Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 14, 2025 6:34 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 35 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
 "Берое" - "Славия" 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение "Берое" - "Славия"
Неудобен съперник, но вече всички станаха такива. Добре, че остават 2 седмици до мача заради паузата за националите.

Съб Ное 08, 2014 4:25 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: "Берое" - "Славия"
Падаме както винаги там.

Съб Ное 08, 2014 4:43 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Ако играем с 8 отзад и се бетонираме като в някои други мачове, може и да устискаме 0-0. Но предстои много тежка поредица от срещи до края на есента и нищо чудно да зимуваме под чертата.

Съб Ное 08, 2014 4:48 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

0:0 е най-добрия възможен резултат.

Докато играят "футболисти" като Панов, Янков, Фернандо и сие толкова!

Пускай млади момчето и толкова. Платини колкото и добър играч да е като не иска да играе да го сменят и него.

На пейката седи Манзоро и влиза Фернандо. чресло.

Кире не е дори на пейката.

Ние нямаме двама читави чужденци извън ЕС пък те ми говорят, че някой трябвало да остане извън групата.

Кире и до някъде Царя да са в групата. Фернандо вън. Платини да почине и той малко. Ако ще се разхожда по-добре Бижев. Савич също не го виждам някаква звезда, но нека да е в групата.

Манзоро е французин ама не знам какво трябва да стане за да влезе да играе.

Фонсека като се вдигне твърдо титуляр. Бих пускал Фонсека и Манзоро по крилата. Вълчанов зад Бижев. Дефанзивен да играят Генчев и Дяков.

Китан също да играе.

На този етап такива с големи заплати и никаква мотивация като Платини и Бургзорг не ни трябват.

Пон Ное 10, 2014 10:46 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Тоя Бижев да не си е бил камшика, аз забравих, че съществува ?

Манзоро, Фонсека, Генчев, Кире - вътре. Аз не мога да разбера защо така се постъпва с Кире. Това с квотите не е адекватно обяснение.

Чавдар може да не тича, но Бургзорг като тича, какво от това ? Чавдар е класи над рападжията.

Пон Ное 10, 2014 11:19 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Йода освен да се свира и да пие за друго не става,Фернандо тъпунгера да го пускат пеша до Бразилия да си ходи и да не се връща,Вълчанов да му наредят 3 конуса и да се меша с тях,Панов да бега да работи по нивите на село,Емо рибарчето да бега за риба по Бобошево и да забрави за Овча купел,Чорлявия рапър,Ради мухата, Ферересо калъфа да се махат на момента от СЛАВИЯ :!: :!: :!:

Сря Ное 12, 2014 9:48 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Какво му е на Емо?? Той за какво ти е виновен? Момчето си пази. Ако има поне малко стабилност пред него ще е супер.

Вълчанов какво ти пречи? Може да бави топката, да подава. Меша защото нямаме движение без топка т.е. принуден е да задържи защото съотборниците му го гледат и не се откриват. Хубаво е поне, че задържа топката и не я губи.

Аз също не съм фен на Ради, но напоследък се старае и му се получава. Няма как да кажем на черното бяло. Фераресо също си мисля, че е доста приличен ляв защитник, я такива в България липсват. Ще го изгоним и ще вземем някой като Панов...не, мерси. Фераресо е Марсело в сравнение с Панов.

За Другите съм съгласен. Възлагах надежди на Бургзорг, но явно не му се играе. Ако няма стимул и хъс не виждам причина да му се плаща заплата и да не се пускат млади момчета.

Чет Ное 13, 2014 10:49 am
Профил
Орден "Стара Славия"

makaveli написа:
Какво му е на Емо?? Той за какво ти е виновен? Момчето си пази. Ако има поне малко стабилност пред него ще е супер.

Вълчанов какво ти пречи? Може да бави топката, да подава. Меша защото нямаме движение без топка т.е. принуден е да задържи защото съотборниците му го гледат и не се откриват. Хубаво е поне, че задържа топката и не я губи.

Аз също не съм фен на Ради, но напоследък се старае и му се получава. Няма как да кажем на черното бяло. Фераресо също си мисля, че е доста приличен ляв защитник, я такива в България липсват. Ще го изгоним и ще вземем някой като Панов...не, мерси. Фераресо е Марсело в сравнение с Панов.

За Другите съм съгласен. Възлагах надежди на Бургзорг, но явно не му се играе. Ако няма стимул и хъс не виждам причина да му се плаща заплата и да не се пускат млади момчета.

Погледа ти върху играта и движението на играчите е доста слаб! Това относно Вълчанов, сам се сещай и заглеждай за напред в него и около него :wink:

Емо рибаря не ми се задълбава в кратката му кариера на вратар, само виж мач с морето :!: :lol:

Пет Ное 14, 2014 9:23 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

zissko написа:
makaveli написа:

Погледа ти върху играта и движението на играчите е доста слаб! Това относно Вълчанов, сам се сещай и заглеждай за напред в него и около него :wink:

Емо рибаря не ми се задълбава в кратката му кариера на вратар, само виж мач с морето :!: :lol:

Хахахаха...викаш моя е слаб, а твоя е силен.

Помни си думите за Вълчанов. Ще видиш след време какво ще стане.

Да ми даваш за пример един мач за Емо е супер тъпо. Аз пък ще кажа погледни мача с ЦСКА...

Сря Ное 19, 2014 11:28 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Makaveli какво да го гледам тоя каиш Вълчанов нали влезе резерва на Фонсека срещу буферите(1-0) и какво направи!@? НИЩО!!!! ако си гледал мача разбира се

Емо рибаря имаше супер късмет срещу цурка СЛАБ ВРАТАР питай някой светнат в тая материя не говори на изуст!

Сря Ное 19, 2014 10:32 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 35 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща