Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Юли 19, 2025 10:39 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 1660 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 166  Следваща
 Селекцията - 2014/2015 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Селекцията - 2014/2015
То и нападатели нямаме, ако Ради се контузи, не знам какво ще правим.

Пон Мар 02, 2015 2:53 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Бях на мача във Варна. Направи ми впечатление, че именно новите попълнения Грънчов и особено Шоколаров бяха най-слабите на терена. Не успях да видя всичките резерви, но останах с впечатление, че освен П. Атанасов, който влезе в края на мача, останалите нови не бяха в групата за мача!!!!! Колкото до самия мач, Колев опитва да наложи стила на Кано Коцев, но няма нужните изпълнители за това. Панов и Пиргов според мен са изключително посредствени играчи. През първото положение освен дузпата, Черно море имаше само едно голово положение, което създаде именно Пиргов. Както е тръгнало през лятото пак ще гоним 10 човека за да дойдат същите като тях. С две думи много попълнения, но класа няма!

Пон Мар 02, 2015 9:30 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Славия бие шута на Панов

Защитникът разочарова на "Овча купел"

Славия в съвсем близко бъдеще ще се раздели с най-грубия футболист в състава си - Цветомир Панов, съобщи БТА. Десният защитник е крайно неубедителен в изявите си през целия сезон, като "белите" много пъти получаваха голове и съответно загубиха важни точки заради негови груби индивидуални грешки в отбрана.

В мача на столичани срещу Черно море миналия петък, загубен с 0:2, Панов направи дузпа, отново получи директен червен картон и остави отбора с човек по-малко на терена на стадион "Тича" във Варна.

Преди около 12 месеца Цветомир Панов премина в Славия от изпадналия в "Б" група Любимец. За този кратък период крайният бранител Панов получи общо четири червени картона, което го прави един от най-грубите футболисти в над 100-годишната история на Славия.

Вероятността Цветомир Панов повече да не облече екипа на "белите" в официален двубой е огромна, след слабите му изяви през целия шампионат до момента.

Пон Мар 02, 2015 6:19 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Айде, крайно време е да се отървем от него. :wink: Въпросът е къде спа щабът ни цялата зимна пауза и защо никой нов не взехме на този пост ? По-добре юноша или да преквалифицираме някой, отколкото всеки път да излизаме с човек по-малко, независимо дали пак са го изгонили (4-ти червен картон му е това :!: ) или по изключение е останал на терена.

Пон Мар 02, 2015 6:30 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Viktor4o_Rs написа:
Въпросът е къде спа щабът ни цялата зимна пауза и защо никой нов не взехме на този пост ?

Да бе, както се казва "Добро утро"... Въпросът е, дали собствениците искат Славия да я бъде или да не я бъде?!? Към момента фактите подкрепят версията "да не я бъде", не е ли така?
И дори да се изгради нов стадион, ако той носи името на филанкишията, каква Славия, какви пет лева по-нататък да очакваме?!? Повече от очевидно е, че собственикът води Славия към забрава и затриване, за сметка на лични интереси и възползаване от имотите на легендарния бял клуб! Ако някой може да ме обори, нека приведе доказателства за противното... Аз поне не мога да ги видя и ме боли, че Славия замира - бавно, но сигурно оставаме все по-малко и малко... Докога?

Пон Мар 02, 2015 7:22 pm
Профил
Администратор
Аватар

white eagle написа:
Бях на мача във Варна. Направи ми впечатление, че именно новите попълнения Грънчов и особено Шоколаров бяха най-слабите на терена. Не успях да видя всичките резерви, но останах с впечатление, че освен П. Атанасов, който влезе в края на мача, останалите нови не бяха в групата за мача!!!!! Колкото до самия мач, Колев опитва да наложи стила на Кано Коцев, но няма нужните изпълнители за това. Панов и Пиргов според мен са изключително посредствени играчи. През първото положение освен дузпата, Черно море имаше само едно голово положение, което създаде именно Пиргов. Както е тръгнало през лятото пак ще гоним 10 човека за да дойдат същите като тях. С две думи много попълнения, но класа няма!

