Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Юни 26, 2025 11:44 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 940 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 94  Следваща
 Селекцията - 2015/2016 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Селекцията - 2015/2016
Напълно съм съгласен с теб, привлякохме куп играчи, които въобще не са за Славия. За Пламен Крумов не съм съгласен, че е бил недоразумение, със сигурност беше много по-добре от Панов, който не знам защо продължаваме да го държим. И все пак, в защита на Иван Колев бих казал, че това е бюджета, който му осигурява Свинята - анонимници свободни агенти, които не искат много пари. Вината му е, че не смее да се опълчи на Дебелия и да поиска по-добра селекция, но явно не му се седи безработен. Сигурен съм, че и на треньора ни не му е приянтно 1 седмица преди първенството да нямаме избистрен състав, още да пробваме някакви играчи, да му продават най-добрите играчи в Казахстан и т.н. А и като знам какъв би дошъл след него, искрено се надявам Колев да седи - поне показа, че дори с ограничения материал може да прави добри мачове и да взима точки, пък и бие "Левски" редовно - единственото ни успокоение :mrgreen: И е хубаво да помислим, че щом толкова треньори се изредиха, а резултатът общо-взето е един и същ, то проблемът не е в тях, всеки знае къде е :wink:

Чет Юли 09, 2015 10:37 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Аз не мога да разбера забравихте ли Кукушев и Чуки?Колев е като Мауриньо пред тези които обикновено назначава Дебелия -не забравяте ,че това е най-евтината селекция в последните 20 години -можем да изказваме претенции за качество само ако даваме пари и футболистите не оправдават похарченото за тях -с пръдня боя не става -дано останем в А група с тази селекция.

Чет Юли 09, 2015 1:49 pm
Профил
Напреднал

Viktor4o_Rs написа:
Напълно съм съгласен с теб, привлякохме куп играчи, които въобще не са за Славия. За Пламен Крумов не съм съгласен, че е бил недоразумение, със сигурност беше много по-добре от Панов, който не знам защо продължаваме да го държим. И все пак, в защита на Иван Колев бих казал, че това е бюджета, който му осигурява Свинята - анонимници свободни агенти, които не искат много пари. Вината му е, че не смее да се опълчи на Дебелия и да поиска по-добра селекция, но явно не му се седи безработен. Сигурен съм, че и на треньора ни не му е приянтно 1 седмица преди първенството да нямаме избистрен състав, още да пробваме някакви играчи, да му продават най-добрите играчи в Казахстан и т.н. А и като знам какъв би дошъл след него, искрено се надявам Колев да седи - поне показа, че дори с ограничения материал може да прави добри мачове и да взима точки, пък и бие ""Левски"" редовно - единственото ни успокоение :mrgreen: И е хубаво да помислим, че щом толкова треньори се изредиха, а резултатът общо-взето е един и същ, то проблемът не е в тях, всеки знае къде е :wink:

Ами замисли се,след като Панов е все още при нас и е твърд титуляр,при 2ма коренно различни треньора,значи някъде в обърканата ти главата куца разбирането за футбол.Това,че ти грам не разбираш от футбол,не означава,че даден футболист е „лош„ играч.А относно бюджета и с това не съм съгласен.Има доста момчета,които биха играли за Славия за много по-малко пари от колкото измислените бразилци,които не знам защо толкова се харесват и то с това,че са бразилци,а не с това,че играят добър футбол.Бих ви посъветвал да гледате играта на момчетата,а не това от къде са дошли.По Б и В групите има доста по-качествени играчи от тези които сега се трътлят из „елитната„ ни А група.А и доколкото си спомням вие искахте и ходехте да наливате акъл на Венци след мач да пуска повече юношки-еми ето ви юноши,да се чудите и да се маете с тях.

Чет Юли 09, 2015 2:16 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Bibs написа:
Viktor4o_Rs написа:
Напълно съм съгласен с теб, привлякохме куп играчи, които въобще не са за Славия. За Пламен Крумов не съм съгласен, че е бил недоразумение, със сигурност беше много по-добре от Панов, който не знам защо продължаваме да го държим. И все пак, в защита на Иван Колев бих казал, че това е бюджета, който му осигурява Свинята - анонимници свободни агенти, които не искат много пари. Вината му е, че не смее да се опълчи на Дебелия и да поиска по-добра селекция, но явно не му се седи безработен. Сигурен съм, че и на треньора ни не му е приянтно 1 седмица преди първенството да нямаме избистрен състав, още да пробваме някакви играчи, да му продават най-добрите играчи в Казахстан и т.н. А и като знам какъв би дошъл след него, искрено се надявам Колев да седи - поне показа, че дори с ограничения материал може да прави добри мачове и да взима точки, пък и бие """Левски""" редовно - единственото ни успокоение :mrgreen: И е хубаво да помислим, че щом толкова треньори се изредиха, а резултатът общо-взето е един и същ, то проблемът не е в тях, всеки знае къде е :wink:

Ами замисли се,след като Панов е все още при нас и е твърд титуляр,при 2ма коренно различни треньора,значи някъде в обърканата ти главата куца разбирането за футбол.Това,че ти грам не разбираш от футбол,не означава,че даден футболист е „лош„ играч.А относно бюджета и с това не съм съгласен.Има доста момчета,които биха играли за Славия за много по-малко пари от колкото измислените бразилци,които не знам защо толкова се харесват и то с това,че са бразилци,а не с това,че играят добър футбол.Бих ви посъветвал да гледате играта на момчетата,а не това от къде са дошли.По Б и В групите има доста по-качествени играчи от тези които сега се трътлят из „елитната„ ни А група.А и доколкото си спомням вие искахте и ходехте да наливате акъл на Венци след мач да пуска повече юношки-еми ето ви юноши,да се чудите и да се маете с тях.

Не разбирам от футбол, защото смятам, че Панов, дето има по 3 червени картона на сезон, не става за нас ? :lol: :lol: Ми добре, така да е :mrgreen: Значи 99 % от славистите не разбираме и само ти си разбирач - така излиза.

Междувременно чета, че Пирин ще вземе Маркиньос - предполагам и той е измислен играч. Като ни зашие 2-рия кръг, пак ще поразмислим над темата.

Чет Юли 09, 2015 9:08 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Карачанаков вече тренира с "белите"

10 юли 2015 11:26

Днес халфът ще подпише договор със Славия

Крилото Антон Карачана­ков направи вчера първа тре­нировка със Славия. Той се присъедини към лагера на тима в Банско.

Днес бившият футболист на ЦСКА трябва да подпи­ше за две години със най-стария столичен клуб след завръщането на отбора от планинския курорт.

Карата ще бъде предс­тавен в събота преди контролата с Банско като ново попълнение. Спарингът на стадиона в „Овча купел" започна в 11:00 часа.

Освен Антон с "бели­те" ще се обвържат още за­щитниците Мартин Дечев и Живко Атанасов. След проверката ще стане ясно и бъдеще­то на няколкото чуждестран­ни играчи, които са на проби.

Пет Юли 10, 2015 10:39 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Фернандо Да Силва е пред трансфер в "Ботев" Пловдив.

Пет Юли 10, 2015 12:33 pm
Профил
Луд за връзване

Добър трансфер в чужбина осъществи бившият играч на Добруджа Спас Георгиев.

23-годишният футболист ще играе през следващия сезон в шотландския втородивизионен отбор Ливингстън. Договорът на Георгиев с новия му тим е за 2 години.

Спас Георгиев е юноша на Славия, но през миналия сезон направи добро впечатление в Добруджа под ръководството на Светослав Тодоров. Именно Тоди е и главната причина за трансфера. Тодоров е приятел с мениджъра на Ливингстън Марк Бърчил от съвместния им престой в Портсмут и явно той е препоръчал Георгиев на Бърчил.

"Познавам Спас от няколко години, тъй като той игра за моя добър приятел Светослав Тодоров в България", разкри Бърчил пред сайта на клуба.

"Той е много бърз, директен играч и страхотно допълнение към отбора. Радостни сме, че се обвързахме с него с двегодишен договор", допълни специалистът.

