Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Юли 01, 2025 12:53 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 69 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Следваща
 "Левски" - "Славия" 
Автор Съобщение
Пристрастен

Мнение Re: """"""Левски"""""" - "Славия"
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978 написа:
White 1913 Power написа:
И сега искаш да кажеш, че този Аматьор Славист е дошъл при нас да се развива така ли?

Аз каквото исках да кажа го казах,а ти си разбрал това,което ти искаш да разбереш.Ще ти го обясня с още думи: ако следиш форума ще видиш,че аз съм за Колев и го подкрепям смятайки го за професионалист,поста го написах специално заради теб,за да ти кажа,че не е по-важният критерий даден треньор от кой отбор е,а дали е професионалист е по-важното,защото твоя пост звучи така сякаш понеже Колев е Славист сме могли да вземем нещо.Това,че е от Славия не го прави по можещ и не увеличава шансовете ни за успех в даден мач.Аз смятам и него и Славков,който е левскар,че са професионалисти.Само с желание не става трябва и да можеш.В """Левски""" от до на всеки пост са левскари потомствени,треньори,шефове,домакини,мениджъри,футболисти и т.н,ама като са аматьори виждаш,че се надъхват постоянно със подкрепа на фенове я по между си,я медийте ги надъхват ама са си посмешище и си затъват все по и по-надолу.Гонзо говори за някаква стратегия и след месец вече има нова визия за футбола.За това ти говоря.

Да ама ти каза, че е Славист Аматьор. А при мен значението на думата Славист се крепи на постигнатото на Стоят Коцев - Кано, който също беше Славист. И това, че отдавна сме нямали треньор, който да носи в сърцето си Славия. Тъй като усещането и желанието за работа с футболистите и самото надъхване за победа е съсвсем друго когато си Славист. Единственото нещо, за което мога да се съглася с теб е това, че Иван Колев работи с младежките национали, но без успех. Имай напредвид, че ако и така стане с него в Славия и наистина както казваш е дошъл в Славия да се развива и само толкова нищо повече, ти заявявам, че ако разбираш нещо от БГ Футбол знай треньорска рокада в Славия повече няма да има! И Славия отива в Група "Б".

Хаха.Майна,ти ако си 78 набор значи си много интересен индивид.Аз,ако не можех да пиша грамотно и да се изразявам ясно и разбираемо,както теб,нямаше да претендирам,за каквото и да е друго,а да кажа на някой,че не разбира от футбол само,защото не мисли като мен просто не е заложено в моята парадигма.Индивиде,накъде видя ли да пиша,че Колев е аматьор? направи ли си труда да прочетеш какви са ми отзивите за новия щаб,че да твърдиш,че наричам Колев аматьор? Направи ли си труда да премериш няколко пъти преди да отрежеш? Направи ли си труда да използваш саморефлексията си,за да се погледнеш отстрани?Защото целия форум ти направи забележка за най-различни неща и на тебе не ти светна ни лампа,ни нищо.Човек 78 набор,който не знае буквите и кога се пише "а" и кога " ъ",който не може да си подреди мислите в смислено изречение няма как да заслужи моето уважение.

Сря Сеп 03, 2014 12:03 am
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение Re: """""Левски""""" - "Славия"
White 1913 Power написа:
Иван Колев е Славист. Може и да вземем нещо от мача с """Левски""".

Колега това,че той е славист е добре,но по-добре е левскар или цесекар професионалист,отколкото славист аматьор,най-лошо е Милен,Вуцан,Кокал,защото те нито са слависти,нито са професионалисти.С това за професионализма искам да кажа,че един професионалист оставя клубни принадлежности и пристрастия за вкъщи.Един професионалист винаги иска да се развива и доказва независимо къде се намира.Така,че аз казах и преди,че за мен не е толкова важно от кой отбор е,а е важно да е професионалист.Ние професионалист май не сме имали за треньор,Хубчев,когато ни беше треньор две думи не знаеше да каже,сега му правя евала.Хората се развиват.

А бе ти мен май сериозно искаш да ме ядосаш! Я виж какви си ги писал тука!

Вярност
Извървян Път
Явление За България, Европа И Света

Изображение

Сря Сеп 03, 2014 12:18 am
Профил
Пристрастен

Мнение Re: """Левски""" - "Славия"
Не,грешиш! Не искам да те ядосам,искам да отвориш някой буквар,защото мога да открия около 20 тина грешки в предпоследния ти пост,и правописни и пункуационни и мисловни.Не ме цитирай.Не съм споменал името на Колев в тоя пост,който цитираш.Говорех по принцип за аматьорщина и професионализъм,като дадох и примери,за да може да не ме разбере някой грешно.Знам какви съм ги писал,а ти продължаваш да виждаш нещата така,както ти се иска на теб,продължаваш да се самонавиваш,че си разтълкувал нещата правилно и се защитаваш до последно,защото имаш нужда да вярваш,че си прав,което пък от своя страна е породено от масата храна,която изяде тук от поне половината редовно пищещи съфорумци.И сега,а дано не съм те ядосал,че да не направиш нещо лошо.

Сря Сеп 03, 2014 12:37 am
Профил
Пристрастен
Аватар

Ти си виш твоите грешки в последния пост, в който ме молиш да не те цитирам и аз не те цитирам, но просто ти пиша това. Виж си грешките и си ги поправи.

