Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Селекцията - 2014/2015
Бившият футболист на Славия Галин Иванов не отрече възможността да се върне в България, но с екипа на родния си "Левски".
„Знам, че има интерес, но конкретно от кои отбори не съм наясно. Има време и ще стане ясно. Никога не казвай „никога“ за каквото и да било. Защо да не се върна в България и да заиграя в "Левски"? Всичко е възможно“, коментира Галин Иванов пред „Меридиан Мач“ от Азербайджан.
„Чувствам се добре в Азербайджан. Вкарах гол в последния кръг. Мисля, че играя на ниво. Договорът ми е до края на сезона. На този етап не съм преговарял за нов, макар че шефовете принципно са ми казали, че искат да ме оставят в тима. Разликата между чужбина и България е голяма, най-вече в организацията. Така че ще видим какви оферти ще има и тогава ще стане ясно къде ще продължа кариерата си“, коментира още Галин Иванов.
Както е известно, той бе желан от "Левски" и през лятото, но тогава до трансфер не се стигна.
|
Чет Ное 27, 2014 11:02 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Този келеш въобще да не се връща при нас.
|
Чет Ное 27, 2014 6:03 pm |
|
 |
СлАвИсТ_ПлОвДиВ_1978
Пристрастен
Регистриран на: Чет Юли 10, 2014 9:06 pm Мнения: 209 Местоположение: Пловдив
|
Този меко казано Фотомодел и още Плейбой никога повече няма да играе за Славия. Това Говедо Галин Иванов просто няма как да стане така, че да се върне при нас. Така, че СПОКО.
_________________ Слава Любов Автентичност Вярност Извървян Път Явление За България, Европа И Света
|
Чет Ное 27, 2014 6:56 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Славия и Мишел Платини се разделиха официално, след като договорът на нападателя беше прекратен, пише в. "Труд". Бразилецът изигра 15 мача за "белите" през сезона и отбеляза 5 гола. Но и пропусна поне десетина положения в двубои, които столичани загубиха. Като цяло Платини не проявяваше особен ентусиазъм и сам определяше дали е контузен, което и ускори раздялата с него.
С почти същата ситуация е и сънародникът му Фернандо да Силва. Той също няма гол, а пропуските му като тези срещу Лудогорец в Разград и ЦСКА на "Армията" също ще се помнят. Да Силва е пратен да тренира с дубъла и най-вероятно и той ще приключи взаимоотношенията си със Славия около Нова година.
|
Пет Ное 28, 2014 8:40 am |
|
 |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3904 Местоположение: Sofia
|
saract написа: Славия и Мишел Платини се разделиха официално, след като договорът на нападателя беше прекратен, пише в. "Труд". Бразилецът изигра 15 мача за "белите" през сезона и отбеляза 5 гола. Но и пропусна поне десетина положения в двубои, които столичани загубиха. Като цяло Платини не проявяваше особен ентусиазъм и сам определяше дали е контузен, което и ускори раздялата с него.
С почти същата ситуация е и сънародникът му Фернандо да Силва. Той също няма гол, а пропуските му като тези срещу Лудогорец в Разград и ЦСКА на "Армията" също ще се помнят. Да Силва е пратен да тренира с дубъла и най-вероятно и той ще приключи взаимоотношенията си със Славия около Нова година. Дебелият пак не позна 
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Пет Ное 28, 2014 11:04 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Новият треньор на "Левски" Димитър Димитров, който встъпва в длъжност от януари 2015 година, има изключително интересно име в списъка си за попълнения в "синия" тим, разбра Topsport.bg. Става въпрос за бившия футболист на ЦСКА и любимец на Сектор Г - Мишел Платини! Както е известно, бразилецът напусна Славия и сега е свободен агент, което е добре дошло за Хер
|
Пет Ное 28, 2014 11:09 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13220 Местоположение: SOFIA
|
Той го доведе в България, а вярвам, че ще прояви интерес и към Фонсека. Той беше с втората по големина заплата и нищо чудно да го засегне зимното прочистване на състава.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Ное 28, 2014 11:14 am |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Ако свинята освободи Фонсека , това ще е краят . Ставам от Академик Сф.
|
Пет Ное 28, 2014 11:45 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Дебелия не е глупав няма да им го даде.Макар че аз лично очаквах повече от Фонсека не е за освобождаване.
|
Пет Ное 28, 2014 2:50 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Ебати пародията на клуб сме. Преди 1 седмица се написа, че махат Платини - Дебелият се изказа, че оставал  Сега пак го махаме, а не ми се струва "Труд" да си измислят. Да видим какво ще се получи, явно при нас всичко е предпоследно.
|
Пет Ное 28, 2014 11:18 pm |
|
 |
|