По принцип Грънчов е централен защитник и сега за първи път в кариерата си ( вкл и в ДЮШ) играе като бек. Затова и не можем да отсъдим какви са точно качествата му. Кано гради шампионския отбор 2 години, а още преди него при Пламен Дончев бяха взети доста от изпълнителите, които после вдигнаха купите. Не може да се каже, че на Кано не му продаваха добрите футболисти - Чилибонов, Нанков, Шаламанов, Братя Добревски (особено Иван при нас беше много силен), Благо Александров, М. Христов - все най-добрите бяха продавани. но имаше единици във всяка линия, които бяха отдавна в клуба и се постигна надграждане с новопривлечените играчи - като изключим Сираков, всички останали бяха или бивши играчи на клуба (наско Киров, Диян Ангелов и др.), или евтини играчи с потенциал, който се разви при нас (Йонков - Сторгозия, Христов - Ботевград, и др.). Въобще селекцията е може би най-важния компонент на успеха на един отбор, после идват схеми, системи, подготовки и др. Докато има безгласни букви като Колев на мостика, дотогава и Венци ще си разиграва коня и ще прави селекция като на битака - продаваме 5 за лев и купуваме 10 за лев, да не кажа на килограм. Той си мисли, че като вземе 10 некадърника, ще освободи 5 и 5 ще засили към Азербайджан и други такива дестинации. Изобщо не се мисли за изграждане на тим с облик.

Вто Мар 03, 2015 10:52 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Spiro написа:
Viktor4o_Rs написа:
Въпросът е къде спа щабът ни цялата зимна пауза и защо никой нов не взехме на този пост ?

Да бе, както се казва "Добро утро"... Въпросът е, дали собствениците искат Славия да я бъде или да не я бъде?!? Към момента фактите подкрепят версията "да не я бъде", не е ли така?
И дори да се изгради нов стадион, ако той носи името на филанкишията, каква Славия, какви пет лева по-нататък да очакваме?!? Повече от очевидно е, че собственикът води Славия към забрава и затриване, за сметка на лични интереси и възползаване от имотите на легендарния бял клуб! Ако някой може да ме обори, нека приведе доказателства за противното... Аз поне не мога да ги видя и ме боли, че Славия замира - бавно, но сигурно оставаме все по-малко и малко... Докога?

За жалост , наистина сме на изчезване единственото спасение е поне 5 години поред да сме шампиони за да сме отново актуални и модерни сред децата .

Вто Мар 03, 2015 12:20 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Меси парафира с Локо

От Topsport.bg

Димитров започва със "смърфовете"

Бившият национал Радослав Димитров подписа днес договор с Локомотив (Пловдив).

26-годишният футболист идва на Лаута като свободен агент и се обвърза с "черно-белите" до края на настоящия сезон. За последно Димитров бе картотекиран в отбора на "Левски", но не успя да изиграе нито един мач с екипа на "сините".

Димитров е роден на 12 август 1988 година в Ловеч. Освен за родния си клуб Литекс, той е играл още в Монтана, Спортист (Своге), Славия и "Левски".

Има 9 мача за младежкия национален отбор на България и 4 срещи за първия тим на страната.

Вто Мар 03, 2015 7:03 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Ради Димитров играе,и то много добре....Да си ухапем дирниците !

"САМО СЛАВИЯ" ! Това е !

САМО СЛАВИЯ !
Въпреки всичко и въпреки всеки !

Сря Мар 04, 2015 3:46 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Истинско падение - Курдов стигна до "Б" група

От Topsport.bg

Нападателят ще играе с Чавдар Янков

Публикуване: 04.03.2015, 15:29

Юношата на "Левски" Атанас Курдов е пред сензационен трансфер в Локомотив (Мездра). Нападателят скъса договора си с Астана (Казахстан), но се очакваше да премине в друг чуждестранен клуб. От бившия му отбор Славия заявиха, че Курдов няма да се върне на "Овча купел" именно поради тази причина, съобшава ТВ7.

Юношата на "Левски" вече е получил официална оферта от Локомотив и ако каже "да", той ще се събере в тима с бившия си съотборник от Славия Чавдар Янков. Отборът от Мездра направи здрава селекция, като в тима беше привлечен и Петър Атанасов.

В момента Локо е на 12-о място във временото класиране на "Б" група.

Сря Мар 04, 2015 5:27 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 1660 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 156, 157, 158, 159, 160, 161, 162 ... 166  Следваща