Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Вто Май 20, 2025 5:01 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 219 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 22  Следваща
 Подготовка и контроли - 2015/2016 
Автор Съобщение
Луд за връзване

Мнение Re: Подготовка и контроли - 2015/2016
В днешния мач бяхме БСП : бавни, слаби, предсказуеми.
Сезона се очертава трагикомичен!

Съб Юли 11, 2015 1:34 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Слаба селекция = слаба продукция на терена. На някои не им се тичаше, на някои им се тичаше, но просто си не могат.

Самото представяне не видях, гледах само мача.
Ради и Карачанков бяха на трибуните.

Живко Атанасов ми се видя бавничък, тежичък, няколко пъти го надбягваха лесничко. Малко се разочаровах от него, дано просто да не е готов още на 100% чисто физически и кондиционно.

През първото полувреме - Номер 15, едно от чернокожите момчета на проби ми се понрави, въпреки че наш'те нещо предпочитаха да го избягват. Ако М'барга е бил с Номер 5 - трагедия. През втората част влезе някакво слаботелесно момче с Номер 4, централен защитник, имаше стабилни намеси, напред се включваше при корнерите, но за всичко това съдя само от видяното вчера, срещу тим като Банско, трудно е да се дават заключения за този или онзи, ще го бъде ли, няма ли да го. Разчитаме на Колев, че подбира в някаква степен, въпреки липсата на достатъчно качество.

За юношите няма какво да кажа, освен да посъветвам Дебелият да спре да се пъчи с тази школа.

Гръцкото вратарче ми допадна, но генерални изводи не могат да се правят за него.

Единствен Манзоро знаеше какво да прави на терена, не се пестеше и недоволтваше, когато нещата не се получаваха. То всичко в предни позиции идва от него, всички чакат неговата глава да роди нещо. Контузии ли се, не ми се мисли.

Нед Юли 12, 2015 10:54 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

SaKrAnTo 1913 написа:
Слаба селекция = слаба продукция на терена. На някои не им се тичаше, на някои им се тичаше, но просто си не могат. ...

И аз видях нещата по същия начин и съм напълно съгласен с твоите изводи.
Само бих искал да добавя още малко коментар.

Първо: Беше обявено официално представяне на отбора преди контролата с Банско, а представяне нямаше. По-скоро нямаше създадена елементарна организация и стана някакъв гаф, защото шпикерът започна да обявява имената на футболистите, докато още се снимаха на терена и с това "представянето" приключи... Така и не видяхме кой кой е - абе, просто голяма глупост и пълна подигравка с нас, зрителите. Извод: в клуба продължава да цари ПЪЛНА АМАТЬОРЩИНА!!!

Второ:За юношите. От тези, които видях в игра, смятам, че към момента никой не става за А-група, освен Емил Стоев. Само в това момче виждам футбол и бъдеще. Би могъл да бъде пускан като резерва по 10-15 минути на мач за да почне да влиза в час с батковците. В тази си оценка изключвам Стефан Велков, защото знам, че може много повече, но за момента е далеч от формата, с която би заслужил титулярно място.

Трето: И на мен ми хареса Номер 4 (Ханс Диби), който, макар и за едно полувреме, показа повече класа от останалите ни претенденти в центъра на защитата. Мисля, че в него има сериозни футболни качества, но разчитам треньорите да преценят дали да подписва. Истината е, че до момента не разполагаме със заместник на Касай и в защитата ни зее огромна дупка. Живко Атанасов не го коментирам, защото вчера беше повече комичен, отколкото трагичен...

Четвърто: Отборът е с нови екипи, на които никой не отдели нито дума (съдя само по снимките). Дизайнът е оригинален и ми харесва. Но по-интересно е, че на гърдите е изписан спонсорът ASSET Insurance, а това (да има изписан спонсор) не се бе случвало от години. Въпросът е дали този спонсор няма да си направи черен пиар, защото с досегашната селекция, нищо бяло и позитивно не очаква отбора, мисля си аз... Пък дано не е късно да се вземат мерки :mrgreen:

Нед Юли 12, 2015 7:39 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Какво казва Иван Колев: http://www.sportal.bg/news.php?news=556522

Нед Юли 12, 2015 9:19 pm
Профил
Администратор
Аватар

Spiro написа:
SaKrAnTo 1913 написа:
Слаба селекция = слаба продукция на терена. На някои не им се тичаше, на някои им се тичаше, но просто си не могат. ...