Вярност
Извървян Път

Изображение

Сря Сеп 03, 2014 1:26 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: ""Левски"" - "Славия"
Не мога да разбера защо така лесно приехте изказването на Венци, че Колев е славист!!!
Това, че е бил помощник на Кано 1-2 години нищо не означава, сериозно доказателство за славизма му никой не е дал. Но това въобще не е главното.
Въпроса е какви са му възможностите и каква ще я свърши тук. Добре се дискутира в темата професионализма и аматьоризма, това е важното и най вече резултатите, не можем да чакаме повече, трябват ни сериозни резултати, а те могат да се постигнат само от можещи треньори и футболисти.

Майна, респект към теб, но ми е много трудно да те чета, моля те, прочитай си постовете по няколко пъти преди да ги пуснеш, на места въобще не мога да хвана смисъла на това което искаш да кажеш. Казвам го най-добронамерено! :D

СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ

Сря Сеп 03, 2014 4:31 am
Профил
Пристрастен

Мнение Re: """"Левски"""" - "Славия"
Ти си виш твоите грешки в последния пост, в който ме молиш да не те цитирам и аз не те цитирам, но просто ти пиша това. Виж си грешките и си ги поправи.

Покажи къде ми е грешката майна,на кой ред,коя дума,буква,препинателен знак.Никъде не съм те молил за нищо,казах ти! Виж,че продължават хората с добри намерения да ти казват,че не ти се разбира,аз лично комемтирам само това,което съм разбрал от твоята литература,а то е около 40% от всичките ти творби.Сигурно си човек на изкуството и разсъждаваш в по-мащабни измерения,но в този форум пиши така,че да може да ти се разбира,в противен случай е въпрос на време всички да спрат да ти обръщат внимание.

Сря Сеп 03, 2014 11:20 am
Профил
Пристрастен

Васко написа:
Не мога да разбера защо така лесно приехте изказването на Венци, че Колев е славист!!!
Това, че е бил помощник на Кано 1-2 години нищо не означава, сериозно доказателство за славизма му никой не е дал. Но това въобще не е главното.
Въпроса е какви са му възможностите и каква ще я свърши тук. Добре се дискутира в темата професионализма и аматьоризма, това е важното и най вече резултатите, не можем да чакаме повече, трябват ни сериозни резултати, а те могат да се постигнат само от можещи треньори и футболисти.

Майна, респект към теб, но ми е много трудно да те чета, моля те, прочитай си постовете по няколко пъти преди да ги пуснеш, на места въобще не мога да хвана смисъла на това което искаш да кажеш. Казвам го най-добронамерено! :D

Прав си,никой не знае дали е славист,това си беше приказка на Венци понеже е бил част от екипа някога,както казах предпочитам да е можещ професионалист,отколкото резултатите от работата му да са само плод на хъс и симпатия към отбора,защото при втория случай резултати обикновенно пак има,но са временни,а в първия случай резултатите са в дългосрочен план,при наличие на съответните условия.

Сря Сеп 03, 2014 11:26 am
Профил
Администратор
Аватар

Васко написа:

Абсолютно съм съгласен с Васко. Колев като играч е юноша на "Локо" (СФ), а при мъжете има не особено бляскава кариера, преминала основно при "буферите", след това малко в "Сливен" и завършила при "Академик" (Сф). Треньорската му кариера започва в ДЮШ на "Левски", преминава през "Искър" (Сф), минава през нас 1994/1995 година ( през ноември напуска и де факто може да го водят шампион, но е напуснал 7 месеца преди спечелването на титлата), за да отиде в Дунав, Кремиковци, България 19 и после вече Индонезия и пр. характерно е, че е сменил много отбори в Азия за много кратък период от време.
Това е най-пълната му професионална визитка. вярно, че източникът не е особено надежден, но другаде информация няма, а тук можете да разцъкате линковете на отборите и да видите и какво е представянето им преди и след поемането от Колев.

Сря Сеп 03, 2014 1:19 pm
Профил WWW
Пристрастен

Мнение Re: ""Левски"" - "Славия"
Аз като се замисля в днешни времена няма треньор в България или чужденц водил Български отбор,който се е задържал дълго време в един отбор.Причините сигурно са манталитета на президенти,както и на държавниците.Наистина се вижда,че не се е задържал дълго време,но пък хубавата страна на нещата е,че където е отишъл е постигнал успехи,в чужбина де.От друга страна е притеснително,че сефте ще води отбор в нашето първенство и малко странно е за човек,който има 30 години стаж като треньор да е дребна фигура в "Левски".Аз мисля,че Славков ще играе голяма роля като помощник треньор,дано са добър екип.Имат поглед и опит с юноши.Славков вкара 7 момчета от "Левски" в националния на младежите.

Сря Сеп 03, 2014 2:15 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

White 1913 Power написа:
Аз като се замисля в днешни времена няма треньор в България или чужденц водил Български отбор,който се е задържал дълго време в един отбор.Причините сигурно са манталитета на президенти,както и на държавниците.Наистина се вижда,че не се е задържал дълго време,но пък хубавата страна на нещата е,че където е отишъл е постигнал успехи,в чужбина де.От друга страна е притеснително,че сефте ще води отбор в нашето първенство и малко странно е за човек,който има 30 години стаж като треньор да е дребна фигура в ""Левски"".Аз мисля,че Славков ще играе голяма роля като помощник треньор,дано са добър екип.Имат поглед и опит с юноши.Славков вкара 7 момчета от ""Левски"" в националния на младежите.

Със 30 годишен стаж значи, за да е дребна Фигура в "Левски" няма начин как да не е Славист.

Вярност
Извървян Път

Изображение

Сря Сеп 03, 2014 2:31 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 69 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Следваща