Георгиев е вторият футболист, играл под ръководството на Светльо Тодоров, който ще играе в Шотландия. В тима на Дънди във Висшата лига се подвизава Костадин Гаджалов. :lol:

Пет Юли 10, 2015 7:17 pm
Профил
Напреднал

Viktor4o_Rs написа:
Bibs написа:
Viktor4o_Rs написа:
Напълно съм съгласен с теб, привлякохме куп играчи, които въобще не са за Славия. За Пламен Крумов не съм съгласен, че е бил недоразумение, със сигурност беше много по-добре от Панов, който не знам защо продължаваме да го държим. И все пак, в защита на Иван Колев бих казал, че това е бюджета, който му осигурява Свинята - анонимници свободни агенти, които не искат много пари. Вината му е, че не смее да се опълчи на Дебелия и да поиска по-добра селекция, но явно не му се седи безработен. Сигурен съм, че и на треньора ни не му е приянтно 1 седмица преди първенството да нямаме избистрен състав, още да пробваме някакви играчи, да му продават най-добрите играчи в Казахстан и т.н. А и като знам какъв би дошъл след него, искрено се надявам Колев да седи - поне показа, че дори с ограничения материал може да прави добри мачове и да взима точки, пък и бие """"Левски"""" редовно - единственото ни успокоение :mrgreen: И е хубаво да помислим, че щом толкова треньори се изредиха, а резултатът общо-взето е един и същ, то проблемът не е в тях, всеки знае къде е :wink:

Не разбирам от футбол, защото смятам, че Панов, дето има по 3 червени картона на сезон, не става за нас ? :lol: :lol: Ми добре, така да е :mrgreen: Значи 99 % от славистите не разбираме и само ти си разбирач - така излиза.

Междувременно чета, че Пирин ще вземе Маркиньос - предполагам и той е измислен играч. Като ни зашие 2-рия кръг, пак ще поразмислим над темата.

Това,че не харесваш Панов само заради картоните и заради това,че идва от Любимец е доказателство,че мнението ти за футбола е базирано на това,какво се пише във вестниците и какво се коментира от хора,които си нямат хал-хабер от футбол и ходят по стадионите само за да си изкарват комплексите,а не на собствените ти разбирания.И кво като Маркиньос е в Пирин,тва не е гаранция,че ще ни наниже 10 гола.То и Платини и “звездата“ на Лудогорец - Бурзорг бяха при нас,ама кво от това... :lol:

Съб Юли 11, 2015 7:47 am
Профил
Администратор
Аватар

Панов има много ключови голови пасове, но и много голове срещу нас станаха през неговата зона. Има заложби, но засега не оправдава големите надежди, които имаха към него спецовете от времето му в юношеския и младежкия национален отбор. Трябва много да работи както технически, така и тактически и върху дисциплината, за да е на нивото на А група.
Що се отнася до Маркиньос и пр., ето че и Грънчов влизаше в плановете на Колев, но предпочете да играе във В група отколкото при нас. Иначе всичко си е индивидуално, както и стечение на обстоятелствата. Ето ви го Делев - 3 години къде ли не ходи и къде ли не се изложи, но сега попадна на точното място и точния тренер и направи 4 гола в 2 евромача. А тук само допреди две седмици го хранеха някои познавачи, че не ставал за нищо. Платини си игра много добре в началото като дойде при нас, но после настъпи срив в отбора и психологическият натиск му дойде в повече. За рипсения не коментирам, но те и двамата не бяха титуляри в Лудогорец.
Истината е, че текучеството при нас е ненормално голямо и вече половината отбори от А група и половината от Б група са нафрашкани с играчи минали през нас. Някои се справят добре в новите си отбори, други затъват още повече и се разбира, че не са били за нивото на А група и Славия.

Съб Юли 11, 2015 9:57 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Славия представи четирима нови, на трима продължават пробите

Отборът на Славия представи официално четирима нови футболисти за новия сезон 2015/16. Това са вратарят Антонис Стергиакис, защитниците Живко Атанасов и Мартин Дечев и нападателят Антон Карачанаков.

Стергиакис идва в Славия от юношеските формации на ПАОК Солун. „Белите“ привлякоха Атанасов от Черно море, след като той се раздели с „моряците“ по взаимно съгласие. Дечев е привлечен от Оборище Панагюрище, а Карачанаков за последно игра във втородивизионния руски Балтика.

Пробите си в отбора продължават чуждестранните футболисти Дуде Догала, Тимотей Додлек и Ханс Диби.

Съб Юли 11, 2015 10:46 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 940 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 94  Следваща