Четвърто: Отборът е с нови екипи, на които никой не отдели нито дума (съдя само по снимките). Дизайнът е оригинален и ми харесва. Но по-интересно е, че на гърдите е изписан спонсорът ASSET Insurance, а това (да има изписан спонсор) не се бе случвало от години. Въпросът е дали този спонсор няма да си направи черен пиар, защото с досегашната селекция, нищо бяло и позитивно не очаква отбора, мисля си аз... Пък дано не е късно да се вземат мерки :mrgreen:

Преди спонсор беше International Asset Вank, което е просто преименувана бившата ПИМБ, по-известна като "Банката на Маджо", а това International Asset Insurance би трябвало да е сикаджийската застрахователна компания. така че просто собствениците си рекламират бизнеса и едва ли става въпрос за кой знае какво финансиране.

Нед Юли 12, 2015 10:02 pm
Профил WWW
Луд за връзване

Спонсора е застрахователната компания на Маджо.
Опасност от черен ПР няма. Също така, няма опасност и да отпусне повече пари за отбора да си направи и бял ПР!

Нед Юли 12, 2015 10:14 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Спонсори, стадион, успехи, пари за селекция и публика не са нужни на нашия президент, важна е финансовата дисциплина 8)

Пон Юли 13, 2015 12:11 am
Профил ICQ
Администратор
Аватар

CTоличните Локомотив и Славия ще играят последователно контроли с елитния кипърски тим АЕЛ Лимасол, съобщава сайтът sport-fm.com.cy. Това е бившият тим на националния селекционер Ивайло Петев, под чието ръководство той завърши втори през сезона 2013/14 г.

Най-напред локомотивци ще срещнат седмия в миналия шампионат на Кипър. Това ще стане в събота от 19.00 ч., като спарингът ще се състои на комплекса „Царско село“, където островитяните са на лагер. На 5 август и Славия ще премери сили с АЕЛ, отново от 19.00 ч. Кипърците вече изиграха една проверка на наша земя, завършвайки 0:0 с израелския Ашдод в четвъртък.

Пет Юли 31, 2015 2:30 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Славия премести контролата с АЕЛ на "Овча купел"

Ръководството на Славия смени мястото на про­веждане на днешната кон­трола с АЕЛ Лимасол. Първоначално спа рингът с ки­пърците трябваше да се съ­стои от 19:00 часа в ком­плекс "Царско село". Вместо това приятелската среща ще е на стадион "Славия" в квартал "Овча купел" със съ­щия начален час, съобщава "Тема спорт".

В контролата треньо­рът Иван Колев ще тества френския нападател с котдивоарски корени Матийо Мансе. Той е висок 186 сан­тиметра. Любопитното е, че днес навършва 26 години. Мансе започва кариерата си в Льо Авър. През 2009-а отива в Херефорд. Следва престой в Рединг, преди да замине за китайския Шан­хай Шенхуа, в който е съот­борник с Дидие Дрогба. Връ­ща се в Европа, за да играе в Сион. Именно в Швейцария Мансе е обявен от местни­те медии за новия Дрогба. Оттам отива пак в Англия, където рита за Карлайл и Ковънтри. През миналата година е в белгийския Роял Антверп, а за последно е бил отново на Острова - но­сил е екипа на Уолсол.

В Славия още не се отказ­ват от защитника Пламен Крачунов. Бившият защит­ник на ЦСКА в момента е свободен агент, след като отказа да премине в новака в А група Монтана. Очаква се развитие по евентуален негов трансфер да има до края на седмицата.

Сря Авг 05, 2015 12:36 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Дават контролата директно по Sportal

Сря Авг 05, 2015 6:00 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 219 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 22  Следваща