анализирам.
За мен максимата:"Добрият вратар е половин отбор" важи с абсолютна сила, защото приемам този пост за едни от трите най-важни в един отбор и задължително условие да върви напред и постига успехи.
Да не говорим, че в исторически план сме имали, почти винаги, много добри за нашите условия вратари. Когато започнах да ходя на мачове, тогава титуляр беше Гугалов с резерви Стефанов и Никленов.После Банана и завърналият се Калпушков и т.н. Накратко, съществува основание да твърдя, че имам база за сравнения и наблюдения в продъжителен период от време, която ми позволява да си направя някакво заключение и да стоя зад него.
Пиргов съм го гледал още в Пирин, преди на 18 години да премине при петолъчките и почти да съсипе кариерата си.После в Черно Море, Литекс и стигаме до сегашното положение. И от това, което съм видял и съпоставям с наблюденията ми за Петров, мнението ми е категорично.Макар Пиргов определено да е дребен за вратар.
Емо има прекрасен шанс в 2-3 мача да извади футболни аргументи, които биха разколебали увереноста ми. Разбира се , ще е най-добре това да се случи за благото на Славия, защото едва ли му дреме особено за моето мнение, изказано в един форум :P
Аз никога не се робувам от лични симпатии, когато споделям някакво мнение или твърдение по отношение вярата ми какво би било най-добро за отбора, който всички обичаме.

НАЙ-ВАЖНО Е ПОБЕДА УТРЕ!

Последна промяна White Pride на Пет Авг 29, 2014 10:32 pm, променена общо 1 път

Пет Авг 29, 2014 9:50 pm
Профил
Пристрастен

Съгласен съм с теб за всичко което си написал за Емо Петров, както и това, че този пост е един от най-важните, но лично аз не смятам, че Пиргов е вратаря, който трябва да наследи Гошо Петков на вратата. Ясно е, че Емо е на доизживяване в Славия, примирил се е с ролята на резерва и никога няма да е първи избор за вратар и точно за това трябва да се намери добър и перспективен вратар, например като Китанов от морето. Просто някак си Пиргов не ми вдъхва доверие, а и не виждам накъде може да се развие.
За утре - горе главите и победа.

Пет Авг 29, 2014 10:13 pm
Профил
Пристрастен

Да Емо не е класата на вратарския пост,но писането ми беше по повод,че за мен и Пиргов не е,гледал си го изградил си мнение,само,че от мачовете,в които съм го гледал,а те вече не са малко и аз изградих мнение,което е малко различно от твоето.Искам да кажа,че ако беше толкова добър и категоричен на вратата нямаше да е свободен агент точно в тази част от сезона,когато всички би трябвало да са част от някой отбор.Просто не ми вдъхва доверие.Надявам се,че това с Жоро е спекулация с цел да изненадаме противниците,нещо като психологически приом.Нали все пак и пауза има.Другият вариант е хич да не му се играе с "Левски",но това си е той и мен поне не може да ме изненадат такива постъпки в негово лице.

Пет Авг 29, 2014 10:50 pm
Профил
Луд за връзване

В сегашната родна действителност, виждам като по-добра алтернатива единствено Чворович. Но по обясними причини няма как да го вземем.
За Китанов и дума не може да стане. Едва ли биха го продали за по-малко от 500 хиляди евро и то в България, а тук подобна сума в момента могат да извадят единствено участниците в Шампионска лига.
Пиргов е сравнително стабилен и свобеден агент. Далеч съм от мисълта, че е перфектния човек и точно той ще направи чувствителна разлика, но нещата тук са почти трагични от към възможни алтернативи. Остава възможноста да вземем вратар от вън, но за това ще се изисква прилична заплата и внимателно селектиране, а точно тези две неща не са на особена почит и с приоритет да се случват в клуба.
Перфектиния изход от ситуацията е да изскочи едно момче от школата, което да бъде решение на нещата за поне 5-6 сезона.Там нямам наблюдение и не знам дали разполагаме с подобна надежда на този пост, но предполагам, ако съществуваше до сега щеше да има някаква изтекла информация в публичното пространство.

Пет Авг 29, 2014 10:54 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

А бе Вие за какъв Пиргов говорите. Я прочетете тук:

http://bgfootball.com/new.php?id=44217

Никъде не пише, че Славия има интерес към Пиргов.

Вярност
Извървян Път
Явление За България, Европа И Света

Изображение

Пет Авг 29, 2014 11:03 pm
Профил
Пристрастен

White Pride написа:
В сегашната родна действителност, виждам като по-добра алтернатива единствено Чворович. Но по обясними причини няма как да го вземем.
За Китанов и дума не може да стане. Едва ли биха го продали за по-малко от 500 хиляди евро и то в България, а тук подобна сума в момента могат да извадят единствено участниците в Шампионска лига.
Пиргов е сравнително стабилен и свобеден агент. Далеч съм от мисълта, че е перфектния човек и точно той ще направи чувствителна разлика, но нещата тук са почти трагични от към възможни алтернативи. Остава възможноста да вземем вратар от вън, но за това ще се изисква прилична заплата и внимателно селектиране, а точно тези две неща не са на особена почит и с приоритет да се случват в клуба.
Перфектиния изход от ситуацията е да изскочи едно момче от школата, което да бъде решение на нещата за поне 5-6 сезона.Там нямам наблюдение и не знам дали разполагаме с подобна надежда на този пост, но предполагам, ако съществуваше до сега щеше да има някаква изтекла информация в публичното пространство.

По принцип сега не е момент за търсене на вратари и играчи като цяло заради това,че може да се избира само между свободни агенти,а е много трудно да намериш читав между тях.Прави ми впечатление,че много често се случва отборите в България да намират евтино чужди вратари и то добри,а да не забравяме,че точно Славия откри Мболи.Сега Славия е с вързани ръце за вратарите,моето виждане за Емо е,че когато го пускат поради налагащи се обстоятелства за един два мача той не ги изиграва добре,защото му тежи статута на резарва през годините,аз му симпатизирам и съм пристрастен към Емо.Може да не е велик вратар,но е голям Славист.Да се ебават с теб,да те пускат за по мач на сезон и то е от много време така и ти въпреки всичко да седиш и търпиш мога да кажа браво!

Пет Авг 29, 2014 11:19 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 75 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Следваща