Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Май 19, 2025 6:42 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
 "Лудогорец"-"Славия" 
Автор Съобщение
Луд за връзване

Мнение Re: "Лудогорец"-"Славия"
Определено най-положителното е играта! Следващите два мача са изключително важни.
Фернандо не е особено умен (да го кажа най-меко).

Съб Окт 04, 2014 9:04 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Браво на нашите ! Вижда се, че Колев работи доста, днес се защитавахме доста грамотно и умело, дори и можехме да победим. Разбира се, сега трябва да бием "Марек" и Локо (Пд), за да се покаже че наистина има положителна промяна при нас. Дайте кредит на доверие на новия треньорски щаб, мисля че го заслужават. Новите попълнения също ми харесват. :)

Фернандо ми скъса нервите с малоумните отигравания, заради него не бихме. Иначе пресирахме и се защитавахме доста грамотно - ясно си личи, че на тренировки се работи. А и Лудогорец ни подцениха, няма какво да се лъжем. Дано паузата за националните отбори ни дойде добре, защото следващите мачове хич няма да са лесни с "Марек" и Локо (Пд). Жалко, че Стефчо, Генчев и Фонсека не са здрави, но какво да се прави ...

Съб Окт 04, 2014 9:17 pm
Профил ICQ
Пристрастен

Лудогорец игра като равен с равен с белия балет два пъти за една седмица.. :D :D :D

П.С. Честно казано, имайки в предвид последните мачове ме изненадаха доста приятно. Браво за себераздаването, желанието и борбата за победа до края на мача. Не на последно място стояхме и доста добре тактически. След доброто първо полувреме, очаквах второто да се върнем зад центъра и да пазим резултата, но вместо това отбора дори подобри играта и само късмета спаси Лудогорец от загуба. Ето така искам да играе моята Славия независимо дали побеждава или губи. Надявам се да не е моментен изблик, а отбора да покаже постоянна форма и игра.

Последна промяна рони на Нед Окт 05, 2014 8:09 am, променена общо 1 път

Съб Окт 04, 2014 9:23 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Класа малко класа ни трябва.

Съб Окт 04, 2014 10:25 pm
Профил
Луд за връзване

Приятно съм изненадан. Можело значи! На всички ни се ще, най- после да заиграем като отбор. Дано сме уцелили тренер най- после!

Нед Окт 05, 2014 10:08 am
Профил
Пристрастен

Не е само до тренер,от сума години сменихме треньори всякакви и добри и слаби и такива,които не разбрахме добри ли са не са ли,но Славия през всичките години играе и показва дългосрочно поведение на отбор,който може да бие и загуби от всеки,снощи беше същото.Не вярвам това да е сигнал за цялостна промяна на нещата,има много слаба организация в клуба,структурна,всяка година излизаме с неясни цели,ръководството няма адекватното на един профи клуб поведение,Венци не разбира от управление,това се вижда най-много точно в този момент,защото сега сефте и той иска да станат нещата ама стават по-зле,отколкото преди това.Трябва да бъдат открити поне една две директорски позиций,а не с всичко да се занимава Събев,който не се знае разбира ли от футбол или само от финанси.Славия трябва да има ясно начертана стратегия за развитие,която да ни служи за компас и да я следваме,всеки да е запознат с нея и да работи за реализирането и.Трябва да има ясен етикет на поведение,който да се спазва от футболистите,трябва да се създаде усещането в тях,че се намират на място,на което има високи цели и да се създаде усещане за принадлежност към нещо голямо,за да може да се самомотивират и да се отнасят професионално през целия сезон не по принуда,а идвайки им отвътре.Само така чрез промяна на манталитета на ръководството може да очакваме Славия да излезе от сянката си на тото отбор и да си възвърне духа и името,а всичко това е работа на ръководство.Вече няма дух нито заряд във футболистите.Харесват ми Берое като пример,но там парите в голямата си част са държавни и организацията е на топ ниво.Това е пример за организация,а пример за дух и заряд е Локо Пд,видя се вчера колко бяха отдадени на каузата и футболисти и фенове и ръководство,изядоха Литекс с агресия,там този дух е налице,защото ръководството,не президент,а ръководство постоянно подклажда този дух,постоянно навсякъде говорят и държат на това,че са голям клуб и афишират винаги високи цели,вслушват се в запалянковците.Там в ръководство има сплав от футболни хора и от такива,които менажират добре и не само там.Скоро вероятно и на Балъков главата ще фръкне,защото Ганчев не е тъп,няма да чака да изгуби всичко,за да реагира с промяна.Харесвам Колев,но знам,че дългосрочните добри или лоши резултати не са под неговото влияние.Все пак надяваме се Венци сега като е в непознати води да иска,но да не знае как и почва от нулата,бързо поне да се учи.На 9 точки сме от заветното шесто място,трябва ни много силна втора част от сезона,за да имаме шанс.Лошото е,че и "Марек" и Локо Пд са в подем,както и ние,а следващите ни мачове са с тях.Надявам се в паузата Чавдар и Фонсека да се завърнат и да изиграеме контрола със силен съперник.

Нед Окт 05, 2014 11:15 am
Профил
Орден "Стара Славия"

MCMXIII написа:
Приятно съм изненадан. Можело значи! На всички ни се ще, най- после да заиграем като отбор. Дано сме уцелили тренер най- после!

Е кой знае какъв мач не сме направили.Поне показаха някакъв дух и що годе прилична организация.Касай е стълб отзад но в нападение ни липсва креативност.

Нед Окт 05, 2014 1:58 pm
Профил
Луд за връзване

Е, аз не твърдя, че сме играли като Германия срещу Бразилия през юли :wink: Просто споменах, че за разлика от последните ни мачове видях и футбол. С повечко късмет можехме и да победим.

Нед Окт 05, 2014 2:02 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Малка стъпка напред.Но въобще не трябва да се подценява или отрича факта че Лудогороец тотално бяха подценили мача.

Нед Окт 05, 2014 2:29 pm
Профил
Пристрастен

Не съм съгласен с това,аз видях един Лудогорец,който имаше страхотен хъс и желание да победи още повече,че са на незавидно място в класирането.Стефчо Велков и другите двама в студиото също не смятаха,че Лудогорец са подценили мача.Просто не им се получи.Това,че са с резервите не коментирам,защото си е тяхна работа,а и в първенството повечето мачове играят с резервите.

При Радуканов точка на стадиона на подобен съперник е нещо,което не се случи и нямаше и да се случи!

Пон Окт 06, 2014 8:28 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 32 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща