Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 23, 2025 11:57 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 122 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Следваща
 Купа на България 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Re: Купа на България
Абе може ли да има да наваксваш 2 гола и да излизаш с един нападател - Ради Василев ? При положение, че 3 дена преди това сме имали мач с "Ботев" и са грохнали. Почваш мача с 4-4-1-1, с Бижев и Василев. Какво има да губиш ? От какво се страхуваш ? Поне щеше да се е опитал да направи максималното в този мач, а именно да излезем атакуващо и да търсим гола. Ами Фонсека търчи навсякъде момчето, бързо се уморява, Ради също, щото не получават подкрепа. С Платини беше същата работа.

Схема с трима в отбрана също не е лишена от логика. Те тези отзаде не ги бърка дали са 3 или 4, все ще си бъдат грешници. Днеска 4-ма не могат да спрат играч, който тръгна с топката в собствента си половина и ни го намуши.

Добре беше разкрил Панов за тоя мач, но проблема дойде, че отново се довери на Бургзорг. Генчев се движеше адски тежко. Няма ли вътрешни халфове да поемат топката, става това, което гледаме - Гошето, Везалов и Касай я сипят безцелно напред.

Пак казвам - Колев заслужава да си получи възможността да работи с тима през зимата, като гости играем добре, но само с дефанзивен футбол няма да ме спечели. Отлично знае всеки, че Везалов два силни мача няма как да направи. Еми като знаеш, че срещу "Ботев" беше стабилен, днеска е ясен...

Пиргов контузен ли е ?

Сря Дек 03, 2014 8:27 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

seth написа:
Viktor4o_Rs написа:
seth написа:
При Колев Бижев има 8 минути в 2 мача, при Радуканов 7 мача 91 и 1 гол. Горе долу това е статистиката и на Митко Георгиев. Няма опит Трите Хикса, 20 години, ама по Индонезия, където няма футбол. тука е бил все физкултурник, като изключим погребението на младежкия национален отбор и срамните резултати, и резонно не можем да очакваме от него да гради играчи и отбор, а и е буфер.

Разбира се. Бижев го изкарахте нещо средно между Пеле и Марадона, съгласен че трябва да му се дават шансове, но да мислим че той щеше да ни класира днес е смешно. Не знам защо казваш с насмешка Трите Хикса на Колев, след като Радуканов за толкова мачове дори и нямаше хикс срещу Берое например, все падахме. Чака се всеки малко по-негативен резултат, за да се започне плюенето. Защо Милен например изгони това момче Живко Петков от Нафтата, нали беше на проби при нас ? Втори мач и ни зашива гол.

Не е въпросът конкретно в Бижев, но той ни е вторият нападател. Да излезеш да наваксваш два гола с един нападател и да пускаш втория за 10 секунди при свирено положение е меко казано неграмотно. Трите Хикса е смешка, що днес не би Черно море за трети път, отбор, от който дори Чуки не загуби. Но въобще, какво обсъждам с теб, щом смяташ РВ за младок? :)

А ти си всезнаещ винаги и твоето мнение е последна инстанция. Бих си помислил, че те е яд, че бихме "Ботев" убедително, защото нямаше как да напишеш след победа с 3:0 как Колев е смешник, буфер и какво беше още там. Каква е тая любов към Радуканов, какво е това нещо, не знам ... И не става въпрос, че Иван Колев е някакъв супер специалист, определено не е, просто ме дразни, че не си обективен и си е явно на личностна основа почти всичко, което пишеш. Когато все някога го уволнят, поне да почерпиш и нас, другите :mrgreen:

Сря Дек 03, 2014 9:11 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Защо пък намесваш Радуканов? Какво общо има той, че днес Колев излезе като наакан и проведе мача така все едно не Морето, а ние водим след първия кръг? Да не се черпим само в Б група, че лошо. Иначе те разбирам. Харесваш младото. Въобще днес трябва да си доволен - РВ титуляр, Гошо Петков титуляр, даде се шанс на други младежи като Генчев например. Само не знам защо Чаво беше на пейката - детето прегоря от желание да влезе :D

Сря Дек 03, 2014 9:15 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Не си особено оригинален честно казано. Прекалено много те уважавам, за да почна да се заяждам по този плосък начин, по който ти се опитваш. Не харесваш Иван Колев, не искаш да остане - ОК, разбрахме. Не е нужно да се дракаш с всеки, който ти опонира и си позволява да не му вика "смешник" и "буфер". :wink: Дори не знам къде съм написал, че Ради е младок, но сигурно съм, щом го цитираш, не се и съмнявам. Доколкото си спомням и ти беше писал как Бразилия ще смаже Германия на Световното, и какво ? Да почна да спамя и да го повтарям, за да натрапя колко не разбираш от футбол ли ? Само защото не си на моето мнение ? Няма как да стане. Хайде стига сме спамили, пак казвам, респект за работата като модератор и за мненията, но бъди малко по-толерантен към различните мнения на други. :)

Сря Дек 03, 2014 9:25 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Не претендирам да съм оригинален, нито тук става въпрос за уважение, неуважение и др подобни неща. Не знам само защо си помисли, че се обиждам на Радуканов? Също така тук всеки е свободен да си излага мнението както намери за добре. Възползвам се от това си право, както и всички останали, вкл и ти. Ако толерантност за теб е да кажа "прав си братче, ама".. ами, не е това, За Германия и Бразилия може винаги да спамиш, но в подходящата тема. Тук говорим за днешния мач. Истината е, че той беше много зле проведен и като цяло трябва много голяма промяна, за да не изглеждаме така безпомощни.

Сря Дек 03, 2014 10:33 pm
Профил WWW
Пристрастен

Съгласен съм напълно с Виктор.С всеки негов пост в тази тема!

Пет Дек 05, 2014 6:55 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Жалко. Можехме да сме на финал с говедата.

Сините нещастници нямат бял ден, от онзи хубав майски ден, в който ги лишихме от титлата. И ето че Домуса ги реанимира. А нас, кой някога ще помогне ?

Сря Апр 29, 2015 8:01 pm
Профил WWW
Луд за връзване

Докато в друг хубав майски ден Черно море ги лиши от купата. И те така.

Чет Апр 30, 2015 8:12 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Лудогорец след зимната пауза нищо не играят, а "Левски" им е неудобен отбор. Имаха и късмет немалко и така. Подуене ако не се изложат още на финала, ще го направят срещу поредното географско откритие в Европа, така че колелото се върти, ние да гледаме нас си :D Иначе и мен ме е яд, защото Купата трябва да е приоритет за тим като нашия, който очевидно няма класата и постоянството, за да бъде на предни позиции в шампионата. Но поне сега отпаднахме от финалиста, а дай Боже да се окаже и от носителя на трофея.

Чет Апр 30, 2015 11:05 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

МУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ ХАХАХАХАХхахахахахХххахХАХ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Съб Май 30, 2015 9:50 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 122 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 9, 10, 11, 12, 13  Следваща