Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 22, 2025 6:05 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 940 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 94  Следваща
 Селекцията - 2015/2016 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение Re: Селекцията - 2015/2016
Според мен не е достатъчно. Не съм наясно с формата и възможностите на всички картотекирани, но смятам, че нямаме достатъчно дълбочина в състава. Трябват ни още алтернативи за бекове, крила, в централната линия... Ако във футбола нямаше контузии и картони - всичко е нарисувано, но за съжаление и тези неща са си фактор в играта.

Чет Юли 23, 2015 8:00 pm
Профил WWW
Луд за връзване

Аз не исках точно него да привличаме, макар да имах подобно предчуствие.От два разпадналисе отбора взимаме.....
Гледах му 3 мача през пролета след като си тръгна Тройчо и започна да играе титуляр, но беше изключително зле. Повече от половината головете срещу розовите станаха заради него,
Беше изключително неоринтиран и спрямо показаното, Везелов е като Серхио Рамос.
Имам и доста резерви спрямо Мартинов, но с известна условност, че не съм му гледал мачове.
За мен това отново взимаме само като количество, но не и качество!
Ще съм повече от радостен да ме опровергаят.

Чет Юли 23, 2015 9:40 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Славия тества африканския Джизъс

В тима на проби се очаква да пристигне и още един нападател от Черния континент

В Славия продължават да търсят нов нападател под дърво и камък. След контузията на Радослав Василев, реално "белите" имат един голмайстор - Ивайло Димитров - Косъма. От два дни с Иван Колев и компания обаче тренира нова перла, научи "Стандарт". Играчът идва от Централноафриканска република.

"Представи се като Джизъс. Ще го проверим и ще преценим дали става", каза треньорът Иван Колев. В тима на проби се очаква да пристигне и още един нападател от Африка.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Пет Юли 24, 2015 11:38 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Пламен Крачунов е помолил Славия за отсрочка

Централният защитник Пламен Крачунов все още не е подписал договор със Славия. Това разкри президентът на „белите“ Венцеслав Стефанов. Бранителят е помолил столичани за отсрочка, за да види дали ще получи по-добри оферти от чужбина.

"Почти всичко по отношение на селекцията е приключило. Най-много още един човек да привлечем. Защитникът Пламен Крачунов и халфът Емил Мартинов засега са последните нови. С Мартинов подписахме, надявам се тези дни да финализираме и с Крачунов. Казал съм да си прецени добре. Заявих му: една патка мислила, мислила, пък се удавила. Той, ако мисли за бъдещето си, трябва да играе някъде, където ще се развива, за да може после да излезе и навън. Тук, в България, дали ще взима 2,3, 5 или 7 хиляди лева е... слънце грее, но не топли", коментира босът на белите пред "Тема Спорт".

Както е известно, преди две седмици Крачунов парафира с новака Монтана, но после изненадващо разтрогна. От стадион "Огоста" обявиха, че бившият защитник на ЦСКА и Локомотив Пловдив е заявил, че не може да остане в града, защото има малко дете и иска да е близо до него и съпругата му.

Утре се очаква Пламен Крачунов да даде окончателния си отговор на Славия. Иначе той тренира пълноценно с тима, който се готви за гостуването на Пирин Благоевград от втория кръг. Столичани започнаха силно новия сезон с 3:0 над Локомотив Пловдив на стадиона в "Овча купел".

Нед Юли 26, 2015 8:42 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Не звучи много добре тая работа, нуждаем се адски от класен разиграващ халф и нападател, а това очевидно няма да се случи ...

Нед Юли 26, 2015 11:06 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Май с лека ръка се отказахме от Балджийски който вчера попиля "Ботев".

Нед Юли 26, 2015 12:00 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Е, нека не забравяме защо го махнахме, не мисля че човек, подсъдим за убийство, пък макар и непредумишлено, има място в Славия. Освен това, не бива да се правят някакви огромни от този мач, не знам какво се случи в "Ботев", ама на мен ми изглеждаше или тото, или откровен бойкот :roll: Иначе аз лично съжалявам много за Георги Пашов, класи е над Панов ...

Нед Юли 26, 2015 12:14 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Всеки е невинен до доказване на противното.Инцидента беше 2013 г. а той още не е осъден.

Нед Юли 26, 2015 12:24 pm
Профил
Администратор
Аватар

Ние не сме му издали присъда. Не подхожда на професионален спортист да посещава казина в 2 часа нощес преди важен мач.

Нед Юли 26, 2015 12:56 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Вчера свърши редовния сезон в Казахстан. Иртиш се класира в групата за титлата в последния момент. Не зная доколко и какъв е приноса на Касай и Фонсека, но май ще продължат наема, който е до нова година. Ако бяха отпаднали, щяха да ни ги върнат. Това означава, че покрай НГ може би ще се появят някакви средства в касата и ще има за някое и друго ново попълнение през зимата.

Пон Юли 27, 2015 2:01 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 940 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 94  Следваща