Автор |
Съобщение |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
 Re: Селекцията - 2015/2016
Айде и Фонсека замина , Давай Свиня всичко за теб е Далавера м..а ти д..а .
|
Пон Юни 08, 2015 9:15 am |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
Време е Манзоро да продаде дебелака
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Пон Юни 08, 2015 11:44 am |
|
 |
ARES
Напреднал
|
лавия даде и Фонсека на Херо в Иртиш
Новият старши треньор на Иртиш Павлодар Димитър Димитров-Херо взе оиде един футболист на Славия. Това е атакуващият халф Карлос фонсека. Той иде е под наем в казахстанския тим за 6 месеца. Преди дни Херо договори от белите и централния защитник Фернандер Касай.
"Пращаме в Иртиш двама футболисти - Фонсека и Касай. И при двамата има опция за закупуване", потвърди пред "Тема Спорт" президентът на белите Венцеслав Стефанов.
Фонсека дойде на "Овча купел" преди година от Черноморец. Португалецът направи силен сезон, като за 18 мача с екипа на Славия вкара 5 гола. Интересното е, че именно Димитър Димитров привлече Карлос Фонсека при акулите през сезон 2013/14.
"Манзоро остава. За него няма оферти", сподели още босът на столичани. Той разкри и едно от евентуалните попълнение на белите - бившият футболист на Локомотив Пловдив Спас Делев.
"Да, Иван Колев иска Спас Делев. Аз вече разговарях с него и му предложих нашите условия. Той трябва само да реши. Има гарантирано титулярно място. Вярвам, че ще направи правилния избор", коментира членът на Изпълкома.
Славия започва подготовка на 15 юни, а старши треньорът освен на Касай и Фонсека няма да разчита още на шестима играчи, които вече бяха освободени. Това са Станислав Генчев, Пламен Крумов, Крум Стоянов, Димитър Везалов, Славчо Шоколаров и Мичел Бургзорг.
"Новите ще са не повече от четирима. Ще разчитаме на младите си играчи", добави Стефанов. Реклам
|
Пон Юни 08, 2015 12:22 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Дори нямам сили да се ядосам.
|
Пон Юни 08, 2015 12:50 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Е то това беше ясно на всички, че Дебелия ще разпродаде всичко читаво, ще се учудя Манзоро да остане.  Ей затова няма никога да имаме ни отбор, ни трофеи, ни участие в Европа, ни стадион, публика или нов спонсор. Вместо да си задържим отбора и предвид кризата в другите тимове в А група да станем един от водещите, ние махаме всичко най-добро, а заместниците които ще вземем няма да са на същото ниво. Да продава и Манзоро и Ради и да си се борим с Пирин и Монтана за оцеляване. 
|
Пон Юни 08, 2015 1:59 pm |
|
 |
White Hart Lane
Орден "Стара Славия"
|
Нямали да доживеем оставката на Свинята и обкръжението и . ВЪН МАМА ВИ ДА ЕБА .
|
Пон Юни 08, 2015 4:19 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
И една добра новина - тъпото селяндурче Спаско ще рита при заралии.
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Пон Юни 08, 2015 6:15 pm |
|
 |
White Pride
Луд за връзване
|
За мен не е добра новина, защото се очертаваме като основен кандидат за изпадане, след като Монтана може и да спретне поне равностойна на нашата селекция. И ако не се получи така, заслугата няма да бъде в нас. Просто плачем за качество! Ако някой витае из розови облаци, че ще намерим супер играч из долните групи и разполагаме с голям потенциал сред тези които остават, трябва спешно да стъпи здраво на земята. Аз, изобщо не съм убеден, че РВ99 ще повтори отново този сезон и ако се окажа прав, направо не ми се мисли. Надявам се да се случи ситуация в която на тъпия дебел търгаш да му се изправят косите, които няма и да проумее, че футбало не е само да гледа далавера, а нещо от което трябва да нправиш опит да печелиш. А, той вече пропиля една дозина златни шансове! 
|
Пон Юни 08, 2015 6:25 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
То и аз не харесвам много Спас, ама сега вместо него ще вземем "звездите" на Хасково или "Марек" плюс някой изгонен от "Левски"/ЦСКА/Литекс/"Ботев" и това ще ни е селекцията.  В най-добрия случай да пробваме да възраждаме кариерите на някакви спрели играчи като Момчил Цветанов и Александър Цветков и да си върнем Курдов. Да не говорим, че и нов централен защитник трябва да търсим сега. А и въобще не съм сигурен, че Свинята няма да продаде Манзоро ако му предложат добра оферта. Вече никой не ще да дойде в Славия, която е абсолютно последен избор за всеки играч, отдавна сме много назад дори и от тимове като Берое, Черно море и Локо (Сф). А Монтана и Пирин няма да са като Хасково и "Марек" и ще са много по-тегави отбори Тъпо ми е за Иван Колев, защото той заслужава да му се запази отбора и да направи добра селекция, ама няма ...
|
Пон Юни 08, 2015 7:48 pm |
|
 |
ghp
Орден "Стара Славия"
|
Ако някой мисли ,че Сапсчо ще разликата с която ще сме в първите отбори.....Надявам се да върнат Курдов и Манзоро да остане -мисля ,че с тях ще отървем кожата но за повече от 9 място си ни трябват поне 6-7 сериозни попълнения.
|
Пон Юни 08, 2015 8:22 pm |
|
 |
|