Автор |
Съобщение |
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3885 Местоположение: Sofia
|
 Re: Селекцията - 2015/2016
Очаквам Колев да подбере по-качествени играчи, които могат да дойдат и отвън (като Касай, примерно). А чорбата и буферите ако изхвърчат, то и от тях може да се привлече по нещо качествено 
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|
Сря Юни 10, 2015 12:19 pm |
|
 |
Gangsta
Луд за връзване
|
като гледам как изпускаме добре играчи, дори и локо и цска да се разпаднат едва ли ще вземем нещо добро от там.. Да, наистина би било супер ако върнем златков и курдов, но все си мисля, че единственият шанс това да се случи е просто да нямат друга оферта. Задължително е да се взема и добро крило, което поне малко да замести Фонсека..
|
Сря Юни 10, 2015 12:29 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
ghp написа: В тази връзка ми е интересно кой ще играе в дублиращия отбор в Б група-като гледам дали можем в момента да съберем играчи за 1 отбор?Да не стане догодина 1 отбор в Б група а дублиращ в В група........... Дублиращ отбор в "Б" група няма да имаме, знам го от сигурен източник.
_________________ Обичаме ви, бели алкохоли!
|
Сря Юни 10, 2015 1:23 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Ами ние не можем да съберем и 16 души група, поне за момента, така че не знам какъв дублиращ отбор ще имаме 
|
Сря Юни 10, 2015 1:28 pm |
|
 |
White Pride
Луд за връзване
|
Малкия Шивач се уши със страшна простотия Бившият младежки национал Момчил Цветанов отново избухна в интернет. Халфът, който доскоро беше в "Ботев", но беше изгонен заради слабо представяне, сподели снимка в социалната мрежа Инстаграм, на която показва среден пръст и се е изплезил докато седи в автомобила си, съобщи "Канал 3".
Фотосът е придружен с коментар "I don′t give fck", което в превод на български е „Не ми пука". Кадърът предизвика много коментари в Мрежата.
Това не е първият гаф на Малкия шивач. Преди време, когато още беше футболист на Литекс, той си направи скандална гола фотосесия, която сподели в социалните мрежи, която вбеси собственика на ловешкия клуб Гриша Ганчев.
И този с какво ще бъде по-различен от Спаско?Нали ни бил основна трансферна цел...
|
Сря Юни 10, 2015 6:16 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Петър Дяков написа: ghp написа: В тази връзка ми е интересно кой ще играе в дублиращия отбор в Б група-като гледам дали можем в момента да съберем играчи за 1 отбор?Да не стане догодина 1 отбор в Б група а дублиращ в В група........... Дублиращ отбор в "Б" група няма да имаме, знам го от сигурен източник. Може и да си прав, но сме подали документи за Б отбор.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Юни 11, 2015 9:27 am |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
Дотук пълна трагедия със селекцията. Иван Колев искаше да си запази отбора - Венци даде Фонсека и Касай в Казахстан. Искаше Спас Делев - той си отиде в Берое. Искахме Бирсент Карагерен - той си преподписал с Локо (Пд). Дори и голмайстора на Добруджа отиде в Монтана, а не при нас. Нищо от това, което треньорът ни иска не става. Пак ще оберем трохите - някакви футболисти тип Димо Бакалов, Домо и прочие. А после като заредим загубите, ще му искаме оставката ...
|
Чет Юни 11, 2015 10:50 am |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
В случая оставка на Иван Колев не може да искаме. Той от пръдня направи боя. С трите поредни победи над милиционерите ни донесе най-голямата радост от 1996 г. насам. трябва да се иска ДЕБЕЛА ОСТАВКА или поне да не се бърка в спортно-техническите неща. Елементарно е, казва на Иван или който иска да отговаря за това : - Пич, имаме такъв бюджет и такива цели. Действай. А не ще налагаме млади, които не могат да ходят. Няма проблем и всичките от школата да ги вземе, но ако вършат работа. И когато Иван му каже : - Сори шефе, но тези млади не стават и за чеп на каца. Тогава ВС да развърти метлата в школата. Много е сложно
|
Чет Юни 11, 2015 1:31 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13190 Местоположение: SOFIA
|
Ами, единствено Вуцов постъпи достойно - напусна и каза какви са причините и че целите на клуба не отговарят на неговите амбиции. Всички останали си трайкат и не назовават истината. Другото, правещо впечатление, е, че се взимат такива играчи, които при първа по-изгодна оферта гледат да напуснат. Вижте какво става при буферите - фалирали, назад с 2 заплати и 15 забавени премии, но всички почти остават в Локомотив. При нас уж такива неща няма, а пък всеки е с единия крак навън и се ослушва за предложения.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Юни 11, 2015 2:25 pm |
|
 |
White Pride
Луд за връзване
|
Ми, те при нас идват само играчи на които им се обещава трансфер при първата по-сериозна оферта. Фераресо в края на миналия сезон ги синтезира нещата - чистосърдечно си призна, че единствената причина да дойде при нас е за трансфер при първа възможност. С какво друго да ги привличаме?!? Заплати или цели. С лозунги за славното ни минало и история, може да привлечем най-много някои параолимпиец (с цялото ми уважение към тези хора и ясната обида да ги сравнявам с футболисти). Ние, вече от Чепръчене да покатим футболист, той пак ще се замисли дали да дойде, ако получи оферта от който и да е друг отбор от А група. Но, ние продължавама да провяваме капризи, кой искаме да идва и кой не.Ако бяхме в положението на китайците, щеше да се налага и ние от трибуните да попълваме бройката с юношите за мачовете Разбира се, всеки има право на мнение и да държи за чистотата на белия екип с носенето му от разни олигофрени. Колев няма нужда да си подава оставката, но ако не дойдат поне някакви читави футболисти или не направи чудо, за мен най-вероятния сценарии е Плондира да му я поиска заради резултатите доста по-рано от предвиденото.
Последна промяна White Pride на Чет Юни 11, 2015 9:42 pm, променена общо 1 път
|
Чет Юни 11, 2015 6:50 pm |
|
 |
|